Jele da je to onaj @francobaresi ?Pogba je napisao/la:Nemoj vise Baresi bgti, postedi nas.
Sta mu bi, znam da se stalno lozio na Chelsea i Mourinha, preobratio se za 360°

Nego imal sta za Alexisa, koliko onaj vas Marotta nudi ?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jele da je to onaj @francobaresi ?Pogba je napisao/la:Nemoj vise Baresi bgti, postedi nas.
Kako ti poznajes francobaresia i kako znas na sta se lozi ako si se nedavno pridruzio ekipi na forumuRajaz je napisao/la:Jele da je to onaj @francobaresi ?Pogba je napisao/la:Nemoj vise Baresi bgti, postedi nas.
Sta mu bi, znam da se stalno lozio na Chelsea i Mourinha, preobratio se za 360°![]()
Nego imal sta za Alexisa, koliko onaj vas Marotta nudi ?
Ako Juventusu treba toliko igraca da se bori za Ligu Prvaka, onda interu i Milanu treba citav novi klub, ono hajmo "osnovat se" ponovoContentissimo je napisao/la:6-7 igraca
Sissoko je napisao/la:Ako Juventusu treba toliko igraca da se bori za Ligu Prvaka, onda interu i Milanu treba citav novi klub, ono hajmo "osnovat se" ponovoContentissimo je napisao/la:6-7 igraca
Ma malo pretjerana izjava da treba rekonstrukcija ekipe jer to valjda podrazumijeva promjene iz temelja kao sto rade Inter i Milan sto je meni licno van svake pameti. Imas kostur ekipe, istina je da trebaju pojacanju ali 2 maksimalno 3 i vidim jednu jaku ekipu sposobnu izbaciti svakog.Chinaglia je napisao/la:@Advokat
pomozi brate, napadoše me ovi tvoji, posebno ovaj diletant @penđer
a gledaj, svako ima svoje mišljenje, jelte? isto tako, ako se neko ne slaže s istim, neka lijepo replicira ili neka preskoči, a ne kao ovaj čoban gore, poslao bih ga znate već gdje, al' valja pravit' novi acc10DelPiero je napisao/la:Ma malo pretjerana izjava da treba rekonstrukcija ekipe jer to valjda podrazumijeva promjene iz temelja kao sto rade Inter i Milan sto je meni licno van svake pameti. Imas kostur ekipe, istina je da trebaju pojacanju ali 2 maksimalno 3 i vidim jednu jaku ekipu sposobnu izbaciti svakog.Chinaglia je napisao/la:@Advokat
pomozi brate, napadoše me ovi tvoji, posebno ovaj diletant @penđer
Bilo bi dobro da ostanu u ligi, i još jedna sezonu na posudbi u Elcheu bi dobro došla.Pogba je napisao/la:Boakye opet strijelac.
Liverpool plan to make a move for Juventus's Carlos Tevez if they lose either Suarez or Sturridge this summer. [Football direct news]
Juventus & Milan are both reportedly eyeing up Aleksandar Mitrovic (19) for next season. [TS]
Genoa wants to use their option to buy Genoa right-back Marco Motta. [Il Secolo XIX]
Arsenal are ready to make a shock move for Bayern striker Mario Mandzukic but will face stiff competition from both Juventus & Monaco. [TS]
Steta samo sto je TS u rangu Expresa. Al bi bilo fino da je istinitoToday's TS reports all done between Juve & Alexis Sanchez for the next season, he'll earn little more than 3 million plus bonus for 4 years.
Reports in England saying Man City would be interested in Lichtsteiner. Licht was observed with great attention in Juve's game vs Benfica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.