RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

anel81m
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la anel81m » 24 apr 2014, 23:58

vm22 je napisao/la:Jadni bekić, nije lako ovoliko mailova napravit.
Da je bilo šta drugo radio pare bi uzeo sigurno. :mrgreen:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 25 apr 2014, 00:42

Pozz najnormalnijoj raji u BiH:::
NEMA veceg meraka nego otici u Mostar na gostovanje kod prijatelja, sjesti ispod starog mosta sa RA i gledat neretvu...millina... prosteas gradom, niko te ne pogleda krivo i normalno tim ljudima uzvratis isto kad dodju u sarajevo...a teren.. teren sluzi za nadigravanje i uzimanje bodova i tu je normalan rivalitet... NARAVNO

nemojte se obazirati na komentare, uzivajte u svom klubu i stvarima koje vas cine sretnima u vezi Veleza
u subotu podrzite svoje iigrace i dajte im doznanja da vam je stalo do borbe i rezultata, pa ce i oni igrati bolje
strasna stvar je sto nemate dugovanja i sto se drzite u pozitivi, to ce se osjetiti sljedece godine vjerujte mi, kad budu licence rigirizne do te mjere da ce mnogi klubovi se za glavu uhvatiti...

sve najbolje na utakmici i da napunite stadion, napravite atmosferu kakvu samo vi znate
SRETNO!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 apr 2014, 03:19

Kao prvo i osvnovno hocel bit pusteno ili nece ni mi ni vi nemamo nista s tim niti cemo imat kakva uticaj , pa nije ovo argenitna.

Ja iskreno vjerujem da velez nece pustiti ni zelji ni zrinjskom vec da ce dati 101% od sebe u obje utakmice, meni licno pustanje i takva titula i ne treba, ako je nismo u stanju zasluzit na terenu 11na11 onda i ne trebamo bit prvaci, ja hocu da ova liga kao i drzava konacno krene naprijed i da ne bude prodaj, stimaj ja njemu ti meni itd. Ko je najsalbiji nek ispadne ko je najjaci nek osvoji i to je ono sto treba da nam bude vodilja, a ne nekakve gluposti tipa ko ce kome , vi ih ne volite, mi volimo ove oni oni itd...Kao sto rekoh ja ne zelim nikakvo pustanje vec zelim da ostavite srce na terenu u obje ove utakmice do kraja, a isto tako vjerujem u pobjedu Zelje jer ipak uz duzno postovanje Velezu mi smo ti koji su prvaci vise godina mi smo ti koji se busamo u prsa dominacijom tako da nama ne trebaju nikakvi bodovi ni od koga. IMAMO TIM IMAMO SNAGU TO CEMO ABD I POKAZATI NA TERENU u suprotnom necemo bit prvaci i to je to.

Ovi odnosi navijaca sto se spominju, ja sam rodjeni mostarac koji je iz tog grada odselio sa svojih 6 godina stari mi je i dan danas veliki fan Rodjenih iso je po utakmica prije rata itd, i ja odgovrono tvrdim da se bespotrebno stvorio taj neki naboj izmedju dvije navijacke grupe za koji su krivi po mojoj procjeni navijaci veleza. Sjecam se dobro posto sam tad poceo ic na utakmice redovono da je gostovanje masovno red armya proslo u velikom prijatljeskom raspolozenju i sve je tako bilo dok se niste poceli lizat sa HZ i izazvali belaj u mostaru nakon kojeg je nase navijace policija blago receno prebila. Ovo skandiranje za Zrinjski ja zaista nisam nikad cuo na jugu, mozda je neko sa sjevera, vecina "uvrijedljivh" povika je cisto na klupskoj i sportskoj osnovi. imam dosta prijatelja i i vecinu rodbine koja zivi u mostaru, dosta raje znam koji su navijaci velza koji idu na utakmice i nikad nikakvih problema nisam imo ove neke sukobe koji se spominju mislim da je to prije svega sukob odredjenih grupa i sa jedne i druge strane, ostali navijaci su u prijateljskim odnosima ili u pozitivnom rivalitetu.

Na kraju zelim jos da kazem da ocekujem dobro atmosferu fer i sportsku utakmicu i da pobjedi onaj ko vise pokaze na terenu bez ikakvih malverzacija. Pozdrav
=\_1921_/=

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 25 apr 2014, 04:13

invincible1921 je napisao/la:Kao prvo i osvnovno hocel bit pusteno ili nece ni mi ni vi nemamo nista s tim niti cemo imat kakva uticaj , pa nije ovo argenitna.

