Slično je bilo za Duranta u prošloj.tuzlak1987 je napisao/la:Da ali npr ova NBA objavljuje za Westbrooka uvijek samo dobre stvari, nikad lose. Pucao je tricu 4-13, trinaest trica opalio i oni stavili za udarnu vijest Westbrook wild three![]()
Mada i Durant je previse opalio, izgubio lopti i to..
NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
malo manje je kriv durant nego westbrooka za ovo trenutno stanje protiv meda, nema potrebe da se sada on kao mucenik pokusava prikazati, eto on sve radi u seriji a ovaj dodje i namjerno pokvari, daleko je to od istine
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jeste, realno kazem nije ni Durant na nivou svaku utakmicu. Ima tu forsiranja, ima izgubljenih lopti, desava mu se da nema rjesenja..Kawhi je napisao/la:Slično je bilo za Duranta u prošloj.tuzlak1987 je napisao/la:Da ali npr ova NBA objavljuje za Westbrooka uvijek samo dobre stvari, nikad lose. Pucao je tricu 4-13, trinaest trica opalio i oni stavili za udarnu vijest Westbrook wild three![]()
Mada i Durant je previse opalio, izgubio lopti i to..
Ima marketinga dosta, Jefferson je odlican ove godine ali nema facu za marketinga, dok JR Smith obori rekord u opucanim tricama od kojih je 90% nerezonskih i izleti na naslovnicu
A ne znam, da mozda trener nije naredio da se puca trica u onom napadu OKC-a kad je Westbrook imao samog igraca pod kosem? Vazno je omdah po.srat Russella 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:A ne znam, da mozda trener nije naredio da se puca trica u onom napadu OKC-a kad je Westbrook imao samog igraca pod kosem? Vazno je omdah po.srat Russella

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa nije trener prorok pa da zna kakva ce situacija biti na terenu, a ni igraci roboti. Ako imas kolegu na 2 poena lagana daj mu loptu, zar nije logicno..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Daj se skontaj prije nego napises ovakvo nesto,osim ako nisi bio sarkastican!?Nema logike da trener naredi trojku,a 30 sec do kraja na 3 razlike!?Znaci,pametnije je bilo je zabiti 2 brza i igrati faul igru dok ne budes morao sutirati za 3p,ako ovi pogode sva bacanja...Mada, OKC uvijek ide kracim putem kad imaju zaostatak,nije to slucaj samo od sinoc.Lillard je napisao/la:A ne znam, da mozda trener nije naredio da se puca trica u onom napadu OKC-a kad je Westbrook imao samog igraca pod kosem? Vazno je omdah po.srat Russella

Russel je samo jedan veliki komad budale koji ne zna cijeniti ono sto mu je Bog dao,mnogo je takvih primjera u proslosti..Neke druge stvari preovladaju ispred kosarke i takvi igraci nikad nista nece osvojiti
Pogresno sam se izrazio. Ipak on igra u NBA kakav god da je, tako da klada ne moze biti.Admir_Sa je napisao/la:da je klada od igraca nije, govore to brojke u zadnjih par sezona. da trenutno igra kao obicna klada, kao neki amater to stoji i ne znam pravi razlog zbog cega slabo igraSoooE7 je napisao/la:Stvarno ne volim da vrijedjam i omalozavam ljude, ali Hibbert je jedna obicna klada od igraca. Sto bi moj prijatelj rekao 2 metra gluposti.Volio bih da ih Atlanta izbaci bez problema.
![]()
Mede odlicne.
![]()
moguce da je preemotivno doživio trejd grangera, da ima privatnih problema, da je upao u psihološku krizu

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Hibbert je prvenstveno tu da igra obranu a ne napad, a covjek jednostavno ne moze braniti Antica koji se izvlaci na 3-cu i puno je brzi od njega...Da je tu Horford vjerujem da bi Indiana bila u puno boljoj poziciji.Sto se tice napada, ne ocekuje se da ima on 15 PPG i 60% iz igre, jer koliko god nadmocniji fizicki bio - jednostavno je u napadu katastrofa.......
hibbert evo pola sezone ne moze nadigrati vrecu krompira u reketu a ne nekog igraca, nebitno u napadu ili odbrani, lik je propao kao kauc
hebiga...citava ekipa im je pala u odnosu na pocetak sezone (osim mozda Stephensona) pa je i Hibbert.On je jos uvijek u reketu gromada, posebno za igrace koji ulaze u reket...LenBias je napisao/la:hibbert evo pola sezone ne moze nadigrati vrecu krompira u reketu a ne nekog igraca, nebitno u napadu ili odbrani, lik je propao kao kauc
Moram malo branit covjekaDonnie Darko je napisao/la:Lillard je napisao/la:A ne znam, da mozda trener nije naredio da se puca trica u onom napadu OKC-a kad je Westbrook imao samog igraca pod kosem? Vazno je omdah po.srat Russella

