FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 25 apr 2014, 21:44

Dobro je, skontali smo.

Ako Željo pobjedi, namješteno je, no ako ipak bodovi ostanu u Mostaru onda je sve regularno :wave:
Ja te volim, volim Željo..

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 25 apr 2014, 21:48

RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi. :wave:
znaci ako zeljo pobjedi vi ste se prodali ko ravaku a ako izgubi vi ispadate ko neka starleta :lol:
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 apr 2014, 21:51

Djorkaeff je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi. :wave:
znaci ako zeljo pobjedi vi ste se prodali ko ravaku a ako izgubi vi ispadate ko neka starleta :lol:
Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 apr 2014, 21:52

RodjeniiBrato je napisao/la: Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...
RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove.
Napusti temu molim te :arrow:
Ja te volim, volim Željo..

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 25 apr 2014, 21:56

Sutra samo hrabro i prkosno. Ne treba previse ocekivati da ce Zrinjski kiksati. Olimpic sutra, kao i protiv pitara, igra sa juniorskim sastavom. Igrat ce onaj mali Cubara, stoper, inace to ce mu biti druga utakmica za prvi tim poslije one na Kosevu. Mene samo zanima zasto nije igrao protiv nas ili neke druge utakmice, te zasto je Kolar bio bijesan kad su izgubili od nas, a igrali su im najbolji igraci... al eto Zeljo kad izgubi sve je regularno, kad pobjedi haos nastane. Uglavnom ne treba se obazirati na te gluposti, mi smo ipak najveci klub u drzavi i ja ne mogu opisati koliko sam ponosan na ove momke. Sutra 0:2 Kerla i Ara
Mi smo Željini, Željo je naš!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 apr 2014, 21:57

gio10 je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la: Pa svaka budala zna sto je dosao u svlacionicu, a sad sta ce biti, sta se tu dogovorilo, neznam...
RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove.
Ovaj drugi citat je moje mišljenje, a vjerovatno je to i tacno, a ovi prvi citat mislim na to sta se dogovrilo ja to ne mogu znat, hoce li mu dati bodove ili nece!? al haj mi ti daj neki drugi razlog zbog njegovog dolaska na trening veleza dan prije tekme?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 apr 2014, 22:02

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Sutra samo hrabro i prkosno. Ne treba previse ocekivati da ce Zrinjski kiksati. Olimpic sutra, kao i protiv pitara, igra sa juniorskim sastavom. Igrat ce onaj mali Cubara, stoper, inace to ce mu biti druga utakmica za prvi tim poslije one na Kosevu. Mene samo zanima zasto nije igrao protiv nas ili neke druge utakmice, te zasto je Kolar bio bijesan kad su izgubili od nas, a igrali su im najbolji igraci... al eto Zeljo kad izgubi sve je regularno, kad pobjedi haos nastane. Uglavnom ne treba se obazirati na te gluposti, mi smo ipak najveci klub u drzavi i ja ne mogu opisati koliko sam ponosan na ove momke. Sutra 0:2 Kerla i Ara
olimpic je sarajevu poslao kadete i nesto su prosipali suplju da ce davati sansu mladim igracima bla bla bla a protiv nas prosjek godina 30 mada sam to i ocekivo ali smijesni su....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 25 apr 2014, 22:03

A mi svi tebi da vjerujemo na riječ? :rol:

Ma očekivano vidim na ovom forumu vladaju teorije zavjere opasno, tako da dobro je gore neko preko ako Željo uzme kupljeno naravno, a ako ne onda je regularno :rol:
uglavnom zaključak Željo ne može pobijediti ako nekupi tekmu :rol:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 apr 2014, 22:08

Je li bio Lutvo sa njim,ako jeste onda je namjesteno 100%..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 25 apr 2014, 22:09

RodjeniiBrato je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Ovaj drugi citat je moje mišljenje, a vjerovatno je to i tacno, a ovi prvi citat mislim na to sta se dogovrilo ja to ne mogu znat, hoce li mu dati bodove ili nece!? al haj mi ti daj neki drugi razlog zbog njegovog dolaska na trening veleza dan prije tekme?
Amar Osim dogovorio sa Velezom saradnju za jednu utakmicu,u nedostatku golmana izasao je u susret i bit ce na golu Veleza :P
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 apr 2014, 22:14

slika

Ne bi se ja zezao ... :shhh:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 apr 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 apr 2014, 22:14

E svašta sam čuo i pročitao o "namještanju"utakmica, opcenito, ne samo u nasoj ligi.
Ali ovo je najbolje sto sam ikad čuo:da sportski direktor jednog kluba ode u svlačionicu drugo, dsn prije uutakmice.E, za ovi napisati, moras biti iznimno glup.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 apr 2014, 22:26

Jesi li ti onaj sa Sci-Fi kanala, sto vidi nevidjeno, drago mi je sto smo te upoznali.Od danas vanzemaljci odredjuju prvaka BH-a.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 25 apr 2014, 22:26

Dos'o Amar da objasni igracima Veleza kako da igraju sutra i da malo uvjezbaju situacije kod pustanja golova... Naravno, mislim da je tu negdje bila i crna kozna torba, za sada svima nepoznatog sadrzaja ali se ipak sumnja da je to vjerovatno novac u malim apoenima i normalno neobiljezen zbog sipe i ostalih organa.. ;) Da, to je ta ista ona lova koju zamisli; MI nemamo, jer po tvrdnjama mnogih nemamo ni vodu da platimo a o struji i da ne pricam. :hmmmmm: :roll:

Sutra srce na teren, 0-1, Zeljkovic..red je da i njega krene.. :thumbup:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 25 apr 2014, 22:26

@VM69 loša ti je furka majke mi tvoje, garant nemaš ni tlinest godina " onclick="window.open(this.href);return false;
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 apr 2014, 22:28

Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
NO PYRO NO PARTY

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 apr 2014, 22:37

Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2014, 22:38

Buu je napisao/la:Neki dan zamalo da se raznesu, sada jedan kaze mi im napravili graski derbi, drugi da Amar igrace Veleza docekuje u njihovoj slvacionici. Cim se to lize sa pitarima, to mora biti zatupljeno.
amar osim samo prosi, onako, samo mu treba koji bod... A umjesto tri boda dobit cete aBd tri gola!
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 25 apr 2014, 22:43

zaboravio si spomenut da on nije bio sam tamo nego sa još jednim čovjekom i evo on mi javi dogovorena je tekma 0-2 :rol: :rol: kaže jeftino ste se prodali platio amar račun u dobrim vodama danas rucka cijele ekipe :rol: :rol:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 25 apr 2014, 22:45

terabajt je napisao/la:
Mene bi bilo stid da sam na tvom mjestu nakon takvih prica. Ne da sramotis sebe evc grad i klub iza kojeg stojis.
100tinjak navijaca je danas bilo na treningu, a vidio sam da su neki i uslikali osima,ubrzo ce slike... :salut:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svemalim1 i 12 gostiju.