FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Tito was the first person who had faith in me, because at the time I was a substitute or didn't play, and he was the one who made me starter in the Under 16s." - Lionel Messi
- NoName
- Kontakt:
Tužno. RIP Tito
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kazu kako je Tito predlozio Guardioli da Messija stave na laznu 9-ku, ostalo je historija.let3 je napisao/la:"Tito was the first person who had faith in me, because at the time I was a substitute or didn't play, and he was the one who made me starter in the Under 16s." - Lionel Messi
Andres Iniesta: "Nemam riječi. Ti si bio i bit ćeš primjer, ponosan sam što sam bio dio tvoga života. Nikada te neću zaboraviti. Puno snage za tvoju obitelj. Počivao u miru, treneru. Poljubac."
Sergio Ramos: "Puno podrške svima u Titovoj obitelji i prijateljima. Primjer borbenosti i snage za sve nas. RIP"
Tuga brate ,fakat mi zao covjeka ,
,vako mlad ode pod zemlju ,steta velika trenerska buducnost je pred njim bila ,ali bozija volja je presudila.R.I.P Tito Vilanova.Tuzan dan za nogometni svjet 
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 25 apr 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
RIP Tito.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
R.I.P. Tito Vilanova
kako tuzna vijest...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tuzno. Taman mislim da je lazna vjest, ali evo ono najgore se obistinilo. RIP.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ova godina je stvarno teska za nas. Borili se sami. Mnogi povredama ispali iz igre. Rezultatski poklekli - sa svih strana nekorektno nas blatili i napadali. Spremali samo nama suspenziju. Sad nam covjek umire. Al' neka idemo dalje... Primjer Tita u sutnji, tisini i dostojanstvu doci do uspjeha. To smo mi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
Prije nekih 20-tak godina, kad je Tito igrao za Celtu
Prije nekih 20-tak godina, kad je Tito igrao za Celtu
RIP TITO! You'll never walk alone!
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Tužno.
RIP Tito.
RIP Tito.
Drago mi je da je Tito uspeo utkati svoje ime i tako ostavio neizbrisiv trag u istoriji FC Barcelona kao prvi trener ekipe koja je osvojila Primeru 2012-2013. Počivaj u miru, saučešće porodici.
RIP 
RIP TITO 
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.