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Barkley I KJ se ne slazu s timLenBias je napisao/la:fakat ima dirk, njega sam zaboravio totalnomede ako dobiju trecu to je gotova prica, nema sanse da onda thunderi dobiju sve do kraja
sto se tice westbooka i dalje je on igracina, ne dobar nego predobar igrac ali isto tako on i durant ne leze jedan drugom, westbook je igrac koji treba biti prva opcija ekipe gdje igra, to je valjda jasno kao dan

imali su 3-1 dvije godine zaredom, jos su druge godine imali HC I game 7 u PHX, I oba puta zijanili 4-3. TMac je imo 3-1 nad Detroitom, rece gotovo je, pa zijani.
@control
upravu si
4. utakmica OKC-Menfisa ce biti znacajna za KD-a, Westbrooka i Brooksa.
Nesto kao 4. utakmica Miamia i Indiane lani kad su Pacersi vodili 2-1 i kad su LBJ i Wade zajedno imali 70 poena 25 skokova i 15 asistencija.
Dakle, ako izgube, znat cemo da KD i Russ ne mogu igrati zajedno i da ce jedan od njih (vjerovatno Westbrook) otici za sezonu-dvije.
Par stvari sto se tice te serije:
o Neko treba objasniti Pippenu, hocu reci Westbrooku, da je Jordan, hocu reci KD, jedini igrac u toj ekipi koji smije reci "Raja, dajte mi loptu i sve ce biti uredu." KD je najbolji suter ove generacije, Westbrook se ne smije petljati u to. Vidjet cemo jeli Westbrook spreman prihvatiti da je KD bolji igrac od svakoga u ovoj ligi (osim Jamesa) a kamoli samog njega.
o Grizzlisi su vjerovatno jedina ekipa na zapadu koja stvara "ogromne" probleme OKCu u napadu i odbrani. Kljuc NBA razigravanja je u matchupsima. Sto se isto moze primjetiti u seriji Indiana-Atlanta, gdje Pero Antic kao "stretch 5" izvadi Hibberta iz kljuca i ostavi slobodan reket za Teaga i Millsapa.
Molj mali input.
Veceras se nadam da ce Raptorsi ukrasti jednu utakmicu iz Brooklyna. WE THE NORTH.
Pozz.
Nesto kao 4. utakmica Miamia i Indiane lani kad su Pacersi vodili 2-1 i kad su LBJ i Wade zajedno imali 70 poena 25 skokova i 15 asistencija.
Dakle, ako izgube, znat cemo da KD i Russ ne mogu igrati zajedno i da ce jedan od njih (vjerovatno Westbrook) otici za sezonu-dvije.
Par stvari sto se tice te serije:
o Neko treba objasniti Pippenu, hocu reci Westbrooku, da je Jordan, hocu reci KD, jedini igrac u toj ekipi koji smije reci "Raja, dajte mi loptu i sve ce biti uredu." KD je najbolji suter ove generacije, Westbrook se ne smije petljati u to. Vidjet cemo jeli Westbrook spreman prihvatiti da je KD bolji igrac od svakoga u ovoj ligi (osim Jamesa) a kamoli samog njega.
o Grizzlisi su vjerovatno jedina ekipa na zapadu koja stvara "ogromne" probleme OKCu u napadu i odbrani. Kljuc NBA razigravanja je u matchupsima. Sto se isto moze primjetiti u seriji Indiana-Atlanta, gdje Pero Antic kao "stretch 5" izvadi Hibberta iz kljuca i ostavi slobodan reket za Teaga i Millsapa.
Molj mali input.
Veceras se nadam da ce Raptorsi ukrasti jednu utakmicu iz Brooklyna. WE THE NORTH.
Pozz.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
Al stvarno mi nije jasno sta bi sa Indianom bar su meni prvi dio sezone bili favorit za naslov, al padoše ljudi neznam nevjerovatno mi bas...
znam bilo je nešta za georgea ko dijete je nekom napravio?
Jel bilo još kakvih problema u ekipi znak neko od ovih upucenijih u ta NBA desavanja?
znam bilo je nešta za georgea ko dijete je nekom napravio?
Jel bilo još kakvih problema u ekipi znak neko od ovih upucenijih u ta NBA desavanja?
otisao prijasnji glavni igrac ekipe pa se sve rasulo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA Playoffs
Dobro to jest otišao je Granger, al jbg realno slab je nakon povrede, šteta jer je mnogo biti beton igrač..
al nema šanse da to bude razlog, mora bit Nesta je emu da se u po sezone raspadne ekipa skroz
al nema šanse da to bude razlog, mora bit Nesta je emu da se u po sezone raspadne ekipa skroz

pa nije trebalo imati neke veze u igrama ali unutar ekipe je ipak moralo ostaviti dobrog traga, dodaj tu jos neiskustvo igraca, probleme van terena, dolazak kolege iz snova bynuma, sve to je dalo neki da bog sacuva i sakloni scenario na kraju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.