Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Rajaz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Rajaz » 25 apr 2014, 15:32

Pogba je napisao/la:Nemoj vise Baresi bgti, postedi nas.
:facepalm:
Jele da je to onaj @francobaresi ?
Sta mu bi, znam da se stalno lozio na Chelsea i Mourinha, preobratio se za 360° :crazy:

Nego imal sta za Alexisa, koliko onaj vas Marotta nudi ?

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 25 apr 2014, 15:32

Pa Pirlo je igrao i u Ancelotijevoj 4-1-3-2 što ne bi mogao i kod nas ili u 4-1-2-3 ! Pirlo je najmanji problem, taj jeste mozak, ali u 3-5-2 ako presiječeš Pirla, Bonucci ti kreira napade :lol: ! Problem sa Conteom treba tražiti u objašnjenju Pirla u svojoj knjizi. Lik je perfekcionista. Taj dok ne dobije lijevog beka tipa Marcela ili nekog jednako dobrog neće se odreći lako taktike koja mu je do sada samo uspjehe nanizala. Nažalost, kao što je neko ranije napisao, ne bi valjalo ako opet doživimo krah zbog forsiranja samo jednog sistema. No prelazni rok je pred nama. Lulić, ma šta mi pričali o njemu i koliko god nam ne treba, je izbor Contea jer u njemu vidi moguće rješenje za drugi sistem. Ako je Lulić taj koji je presudan Contetu,onda dovedite ga samo nek čovjek otkoči malo u mozgu :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 apr 2014, 16:01

Rajaz je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Nemoj vise Baresi bgti, postedi nas.
:facepalm:
Jele da je to onaj @francobaresi ?
Sta mu bi, znam da se stalno lozio na Chelsea i Mourinha, preobratio se za 360° :crazy:

Nego imal sta za Alexisa, koliko onaj vas Marotta nudi ?
Kako ti poznajes francobaresia i kako znas na sta se lozi ako si se nedavno pridruzio ekipi na forumu 8-)
Ciji si sad ti clone???

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 25 apr 2014, 16:20

Contentissimo je napisao/la:6-7 igraca :o
Ako Juventusu treba toliko igraca da se bori za Ligu Prvaka, onda interu i Milanu treba citav novi klub, ono hajmo "osnovat se" ponovo :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 25 apr 2014, 16:50

Sissoko je napisao/la:
Contentissimo je napisao/la:6-7 igraca :o
Ako Juventusu treba toliko igraca da se bori za Ligu Prvaka, onda interu i Milanu treba citav novi klub, ono hajmo "osnovat se" ponovo :D
:rol:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 25 apr 2014, 17:44

:mrgreen:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2014, 17:46

@Advokat

pomozi brate, napadoše me ovi tvoji, posebno ovaj diletant @penđer :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2014, 17:51

ma nema potrebe da se zamaramo tim sta i koliko treba drugim timovima, fokus mora biti na Juve a njima ako hoce nek fali i 100 igraca sa sve trenerom i fiziotarapeutom... hocel nam kad opet izletimo iz LP opravdanje i satisfakcija biti kako je Milan ili Inter uopce i ne igraju...

ovo je forumska diskusija i prepucavanje, ali me to podjesti da smo vec ukazali da takvo misljenje donekle vlada i u Italiji i to je prvi znak da stvari ne idu u pravom smijeru...bitno je da smo mi bolji od Milana a sto smo svi u globali jedan veliki q to je manje bitno, i onda odes totalno u krivom smijeru..kad i u narednih 5 godina Talijani ostanu bez finaliste u LP prica ce biti ko je bio jaci Milan ili Juve 2004 ili 2006, broje se krvna zrnca proslosti umjesto da se gleda kako izaci iz tog kolektivnog sra.nja u koje je liga pala...

nekad smo gledali ko je bolji, ko je najbolji u evropi, bar na papiru, Milan ili Juve a sad gledamo ko je gori, a ko se malo manje bruka.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 25 apr 2014, 18:01

Samo sam reko svoje mišljenje jer za to forum i služi, nikoga nisam uvrijedio ili prozvao. Moje je mišljenje da Juve nije dovoljno dobar da se upusti u borbu za Evropski tron kao što to nije niti jedna ekipa iz Italije. Ako ćemo već o milanu i interu onda je moje mišljenje jasno, njima treba 11 novih igrača za prvih 11. Nigdje nisam reko da je Juventus loš, samo da nije spreman za borbu sa najjačim ekipama današnjice.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 apr 2014, 18:49

Chinaglia je napisao/la:@Advokat

Ma malo pretjerana izjava da treba rekonstrukcija ekipe jer to valjda podrazumijeva promjene iz temelja kao sto rade Inter i Milan sto je meni licno van svake pameti. Imas kostur ekipe, istina je da trebaju pojacanju ali 2 maksimalno 3 i vidim jednu jaku ekipu sposobnu izbaciti svakog.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 25 apr 2014, 18:50

Što se tiče Sancheza, on bi bio daleko najveće pojačanje u posl. par godina.. Idealan igrač za ovaj Juve, čak bolji i od Di Marie :mrgreen:
Mislim da će ipak prodati Pogbu PSG-u za nekih 60mil.. iako bih bio presretan razmjenom igrača jer tako bi garantovano dobili veliko pojačanje u vidu Cavania ili Lukasa.. Savršeno bi bilo Lukas+Rabiot(+10-15mil. :mrgreen: )
Za promjenu formacije primarna opcija bi trebao biti lijevi bek al' za divno čudo ne povezujemo se ni sa jednim :D možda je to Lulić, ma nema šanse :mrgreen:
Dakle, idealna formacija uz ova pojačanja bi bila 4-2-3-1(bolja od 4-3-3 jer Tevez bi onda igrao iza Llorentea što je samo po sebi premoćno)

Llorente
Lukas-Tevez-Sanchez :crazy: :zviz:
Pirlo-Vidal
..../Lulić?-Chielo-Ogbonna-Lich
Buffon
:tokralju:

Mada je nekako preofanzivno za Juve style :hmmmmm: al' sa ovim bi se mogli nadati nečemu u CL

klupa: Gabi, Gio,(još jedan napadač), Marchisio, Asa, Rabiot, Eriksen(ili Marone), Barza, Boni, Caseres, Isla, Scuffet(ili Leali)
Ukoliko ne bude ništa od Lukasa(što je i logično :mrgreen: ) onda će vjerovatno doći jedan od Nani ili Menez.

