šta ćeš moj alane višak hormona, manjak cm.... tako to bivaalan_kardec je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Iako sam Bosanac,iako volim Cibonu ,neopisivo mi je drago za ove dvije noci. Vise sam skakao veceras po kuci nakon ove trice,nego sinoc kad je Cibona izbacila FMP. Moji se pitaju jesam li lud,pokusavam da im objasnim sta ovo znaci u ove dvije noci,ali oni ne kontajuNema veze.......Veceras srpska kosarka umire,Beograd umire,Dule je dobio infakrt,neopisivo je gledati ove igrace Partizana kako padaju po terenu,posebno Zofrija koji pada cim je Smith uputio loptu prema kosu. Goriiit ce Beograd u nedjelju. Hrvatsko finale
bravo munjo nebeska, nek si nam rek`o.Dugogodišnje frustracije izašle na vidjelo.
![]()
Samo naprijed, i takvi ko ti su morali doć na svoje.
ABA liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA liga 2013/2014
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ima se,moze seGuarin14 je napisao/la:Procitao sam tvoj prijasnji post na ovoj temi,jasno mi je sve..FKKrajina je napisao/la:Nemoj zamjeriti,ali ako ne pratis dugo ovaj sport i ako se ne razumijes u njega,onda ne mozes ni osjetiti ovo sto se desilo u ova dva dana.Guarin14 je napisao/la:Moze li mi iko objasniti cemu ovolika erupcija odusevljenja,zbog poraza Zvezde sinoc i vcs Partizana, kao da su nasi klubovi igrali a ne nase komsije, ne kontam vas.
Onaj sto napisa da je popusio 300 eura.a da mu je drago:lol:
Ovaj forum je ziva komedija

Ma 100 %lumani je napisao/la:ima se,moze seGuarin14 je napisao/la:Procitao sam tvoj prijasnji post na ovoj temi,jasno mi je sve..FKKrajina je napisao/la: Nemoj zamjeriti,ali ako ne pratis dugo ovaj sport i ako se ne razumijes u njega,onda ne mozes ni osjetiti ovo sto se desilo u ova dva dana.
Onaj sto napisa da je popusio 300 eura.a da mu je drago:lol:
Ovaj forum je ziva komedija

strašna tekma, uporedo sam je gledao sa romom i kada se partizan odlijepio mislio sam da je gotovo, kada za par minuta nerješeno, evo reko drame nevidjene i fakat bi
al kojom logikom zvezda igra kvalifikacije za EL, a partizan nece moci 

nema potpisa
Zvezda je zauzela prvo mjesto u regularnom. Zbog toga. Partizan ce da igra kup liljane roketi.Admir_Sa je napisao/la:strašna tekma, uporedo sam je gledao sa romom i kada se partizan odlijepio mislio sam da je gotovo, kada za par minuta nerješeno, evo reko drame nevidjene i fakat bial kojom logikom zvezda igra kvalifikacije za EL, a partizan nece moci
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bolja pozicija u regularnom dijelu sezone (osim ako nisu ubacili utakmicu za treće mjesto sad kad nema srpskih klubova u finaluAdmir_Sa je napisao/la:strašna tekma, uporedo sam je gledao sa romom i kada se partizan odlijepio mislio sam da je gotovo, kada za par minuta nerješeno, evo reko drame nevidjene i fakat bial kojom logikom zvezda igra kvalifikacije za EL, a partizan nece moci

Hayley <3
- samo_lijevo
- Kontakt:
Stvarno je Partizan nabio dobre komplekse.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:šta ćeš moj alane višak hormona, manjak cm.... tako to biva
Gluvo bilo, ned`o Bog nikom`.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Polakobadblueboylivno je napisao/la:BTW, Cibona prvak, pogodio sam na početku sezone.

dobit ce pozivnicu kao Minhen ove sezone.samo_lijevo je napisao/la:Ima li Partizan jos sanse da igra u EL?
Ide li prvak Srbije?
mene čudi kako neke čudi da ljudi iz fbih navijaju protiv srba.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
al ako ostanu isti rosteri nista nije nemoguce, malo ko je baš izdominirao zvezdu ove godine u EL. šteta za srbijansku košarku što ce godinu dana biti bez EL, previše potcjenjivanja, neke nesretne okolnosti se vratile i sada valja kovati plan kako se ponovo dicibadblueboylivno je napisao/la:Bolja pozicija u regularnom dijelu sezone (osim ako nisu ubacili utakmicu za treće mjesto sad kad nema srpskih klubova u finaluAdmir_Sa je napisao/la:strašna tekma, uporedo sam je gledao sa romom i kada se partizan odlijepio mislio sam da je gotovo, kada za par minuta nerješeno, evo reko drame nevidjene i fakat bial kojom logikom zvezda igra kvalifikacije za EL, a partizan nece moci
). Ali, šanse u tim kvalifikacijama su milipromili, ide jedan od osam.
cibona i cedevita mislim da ce biti kanta za nabijanje u EL ako se sta bitno ne promjeni, al poznavajuci ranije kako to publika prati teško da ce moci igrati iznad svojih mogucnosti, pa samim time i parirati najboljima
i mene su komentatori razocarali, previše subjektivnosti na kraju, al možda i nisu smjeli povisiti glas, ko zna ko je iza njih sjedio

