@ predlažem vodstvu ABA Lige da finale premjeste u Zagreb

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Vec sam pisao za edina i pristrasnost i manjka znanja van encikopledije kosarke, sada se bas osramotio sa prognozomsemir01 je napisao/la:Edin i Kole KATASTROFA![]()
Toplo ti preporucujem da spustis lopticu jer ides gdje ne trebaFKKrajina je napisao/la:Iako sam Bosanac,iako volim Cibonu ,neopisivo mi je drago za ove dvije noci. Vise sam skakao veceras po kuci nakon ove trice,nego sinoc kad je Cibona izbacila FMP. Moji se pitaju jesam li lud,pokusavam da im objasnim sta ovo znaci u ove dvije noci,ali oni ne kontajuNema veze.......Veceras srpska kosarka umire,Beograd umire,Dule je dobio infakrt,neopisivo je gledati ove igrace Partizana kako padaju po terenu,posebno Zofrija koji pada cim je Smith uputio loptu prema kosu. Goriiit ce Beograd u nedjelju. Hrvatsko finale
Nemoj zamjeriti,ali ako ne pratis dugo ovaj sport i ako se ne razumijes u njega,onda ne mozes ni osjetiti ovo sto se desilo u ova dva dana.Guarin14 je napisao/la:Moze li mi iko objasniti cemu ovolika erupcija odusevljenja,zbog poraza Zvezde sinoc i vcs Partizana, kao da su nasi klubovi igrali a ne nase komsije, ne kontam vas.
Naravno da imaju sanse...ako se plasiraju u finale F4 2015. godine.samo_lijevo je napisao/la:Ima li Partizan jos sanse da igra u EL?
Ide li prvak Srbije?
Prvak Srbije,kao i Hrvatske,a kao i BiH ne moze igrati ni onaj Eurochallenge,a kamoli Euroleague.samo_lijevo je napisao/la:Ima li Partizan jos sanse da igra u EL?
Ide li prvak Srbije?
Guarin14 je napisao/la:Moze li mi iko objasniti cemu ovolika erupcija odusevljenja,zbog poraza Zvezde sinoc i vcs Partizana, kao da su nasi klubovi igrali a ne nase komsije, ne kontam vas.
hvala na odgovoru.FKKrajina je napisao/la:Prvak Srbije,kao i Hrvatske,a kao i BiH ne moze igrati ni onaj Eurochallenge,a kamoli Euroleague.samo_lijevo je napisao/la:Ima li Partizan jos sanse da igra u EL?
Ide li prvak Srbije?
FKKrajina je napisao/la:Iako sam Bosanac,iako volim Cibonu ,neopisivo mi je drago za ove dvije noci. Vise sam skakao veceras po kuci nakon ove trice,nego sinoc kad je Cibona izbacila FMP. Moji se pitaju jesam li lud,pokusavam da im objasnim sta ovo znaci u ove dvije noci,ali oni ne kontajuNema veze.......Veceras srpska kosarka umire,Beograd umire,Dule je dobio infakrt,neopisivo je gledati ove igrace Partizana kako padaju po terenu,posebno Zofrija koji pada cim je Smith uputio loptu prema kosu. Goriiit ce Beograd u nedjelju. Hrvatsko finale
Procitao sam tvoj prijasnji post na ovoj temi,jasno mi je sve..FKKrajina je napisao/la:Nemoj zamjeriti,ali ako ne pratis dugo ovaj sport i ako se ne razumijes u njega,onda ne mozes ni osjetiti ovo sto se desilo u ova dva dana.Guarin14 je napisao/la:Moze li mi iko objasniti cemu ovolika erupcija odusevljenja,zbog poraza Zvezde sinoc i vcs Partizana, kao da su nasi klubovi igrali a ne nase komsije, ne kontam vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.