Roma - Milan = 2 (4.20)
Roma igra bez Balzarettija,Benatie,Destra,Strootmana,Castana
Milan dobio zadnjih 5 utakmica a primio samo 2 gola

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Izvinite ako je neko nešto prepisao pa profulao na tiketu, više sreće drugi put, ali eto, sve je nekako bilo blizuActeur je napisao/la:TIKET 1
EUROPA: ABA League - Playoff/košarka
Crvena Zvezda - Cibona | 1, kv. 1,25 (70:75)
UKRAJINA: Premier League/nogomet
Goverla - Dnipro | 2, kv. 1,35 (0:2)
EUROPA: Europa League - Playoff/nogomet
Benfica - Juventus | (gost daje gol) DA, kv. 1,30 (2:1)
ATP - SINGL: Bucharest (Rumunjska), zemlja/tenis
Copil M. - Mathieu P-H. | 2, kv. 1,35 (3:6, 2:6)
UKUPNA KVOTA: 2,96
TIKET 2
ATP - SINGL: Barcelona (Španjolska), zemlja/tenis
Čilić - Robredo | 2, kv. 1,70 (7:5, 6:7, 7:6)
ITALIJA: Serie A - Playoff/hokej
Ritten - Pustertal | (zbroj golova 5+) 2, kv. 1,60 (4:1)
WTA - SINGL: Stuttgart (Njemačka), zemlja (dvorana)/tenis
J. Janković - Pennetta | (zbroj gemova 21,5+) 2, kv. 1,80 (26)
UKUPNA KVOTA: 4,90
MOŽETE JOŠ PROBATI:
Sevilla - Valencia (zbroj kartona 6,5) 1, kv. 1,70 (3 kartona)
Gulbis - Montanes (pobjeda) 2, kv. 2,65 (7:5, 6:1)
R. Westbrook (6,5+ AS) 2, kv. 1,85 (2)
B. Marjanović (koševi 10,5+) 2, kv. 1,85 (9pts)
Sretno svima
obe su dobre na sljaci, vidi se da ne pratis tenis. errani je porsle godine 2 puta dobila na sljacitwisttm87 je napisao/la:po meni zicer dana sto se tice tenisa je:
Errani-Suarez Navarro 2 1,90
Errani mozda jest sad medju 30 najbolji al nikad nece postat nista bolje nego kvalitetna dubl igracica.Ovdje je Suarez podcjenjena i to pravo i po meni je realno da je kvota obrnuto uz to dosta niza na doticnu bar 1,45 jos kad skonta covjek da je sljaka mislim da je pun pogodak
Ako si baš riješio da uplatiš na hnl, moram se složit sa kolegom poviše (@onfire)..OnFire je napisao/la:Istra-Osijek 1/2 prelazGazijaKalesija je napisao/la:Za sutra:
Istra - Osijek 2, bevanda miky, šta mislite?
errani je jedna od najboljih igracica na zemlji sto je i dokazala 2012. kad je igrala u filanu RG-a.Dosta je prevrtljiva ali sigurno moze dobiti bilo koga na zemlji..Mislim da je cak prije 2-3 godine dobila Shvedovutwisttm87 je napisao/la:po meni zicer dana sto se tice tenisa je:
Errani mozda jest sad medju 30 najbolji al nikad nece postat nista bolje nego kvalitetna dubl igracica.Ovdje je Suarez podcjenjena i to pravo i po meni je realno da je kvota obrnuto uz to dosta niza na doticnu bar 1,45 jos kad skonta covjek da je sljaka mislim da je pun pogodak
moze, mozeIlPrincipe je napisao/la:POKLON KVOTA !
Roma - Milan = 2 (4.20)
A igraju znaci neznalice Totti,Gervinho,Bastos ,ljajic,Pjanic,De Rossi,Maicon,Taddei,Torosidis,Romagnoli i jos neki kojima nije vrijedno pominjati imena.IlPrincipe je napisao/la:POKLON KVOTA !