Ja iskreno vjerujem da velez nece pustiti ni zelji ni zrinjskom vec da ce dati 101% od sebe u obje utakmice, meni licno pustanje i takva titula i ne treba, ako je nismo u stanju zasluzit na terenu 11na11 onda i ne trebamo bit prvaci, ja hocu da ova liga kao i drzava konacno krene naprijed i da ne bude prodaj, stimaj ja njemu ti meni itd. Ko je najsalbiji nek ispadne ko je najjaci nek osvoji i to je ono sto treba da nam bude vodilja, a ne nekakve gluposti tipa ko ce kome , vi ih ne volite, mi volimo ove oni oni itd...Kao sto rekoh ja ne zelim nikakvo pustanje vec zelim da ostavite srce na terenu u obje ove utakmice do kraja, a isto tako vjerujem u pobjedu Zelje jer ipak uz duzno postovanje Velezu mi smo ti koji su prvaci vise godina mi smo ti koji se busamo u prsa dominacijom tako da nama ne trebaju nikakvi bodovi ni od koga. IMAMO TIM IMAMO SNAGU TO CEMO ABD I POKAZATI NA TERENU u suprotnom necemo bit prvaci i to je to.

Ovi odnosi navijaca sto se spominju, ja sam rodjeni mostarac koji je iz tog grada odselio sa svojih 6 godina stari mi je i dan danas veliki fan Rodjenih iso je po utakmica prije rata itd, i ja odgovrono tvrdim da se bespotrebno stvorio taj neki naboj izmedju dvije navijacke grupe za koji su krivi po mojoj procjeni navijaci veleza. Sjecam se dobro posto sam tad poceo ic na utakmice redovono da je gostovanje masovno red armya proslo u velikom prijatljeskom raspolozenju i sve je tako bilo dok se niste poceli lizat sa HZ i izazvali belaj u mostaru nakon kojeg je nase navijace policija blago receno prebila. Ovo skandiranje za Zrinjski ja zaista nisam nikad cuo na jugu, mozda je neko sa sjevera, vecina "uvrijedljivh" povika je cisto na klupskoj i sportskoj osnovi. imam dosta prijatelja i i vecinu rodbine koja zivi u mostaru, dosta raje znam koji su navijaci velza koji idu na utakmice i nikad nikakvih problema nisam imo ove neke sukobe koji se spominju mislim da je to prije svega sukob odredjenih grupa i sa jedne i druge strane, ostali navijaci su u prijateljskim odnosima ili u pozitivnom rivalitetu.

Na kraju zelim jos da kazem da ocekujem dobro atmosferu fer i sportsku utakmicu i da pobjedi onaj ko vise pokaze na terenu bez ikakvih malverzacija. Pozdrav
Tako je care :clap: (napokon jedan normalan post iz manijackog tabora :cool: ).Nek zapnu Zeljini igraci najbolje sto znaju da probaju da pobjede(imaju kvalitet za to),tako isto i nasi nek zapnu ko nikad do sada da pobjede aktuelnog prvaka,a navijaci oba tima nek im daju freneticnu podrsku svih 90 minuta ,pa nakon svega toga nek pobjedi ko bude bolji ili spretniji na toj utakmici.Samo tako se moze stvoriti dobra atmosfera na stadionu i utakmica ce biti interesantna za navijace ali i za siroke mase pored Velikih i malih :D TV ekrana.Jedino se tako moze unaprijediti nas fudbal.Nosi mi vise stele,davanja,dogovor 3 za 3 i ostala sranja koja su mi vise preko glave ,i koja su doveli do toga da nam je liga 100-ta na svijetu. :stop:

Nek pobjedi bolji i spretniji u viteskoj i pozrtvovanoj borbi na terenu,a poslije utakmice navijaci svi zajedno na vupi i malo razmjeniti misljenja u vezi utakmice ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 25 apr 2014, 07:06

[youtube][/youtube]
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :salut: :salut: :salut:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 25 apr 2014, 08:07

invincible1921 je napisao/la: Ovi odnosi navijaca sto se spominju, ja sam rodjeni mostarac koji je iz tog grada odselio sa svojih 6 godina stari mi je i dan danas veliki fan Rodjenih iso je po utakmica prije rata itd, i ja odgovrono tvrdim da se bespotrebno stvorio taj neki naboj izmedju dvije navijacke grupe za koji su krivi po mojoj procjeni navijaci veleza. Sjecam se dobro posto sam tad poceo ic na utakmice redovono da je gostovanje masovno red armya proslo u velikom prijatljeskom raspolozenju i sve je tako bilo dok se niste poceli lizat sa HZ i izazvali belaj u mostaru nakon kojeg je nase navijace policija blago receno prebila. Ovo skandiranje za Zrinjski ja zaista nisam nikad cuo na jugu, mozda je neko sa sjevera, vecina "uvrijedljivh" povika je cisto na klupskoj i sportskoj osnovi. imam dosta prijatelja i i vecinu rodbine koja zivi u mostaru, dosta raje znam koji su navijaci velza koji idu na utakmice i nikad nikakvih problema nisam imo ove neke sukobe koji se spominju mislim da je to prije svega sukob odredjenih grupa i sa jedne i druge strane, ostali navijaci su u prijateljskim odnosima ili u pozitivnom rivalitetu.

