ABA liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA liga 2013/2014
ljudi ja sma nocas navijao za cibonu kao nekad kk bosna blesigejm najbolji amerikanac u ligi i zalosno je jedan nelson kao najbolji play covjek koji ima slobodno bacanje 60 % a trojku na nivou ciboninog siriscevica ima jedino taj ulaz neki i zaista nikada mi se on nije svidjao kao igrac i zalosno znaci blesingjem po meni daleko najaci igrac lige jer covjek nosi sam ovu cibonu svaka cast saricu ali saric je mlad veliki igrac najveci potencijal ali nije on veceras odigrao utakmicu vrh puno je trosio lopti gubio lopti ali se mora priznati da je odbranu odigrao perfektno skokova samo toliko pokupio znaci on je zasita mnogo doprinio pobjedi cibone ali se nemoze usporediti sa blesijem 

Samo Sarajevo
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nudila se Cibona Zvezdi zadnja 3 minuta,čak sam u jednom trenutku pomislio da će ih slomiti,ali na kraju je pobjedila bolja ekipa večeras,sasvim zasluženo.
Nije Cibona ni odigrala neku posebno kvalitetnu odbranu,koliko je Zvezda bila bezidjena i katastrofalna u šutu večeras....Ovo sigurno nije najbolja Zvezda,ali zar se na ovakvim mečevima ne pokazuju damu i Šampionski mentalitet...nekima to manjka od 1998.ako se ne varam...i sve su prilike,to be continue...
Radonjić po 3.put pokazuje da nije trener za najveće domete i trener za ekipu koja treba da bude Šampion....Čast njegovim titulama u CG,ali ruku na srce tamo bi i mnogo manje afirmisani i poznati treneri uzimali trofeje sa KK Budućnost...samo realno
Biće sutra zanimljivo sa Cedevitom,ovaj neočekivan poraz favorita još više će uozbiljiti Crno-Beli tim,koji igra najbolje kada je najpotrebnije.Da ne dužim,očekujem prolaz u finale,i onda jedan Klasik sa Cibonom u nedjelju.
Nije Cibona ni odigrala neku posebno kvalitetnu odbranu,koliko je Zvezda bila bezidjena i katastrofalna u šutu večeras....Ovo sigurno nije najbolja Zvezda,ali zar se na ovakvim mečevima ne pokazuju damu i Šampionski mentalitet...nekima to manjka od 1998.ako se ne varam...i sve su prilike,to be continue...

Radonjić po 3.put pokazuje da nije trener za najveće domete i trener za ekipu koja treba da bude Šampion....Čast njegovim titulama u CG,ali ruku na srce tamo bi i mnogo manje afirmisani i poznati treneri uzimali trofeje sa KK Budućnost...samo realno

Biće sutra zanimljivo sa Cedevitom,ovaj neočekivan poraz favorita još više će uozbiljiti Crno-Beli tim,koji igra najbolje kada je najpotrebnije.Da ne dužim,očekujem prolaz u finale,i onda jedan Klasik sa Cibonom u nedjelju.
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
30 promašenih trica.
ja još ne mogu da vjerujem.
ovako se nisam osjećao od one tragedije u Bordou.

ovako se nisam osjećao od one tragedije u Bordou.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kad si kod tih promašenih 30 trica..baš me interesuje koliko iznosi negativni rekord ABA lige kada su trice u pitanju?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: ABA liga 2013/2014
Ma definitivno partizan uzima titulu ponovo ABA lige...
sutra ce pred punom arenom uzet cedevitu nešto teze sigurno ne dvocifreno, a onda ce oderat Cibonu dvocifreno sigurno
sutra ce pred punom arenom uzet cedevitu nešto teze sigurno ne dvocifreno, a onda ce oderat Cibonu dvocifreno sigurno

Finale Partizan vs Cibona,
to bi bila jos jedna odlicna utakmica, mozda i repriza onog cuvenog finala
to bi bila jos jedna odlicna utakmica, mozda i repriza onog cuvenog finala
Partizan ovo osvaja, Zvezda kao fk.Sarajevo, bit ce bolje sljedece godine 