Roma - Milan = 2 (4.20)
Shvedova napravila Golden Set protiv Errani na WimbledonujohnnyyK je napisao/la:errani je jedna od najboljih igracica na zemlji sto je i dokazala 2012. kad je igrala u filanu RG-a.Dosta je prevrtljiva ali sigurno moze dobiti bilo koga na zemlji..Mislim da je cak prije 2-3 godine dobila Shvedovutwisttm87 je napisao/la:po meni zicer dana sto se tice tenisa je:
Errani mozda jest sad medju 30 najbolji al nikad nece postat nista bolje nego kvalitetna dubl igracica.Ovdje je Suarez podcjenjena i to pravo i po meni je realno da je kvota obrnuto uz to dosta niza na doticnu bar 1,45 jos kad skonta covjek da je sljaka mislim da je pun pogodakna zemlji pri tome ne izgubivsi poen u 1.setu...Tako da ovo nije neki siguran par, ja cak mislim da ce Errani dobit ali eto zato sto je prevrtljiva rado cu je izbjeci u sirokom luku
da daForster je napisao/la:Shvedova napravila Golden Set protiv Errani na WimbledonujohnnyyK je napisao/la:errani je jedna od najboljih igracica na zemlji sto je i dokazala 2012. kad je igrala u filanu RG-a.Dosta je prevrtljiva ali sigurno moze dobiti bilo koga na zemlji..Mislim da je cak prije 2-3 godine dobila Shvedovutwisttm87 je napisao/la:po meni zicer dana sto se tice tenisa je:
Errani mozda jest sad medju 30 najbolji al nikad nece postat nista bolje nego kvalitetna dubl igracica.Ovdje je Suarez podcjenjena i to pravo i po meni je realno da je kvota obrnuto uz to dosta niza na doticnu bar 1,45 jos kad skonta covjek da je sljaka mislim da je pun pogodakna zemlji pri tome ne izgubivsi poen u 1.setu...Tako da ovo nije neki siguran par, ja cak mislim da ce Errani dobit ali eto zato sto je prevrtljiva rado cu je izbjeci u sirokom luku
![]()
Ali ipak na šljaci igrati protiv nje nije bas zahvalno
dovoljno je vidjeti čovjeku avatar i već znaš na čemu si.. Našao se navijač rossonera pričati o svojima kao da su jučer digli pehar Lige prvakaflagrantus je napisao/la:A igraju znaci neznalice Totti,Gervinho,Bastos ,ljajic,Pjanic,De Rossi,Maicon,Taddei,Torosidis,Romagnoli i jos neki kojima nije vrijedno pominjati imena.IlPrincipe je napisao/la:POKLON KVOTA !
Roma - Milan = 2 (4.20)
Stvarno mi nije jasno kako do sada nisam skuzio da ova Roma ni slucajno ne moze izvuci bod protiv Milana.
Slucajno bacih pogled na tabelu ,gle cuda Roma 82,Milan 51bod.
Ne kazem ja da Milan to nece dobiti ,ali reci da je to poklon kvota nema smisla.
Ne ulazu ljudi ovdje klikere ,vec svoj novac pa ako moze bez tih poklon kvota!
Nista licno,ne zamjeri ali malo opreznije sa izjavama.
SINGL 3 LOST!! PROFIT: - 20eFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 2: Ivanovic - Lisicki - 1 1,50 40e
SINGL 3: Izrael Kosarka
Herzlia - Hapoel Eliat - 2 1,70 20e
SINGL 4: Lietuvos Ritas - Siauliai - over 160,5 1,60 30e
SINGL 5: Gorica - Triglav (+1,5) - 1 1,88 20e
SINGL 6: Real Madrid - Bajern - SUD>13,5 (sutevi ukupno domacin over 13,5) 1,85 30e
*SAMO U MOZZARTU*
DUBL:
Krajinovic - Melcer (+1,5) - 2 1,58
Hokej Hrvatska - Rumunija (+3,5) - 1 1,65
Q: 2,61
10e
Nije problem sto ces ti pogoditi tip, problem je sto igras navijacki, bez ikakvih valjanih razloga.IlPrincipe je napisao/la:@flagrantus sjetit cu te se veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.