Mostarac slaba ti procjena ko je sve zapoceo,kao sto sam vec jednom rekao sve je pocelo na bajramskom turniru kad su TM napali 6-7 momcica od kojih je najstariji imao tada 17-18 god.RA kao grupa nije imala nikakvo prijateljstvo sa HZ to je vise bilo licno prijateljstvo nekih nasih clanova sa clanovima DC-a i FGR jos za vrijeme kad smo bili u 1l federacije i neki od njih su otisli sa nama na nekoliko gostovanja,ne kao pripadnici HZ nego kao drugovi od nasih pojedinaca.Poslje smrti Vedrana Puljica na sastanku koji se desio prijedlog TM-a je bio da se smire tenzije izmedju grupa,vec sljedece kolo mi smo gostovali Zelji a oni su pravili sacekuse po grbavici......... tolko o tom.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 25 apr 2014, 08:46

Ili sam ja ostario ili sam opametnio ili posenilio ili sta ja znam sta, ali kad god cujem ove price o sacekusama i degenecenju djece i omladine, kosa mi se na glavi podigne.

Pa mater mu blentavu ko se god u takve stvari upusta, ima li ista pametnije radit u svom zivotu.
Da ne govorimo o tome da (bez obzira na tifo gluposti) izgubi li necije dijete oko radi ovoga, moze im se svima desit da im se otac tog unakazenog djeteta s pistoljom kuci pojavi. Pogotovo u BiH gdje i onako niko za zivot ne odgovara.

O koja im je to? Umjesto da navijaju i planiraju izlete i gostovanja, sad moraju preko ramena gledat ko ide...
Zalost. I pitamo se sto nam je zemlja u kurcu i sto nema napretka. Dobro ima ista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 25 apr 2014, 12:42

NAPRIJE,NAPRIJED ROĐENI
slika
:clap: :clap: :bih: :clap: :clap:
VFC THE RELIGION

stampy

Post Postao/la stampy » 25 apr 2014, 13:12

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 25 apr 2014, 13:14

stampy je napisao/la:
Fafaron je napisao/la:Mostarac slaba ti procjena ko je sve zapoceo,kao sto sam vec jednom rekao sve je pocelo na bajramskom turniru kad su TM napali 6-7 momcica od kojih je najstariji imao tada 17-18 god.RA kao grupa nije imala nikakvo prijateljstvo sa HZ to je vise bilo licno prijateljstvo nekih nasih clanova sa clanovima DC-a i FGR jos za vrijeme kad smo bili u 1l federacije i neki od njih su otisli sa nama na nekoliko gostovanja,ne kao pripadnici HZ nego kao drugovi od nasih pojedinaca.Poslje smrti Vedrana Puljica na sastanku koji se desio prijedlog TM-a je bio da se smire tenzije izmedju grupa,vec sljedece kolo mi smo gostovali Zelji a oni su pravili sacekuse po grbavici......... tolko o tom.
Momke su napali likovi iz podgrupe AP GANG sa Alipašinog polja.
uz par momaka iz ULFE-a na drveniji
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 25 apr 2014, 13:36

VigorMostarac je napisao/la:NAPRIJE,NAPRIJED ROĐENI
slika
:clap: :clap: :bih: :clap: :clap:
nebi bilo lose! :twisted:
kad je to receno tesko ce bit ikako dobit a kamoli toliko... tvrda smo ekipa ali evo u zadnje vrijeme smo pretvorili sve te nerijesene rezultate u 4 pobjede zaredom, moglo bi se rec da nam je odcepilo ali eto nazalost za nas prekasno da bi osigurali plasman u evropu! ja vjerujem da nam zeljo dolazi u pravi trenutak, mi se zahuktali, oni idu na titulu, taman nam dobro dolazi ova tekma da vidimo gdje smo i sta mozemo pruzit protiv najbolji ekipa u drzavi a stim i da vidimo dali smo mi trenutno jedna od ti ekipa... sto se tice ovi pritiska na ekipu sa strane o nekim pustanjima i cudima da komsinice nebi uzele titulu, oni me neinteresuju nikako, nek uzmu ako mogu! mi cemo pomoc sebi sa novom pobjedom i stim polako vracat raju na tribine, ako njima ta eventualna pobjeda nesto pomaze, boze moj, nek im pomaze, ali mi igramo tekmu za sebe a ne zelju ili komsinice! zna uprava dobro da sad imaju priliku da ponovo pocnu punit tribine do kraja ove sezone a stim onda i u svakoj tekmi u sljedecoj sezoni i nisu toliko glupi da bi prodali/pustili u ovom trenutku! ako/kad ostanu dostojanstveni do kraja ove sezone to im u sljedecoj znaci 20-25 hiljada maraka po svakoj tekmi na kartama... 15 tekma + kup i racunica je lagana, te pare se nebacaju ako ih mozes uzet!
za kraj da kazem nadam se da su prodali zelji i komsinicama kako su ove cetri prijasnje, jer su onda majstori poslovanja u upravi, uzimaju pare na prodajam a upisuju svaku tekmu po 3 boda, dabogda tako svaku prodali do kraja vijekova! :twisted: :twisted:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 25 apr 2014, 13:48