FJ :kafa:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2014, 18:55

10DelPiero je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:@Advokat

Ma malo pretjerana izjava da treba rekonstrukcija ekipe jer to valjda podrazumijeva promjene iz temelja kao sto rade Inter i Milan sto je meni licno van svake pameti. Imas kostur ekipe, istina je da trebaju pojacanju ali 2 maksimalno 3 i vidim jednu jaku ekipu sposobnu izbaciti svakog.
a gledaj, svako ima svoje mišljenje, jelte? isto tako, ako se neko ne slaže s istim, neka lijepo replicira ili neka preskoči, a ne kao ovaj čoban gore, poslao bih ga znate već gdje, al' valja pravit' novi acc :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 apr 2014, 19:05

Ja evo pokusavam da ti otvorim oci al' se nedas :mrgreen:

Uglavnom mnogo toga ce se znati jos nakon prelaznog roka a onda cekat ligu prvaka, grupe, tekme pa nadam se bar 1/4 finala a kasnije je sve moguce.
Alessandro Del Piero !

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 apr 2014, 19:44

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 apr 2014, 22:44

Boakye opet strijelac. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 apr 2014, 22:51

Mislim da je ovako i bolje da nema mogućnosti proslave titule protiv Sassuola, riješiti Sassuolo i onda sve karte na Benficu, iako nisam preveliki optimista, mislim da je vrijeme da nam se vrati za sve promašaje i gluposti u Europi.

Kakvo je stanje sa Vidalom, hoće li biti spreman za ponedjeljak ili četvrtak? I još nešto ima li ono pravilo da se brišu kartoni nakon prve utakmice LP, koliko se sjećam da su pričali o tom novom pravilu od ove sezone. Jer Vidal, Marchisio, Bonucci i Tevez imaju karton do suspenzije i postoji mogućnost u slučaju prolaska u finale da ne igraju.
Pogba je napisao/la:Boakye opet strijelac. :thumbup:
Bilo bi dobro da ostanu u ligi, i još jedna sezonu na posudbi u Elcheu bi dobro došla.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 26 apr 2014, 12:09

Liverpool plan to make a move for Juventus's Carlos Tevez if they lose either Suarez or Sturridge this summer. [Football direct news]
:rol: :rol: :rol:
Juventus & Milan are both reportedly eyeing up Aleksandar Mitrovic (19) for next season. [TS]
:roll:
Genoa wants to use their option to buy Genoa right-back Marco Motta. [Il Secolo XIX]
:shock: :tokralju:
Arsenal are ready to make a shock move for Bayern striker Mario Mandzukic but will face stiff competition from both Juventus & Monaco. [TS]
:damn:

Vidal gotovo sigurno nece igrati u uzvratu protiv Benfice :thumbdown:
Today's TS reports all done between Juve & Alexis Sanchez for the next season, he'll earn little more than 3 million plus bonus for 4 years.
Steta samo sto je TS u rangu Expresa. Al bi bilo fino da je istinito
Reports in England saying Man City would be interested in Lichtsteiner. Licht was observed with great attention in Juve's game vs Benfica.
:guz:

slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 apr 2014, 12:23

Mitrović će biti zvijerka, strašno bih ga volio vidjeti sa Manolom i Berardijem kao napadače za budućnost.

Što se Vidala tiče; bolje da ni ne igra do kraja sezone, ali da riješi to koljeno. Bilo bi kobno da ga se forsira i da mu, ne daj Bože, nešto pukne pa da ga izgubimo kao Roma Strootmana. Mogu ova trojica + Asamoah iznijeti sezonu. Možda čak Conteu naumpadne da pređe na 4 poazada ako ne bude imao rješenja u veznom.

Mitrović navija za Newcastle, tako da mu crno-bijela nije strana... :D

[youtube][/youtube]
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 apr 2014, 12:38

Srbija ima finu novu mladu generaciju, meni se igrački sviđa Lazar Marković iz Benfice, nisam znao da i u veznom redu igra odlično, vidio sam ga više kao napadača, strašno brz i inteligentan igrač, fali taktičke potkovanosti i bilo bi idealno da ga uzmemo na vrijeme.

Svi smo vidjeli da ovoj ekipi fali bržih igrača kako bi dobili na manevrisanju, često težimo tome da umrtvimo igru, a svi znamo kako je igrao Juventus iz prve Conteove sezone, visokim presingom i brzom igrom smo protivnike znali do dvadesete minute dovesti do iznemoglosti, treba to da se vrati.

Šteta za Artura, kada je najneophodnije nemamo svog najboljeg igrača, fale nam i njegovi golovi, pogotovo sada protiv Benfice, da ne govorim i defanzivno jer ćemo morati braniti kontre. Ali želim da ga gledam i na Mundialu gdje će sijati, ne bih volio da ga propusti zbog koljena.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 26 apr 2014, 14:11

Jer ljubomora je bolest....
Opasna bolest..... Za koju lijek nije Juventusova tema, ili naš poraz, ili ...., pa cak ni vlastiti uspjeh.. :angel:
:shhh:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.