nema potpisa
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma siguran sam, nabijaju im komplekse, uzimaju titule u međusobnim ogledima, a dosta je više poraza u finalu ovog natjecanja.SiamoNoi je napisao/la:Polakobadblueboylivno je napisao/la:BTW, Cibona prvak, pogodio sam na početku sezone.Nije mi to tako sigurno...

Hayley <3
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Moze, nemoj da vidim da se ne ori heja, heja CiGosi.dubrava je napisao/la:Hvala! Pozdrav od CiGosaŠB_Fidelis je napisao/la:
Cestitke Ciboni i Cedeviti.Mašem ti iz Arene u nedlju

...Život za Široki...
Jako dobra utakmica nama neutralnim, bolja nije mogla biti. Ja samo ne mogu shvatiti kako su svi pustili Smitha da protrci kroz sredinu i sutne neometano kao da su 103 sekunde do kraja, a ne 3, samo da mu je neko prisao ne bi pogodio, nema sanse, ali nema veze, Partizan je sam kriv za ovo. Kada su poveli 10 razlike mislio sam da je to to te da se njima ne moze desiti da prokockaju 10 razlike, ali eto u sportu je sve moguce.
Sto se tice Eurolige, Cedevita ce se zasigurno pojacati i to tako da mozda budu konkuretni i za TOP16 fazu, Cibona zbog financijskih problema ce vec teze moci parirati u EL, ali prednost im je sto imaju (po meni) trenera godine u ABA ligi Rimca.
Bit ce zanimljivo finale i ovako, ali bez publike, nije to to.
Sto se tice Eurolige, Cedevita ce se zasigurno pojacati i to tako da mozda budu konkuretni i za TOP16 fazu, Cibona zbog financijskih problema ce vec teze moci parirati u EL, ali prednost im je sto imaju (po meni) trenera godine u ABA ligi Rimca.
Bit ce zanimljivo finale i ovako, ali bez publike, nije to to.
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 25 apr 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
@DANTES
Majstore,ne nazivam te kretenom,ne kazem da imas visak hormona ili ti ga manjak cm,ne vrijedjam te i molim te nemoj ni ti mene.
Volim sport i volim provokacije koje su na nivou. Npr.upali RTS 2,repriza je,mozda ovaj put Smith promasi.
Majstore,ne nazivam te kretenom,ne kazem da imas visak hormona ili ti ga manjak cm,ne vrijedjam te i molim te nemoj ni ti mene.
Volim sport i volim provokacije koje su na nivou. Npr.upali RTS 2,repriza je,mozda ovaj put Smith promasi.
Ove sezone cibona nije uzela ni jednu titulu cedeviti, a nemoj gledati dosadasnje utakmice jer ovo je sada totalno nova igra, sada cibona za razliku od polufinala ima ocekivanja jer svi sada misle da je ona bolja od cedvite, a cedevita ako je pobjedi imati ce veliku psiholosku prednost i za hrvatsko prvenstvobadblueboylivno je napisao/la:Ma siguran sam, nabijaju im komplekse, uzimaju titule u međusobnim ogledima, a dosta je više poraza u finalu ovog natjecanja.SiamoNoi je napisao/la:Polakobadblueboylivno je napisao/la:BTW, Cibona prvak, pogodio sam na početku sezone.Nije mi to tako sigurno...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- alan_kardec
- Kontakt:
ono nisu provokacije, ono su izlivi šovinizma i primitivizma. uživaj dok traje.FKKrajina je napisao/la:Volim sport i volim provokacije koje su na nivou. Npr.upali RTS 2,repriza je,mozda ovaj put Smith promasi.

možda dule i čović konačno nauče nešto, jest da je na teži način, ali jbg time je i ta škola vrijednija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mene cudi kako neki i dalje zive u ratu.Posto ste ispunjeni nacionalnom mrznjom,da se spustim na vas nivo, pa da vas pitam kako mozete navijati za hrvate ?Sapuiza je napisao/la:mene čudi kako neke čudi da ljudi iz fbih navijaju protiv srba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.