Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Đeni zeve.

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
						- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- 
				Amar Dzeko
- Kontakt:
Koji im je qrac ?Kawhi je napisao/la:Jose Mourinho tema

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
						"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
koja ironija od posta zivota mi a ne mozes se nasmijati jer je ipak ubacio tita koji je zasluzio postovanjebparena je napisao/la:Ova godina je stvarno teska za nas. Borili se sami. Mnogi povredama ispali iz igre. Rezultatski poklekli - sa svih strana nekorektno nas blatili i napadali. Spremali samo nama suspenziju. Sad nam covjek umire. Al' neka idemo dalje... Primjer Tita u sutnji, tisini i dostojanstvu doci do uspjeha. To smo mi...

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Tek sad ovo vidimlegenda reala je napisao/la:I koja ti se najviše sviđaSiamoNoi je napisao/la:Najjača tema u svemiru.Počeli su se i gifovi stavljatlegenda reala je napisao/la:Cautinho ostavi se graha evo prave teme za tebe
 Shvacas valjda da je teško dat odgovor na to pitanje kad je onako bogat izbor
 Shvacas valjda da je teško dat odgovor na to pitanje kad je onako bogat izbor   
- legenda reala
- Kontakt:
CoyoteGirl84 nekoliko praznih mjesta pa ona FantasmaSiamoNoi je napisao/la:Tek sad ovo vidimlegenda reala je napisao/la:
I koja ti se najviše sviđaShvacas valjda da je teško dat odgovor na to pitanje kad je onako bogat izbor

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ona i nimfa79legenda reala je napisao/la:CoyoteGirl84 nekoliko praznih mjesta pa ona FantasmaSiamoNoi je napisao/la:Tek sad ovo vidimlegenda reala je napisao/la:
I koja ti se najviše sviđaShvacas valjda da je teško dat odgovor na to pitanje kad je onako bogat izbor

Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 26 apr 2014, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

100% sportski i krajnje opušten potpis
A Crnjača i te iskusne ništa? 
EDIT:Vidiš kako RiNo zna

EDIT:Vidiš kako RiNo zna

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 apr 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

- alan_kardec
- Kontakt:
groka12 je napisao/la:jesil udaran u glavu u mladosti ?Janowicz1x2 je napisao/la:vršajević je podcijenjen sjetite se kakvu je simultanku odigrao protiv intera nesto sto mujdza moze sanjati uostalom mujdza je povrijedjen stalno pitanje je kakav ce biti bojim sse da bi na ljeto on mogao iz freibuga u neki jos losiji klub jer je totalno pao s formom a i 30 je napunio sto se tice bicakcica jedan od gorih stopera u njemackoj razlog zasto je braunšvajg primio toliko golova što se salihovića tiče lik je limitiran desna noga mu sluzi samo za hodanje a ovo za penale je istina zahirovic naravno pa i samkazes da je cvajta bolja od polsjke lige onda je bogami bolja i od mrtve madjarske zar ne

razmislio bih i da se kolasinac gurne na krilo a lulic vrati na beka treba nam brzina kolasinca i njegova agilnost ima nisko teziste i sjajnu kontrolu lopte nekad me podsjeti na hazarda hehe al ne sumnjam da ce vec za 2 god biti bolji od hazarda
begovic
vrsajevic-pandza-spahic-lulic
hajrovic-pjanic-zahirovic-kolasinac
ibisevic-dzeko

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- DonCorleone
- Kontakt:
Cautinho kraljuChupacabra je napisao/la:Spavaj s padobranom nema drugeCautinho je napisao/la:Najgori osjećaj kada u snu padam.Koja neugodnost.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Kolašinac ga podsjeća na hazaarda   
   moli boga da seo ne čita forum i da ovo nije pročitao, inače će te naći i namlatit' jer ga porediš sa belgijskim pičvajzom
 moli boga da seo ne čita forum i da ovo nije pročitao, inače će te naći i namlatit' jer ga porediš sa belgijskim pičvajzom  

naprijed rejal
Donnie Darko je napisao/la:Maybe, maybe not
Vala jarane kolika je, praktično cijeli svijet živi blizu nje
Ali ima finu seku.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Donniele kralju   

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
						- QUARTERBACK
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:groka12 je napisao/la:Janowicz1x2 je napisao/la:vršajević je podcijenjen sjetite se kakvu je simultanku odigrao protiv intera nesto sto mujdza moze sanjati uostalom mujdza je povrijedjen stalno pitanje je kakav ce biti bojim sse da bi na ljeto on mogao iz freibuga u neki jos losiji klub jer je totalno pao s formom a i 30 je napunio sto se tice bicakcica jedan od gorih stopera u njemackoj razlog zasto je braunšvajg primio toliko golova što se salihovića tiče lik je limitiran desna noga mu sluzi samo za hodanje a ovo za penale je istina zahirovic naravno pa i samkazes da je cvajta bolja od polsjke lige onda je bogami bolja i od mrtve madjarske zar ne

razmislio bih i da se kolasinac gurne na krilo a lulic vrati na beka treba nam brzina kolasinca i njegova agilnost ima nisko teziste i sjajnu kontrolu lopte nekad me podsjeti na hazarda hehe al ne sumnjam da ce vec za 2 god biti bolji od hazarda
begovic
vrsajevic-pandza-spahic-lulic
hajrovic-pjanic-zahirovic-kolasinac
ibisevic-dzeko
jesil udaran u glavu u mladosti ?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog bekaMrUnited je napisao/la:This Bulgarian fan has legally changed his name to Mr Manchester United

- Goalgetter
- Kontakt:
plavipatriota je napisao/la:
ispod piše : "RECI NE RASIZMU!" na twitteru..

IcedMFEarth je napisao/la:VIše liči kao podrška gay brakovima

Je li ovo Hasan Dudic ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:RiNo je napisao/la:Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog bekaMrUnited je napisao/la:This Bulgarian fan has legally changed his name to Mr Manchester United

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
						There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo   

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja prosto ne vjerujem da su te trebe stvarne i da meću svoje slike 'nako javno.legenda reala je napisao/la:CoyoteGirl84 nekoliko praznih mjesta pa ona FantasmaSiamoNoi je napisao/la:Tek sad ovo vidimlegenda reala je napisao/la:

boktemazo

TariqAli je napisao/la:Dani Alves: Bananu sam pojeo bez razmišljanja
Dobro je da ju je ogulio

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.