Mostarci imal euforije,kolko se ocekuje gledalaca u Vrapcicima sutra?? Zelim vam puno srece i da konacno razbijete maler zvani Zeljeznicar :-D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 25 apr 2014, 13:51

al imam neki feeling da ce kapiten to sutra rijesiti, Muamer Svraka :salut:, Nije Mesi nije Kaka to je nas Muamer Svraka :D

EDIT napisa slucajno na ovoj temi heheheh koji levat :facepalm: nek bolji pobjedi u svakom slucaju, pune tribine, normalne provokacije dobro navijanje sa obje strane i to je to ;)
Zadnja izmjena: bob, dana/u 25 apr 2014, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 25 apr 2014, 13:54

esprit24 je napisao/la:Mostarci imal euforije,kolko se ocekuje gledalaca u Vrapcicima sutra?? Zelim vam puno srece i da konacno razbijete maler zvani Zeljeznicar :-D
Pa neznam, ja lično očekujem oko 2000 gledalaca mada bi volio da bude više.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 25 apr 2014, 14:08

Sutra opet kišurina koja će sigurno spriječiti dosta ljudi da dođe na utakmicu.Šta je tu je,neka bude i kiša golova i dobra predstava.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 apr 2014, 14:14

Sve ove price sto kruze kako cete pustiti Zeljeznicaru bodove, fino sutra pobjedom demantujete sve i pokazete obraz i neka se misevi vrate u rupe :D

Sretno Velezu sutra!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 25 apr 2014, 14:27

Upravni odbor FK Velež u sklopu dugoročnog planiranja razvoja kluba, danas je dogovorio stratešku saradnju sa BBI bankom i Sarajevo Business Forumom. Tako će u sklopu Sarajevo Business Foruma 2014, koji se održava od 14 - 15.maja, potencijalnim investitorima prezentovati se projekat Fudbalskog kluba Velež, koji će obuhvatiti različite segmente ulaganja. Između ostalog, na Sarajevo Business Forumu učešće će uzeti i vlasnici takvih svjetskih fudbalskih velikana poput Manchester City i PSG-a.

Ovim putem, Uprava FK Velež se želi posebno zahvaliti menadžmentu BBI banke, koja je prepoznala Fudbalski klub Velež kao jedan od najznačajnih sportskih brendova Bosne i Hercegovine, te projekat investiranja u klub uvrstila u listu projekata za pregovaranja sa investitorima.

Naš je gazda PSG a Željin MC :D :D

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 apr 2014, 14:30

Burberry46 je napisao/la:Sve ove price sto kruze kako cete pustiti Zeljeznicaru bodove, fino sutra pobjedom demantujete sve i pokazete obraz i neka se misevi vrate u rupe :D

Sretno Velezu sutra!

Sta se ti javljas ,Zeljo vam je nabio komplekse cak ste poceli i za Svinjski da navijate pa bolan evo Vas mali Gracic ce poslati kadete protiv svinjskog idi tamo pisi ili ti to nije sumjnivo? tebi je najbitnije da Zeljo ne bude sampion.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 apr 2014, 14:41

Mali Gracić će poslati kadete sutra.Kakvih osoba ima ovdje na forumu.Užas!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 apr 2014, 14:59

CARSON je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Sve ove price sto kruze kako cete pustiti Zeljeznicaru bodove, fino sutra pobjedom demantujete sve i pokazete obraz i neka se misevi vrate u rupe :D

Sretno Velezu sutra!

Sta se ti javljas ,Zeljo vam je nabio komplekse cak ste poceli i za Svinjski da navijate pa bolan evo Vas mali Gracic ce poslati kadete protiv svinjskog idi tamo pisi ili ti to nije sumjnivo? tebi je najbitnije da Zeljo ne bude sampion.
Prvo ti mi neces govoriti gdje cu pisati, drugo Velez mi je uvijek bio drag, boli me briga za tebe i tvoj tim i trece nije ''moj'' Gracic niti me interesuje! Nemoj gluposti pisati :wave:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.