sircevic ima sut za 3 pazi sada ovo 51,70% u 12 utakmicakanarinac je napisao/la:ljudi ja sma nocas navijao za cibonu kao nekad kk bosna blesigejm najbolji amerikanac u ligi i zalosno je jedan nelson kao najbolji play covjek koji ima slobodno bacanje 60 % a trojku na nivou ciboninog siriscevica ima jedino taj ulaz neki i zaista nikada mi se on nije svidjao kao igrac i zalosno znaci blesingjem po meni daleko najaci igrac lige jer covjek nosi sam ovu cibonu svaka cast saricu ali saric je mlad veliki igrac najveci potencijal ali nije on veceras odigrao utakmicu vrh puno je trosio lopti gubio lopti ali se mora priznati da je odbranu odigrao perfektno skokova samo toliko pokupio znaci on je zasita mnogo doprinio pobjedi cibone ali se nemoze usporediti sa blesijem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Siriscevic ima malo je reci fantastican sut za tri poena, wtf.kanarinac je napisao/la:ljudi ja sma nocas navijao za cibonu kao nekad kk bosna blesigejm najbolji amerikanac u ligi i zalosno je jedan nelson kao najbolji play covjek koji ima slobodno bacanje 60 % a trojku na nivou ciboninog siriscevica ima jedino taj ulaz neki i zaista nikada mi se on nije svidjao kao igrac i zalosno znaci blesingjem po meni daleko najaci igrac lige jer covjek nosi sam ovu cibonu svaka cast saricu ali saric je mlad veliki igrac najveci potencijal ali nije on veceras odigrao utakmicu vrh puno je trosio lopti gubio lopti ali se mora priznati da je odbranu odigrao perfektno skokova samo toliko pokupio znaci on je zasita mnogo doprinio pobjedi cibone ali se nemoze usporediti sa blesijem
Mislim, cijela ova analiza ti je, ne znam, ne stoji. Ni statisticki, a ni fakticki.
...Život za Široki...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Veseli i Peković stigli u BG da bodre crno-bele u odbrani titule

Za*ebalo me ovo što se 1/2 finale nije igralo isti dan i zaboravio da je utakmica jučer.Još kako HRT ne prenosi...
Ali glavno da su dobili.A danas mi ne bi bilo žao niti da Partizan prođe jer ove vitamine ne mogu smislit nikako.
[youtube][/youtube]
Ali glavno da su dobili.A danas mi ne bi bilo žao niti da Partizan prođe jer ove vitamine ne mogu smislit nikako.
[youtube][/youtube]
pritisak na Partizan će biti još veći nego na Zvezdu...očekivalo se Srpsko finale a može se desit skroz drugačija situacija...
A.F.C. Bournemouth!
Ne bi ja htio Partizan ni u kom slucaju. Samo sto ne vjerujem da ce izgubit danas. Bilo bi lijepo osvetit se za onaj strasni poraz u Zagrebu, meni jedan od najgorih u zivotu
, ali radije bitam Cedu, zato hajde Vitaminceki!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da partizan nema popravni u vidu kvalifikacija za EL kao zvezda pa su jos optereceniji, a cedevita isto nema toliki imperativ u vidu eurolige pa je rasterecenijarambo16 je napisao/la:pritisak na Partizan će biti još veći nego na Zvezdu...očekivalo se Srpsko finale a može se desit skroz drugačija situacija...
jos pri tome cedevita je daleko bliza kvalitetom nego cibona zvezdi, mada opet cibona u vidu blesingamea i sarica ima dva igraca koji mogu povuci u slucaju letargije ekipa daleko bolje nego smith koji zna biti jednako stetan koliko i zna biti koristan ili nurkic koji rjetko dobije vise od 16-17 minuta, a i ako dobije pitanje je da li moze fizicki ispratiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 16141.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo sigurno ce biti pitanja ima li
evo sigurno ce biti pitanja ima li

Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
dobro Nurkić koristi minute ove sezone....istina pitanje je kako će odigrat jednu ovako važnu utakmicu...s druge strane Partizan je jača ekipa od Zvezde što se tiče "bitnih" utakmica...imaju trenera koji to posloži baš kad treba...Bertans isto igra dobro poslije povratka...jedino "psihološki pritisak" može poremetit Partizannerminh74 je napisao/la:da partizan nema popravni u vidu kvalifikacija za EL kao zvezda pa su jos optereceniji, a cedevita isto nema toliki imperativ u vidu eurolige pa je rasterecenijarambo16 je napisao/la:pritisak na Partizan će biti još veći nego na Zvezdu...očekivalo se Srpsko finale a može se desit skroz drugačija situacija...
jos pri tome cedevita je daleko bliza kvalitetom nego cibona zvezdi, mada opet cibona u vidu blesingamea i sarica ima dva igraca koji mogu povuci u slucaju letargije ekipa daleko bolje nego smith koji zna biti jednako stetan koliko i zna biti koristan ili nurkic koji rjetko dobije vise od 16-17 minuta, a i ako dobije pitanje je da li moze fizicki ispratiti
A.F.C. Bournemouth!
Dule vec pocinje s pritiskom na sudije,poserem mu se usta.
- legenda reala
- Kontakt:
idemo Cedevitaaaaaaaaa, de Jusufe presaberi se ti moraš dokrajčiti Dantesovce u drugom 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakva kontra maloprijelegenda reala je napisao/la:idemo Cedevitaaaaaaaaa, de Jusufe presaberi se ti moraš dokrajčiti Dantesovce u drugom

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.