GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 25 apr 2014, 00:46

bazero je napisao/la: Ali koji ti onda klinac smeta što neko mari za te Statute, Zakone i što se bori za to? Zašto te to smeta? Zašto te smeta ako neko voli Dinamo više nego ti? U čemu je problem ako se NAMA ovaj Dinamo gadi? Ako kažemo da ovo nije Dinamo? I to sve u vremenu dok 200 ljudi slavi titulu, od toga barem 150 na platnom spisku!

..... hrpa govana .....

Uživaj kad ti je tako lijepo i česitam ti na tituli :D
- sto ti smeta ako mislim da bi dinamo bio bolji klub u europi ukoliko bi imao malo vecu podrsku od tih koji ga jako vole ali eto 90% vremena vrijedjaju.
- sto ti smeta ako kazem da mi je drago sto ih skidaju, rade crne liste i ukratko ponasaju se s njima kao drustvenim skartom
- iritiram me i sto ti pravedni navijaci ce vrijedjati svakoga igraca tko im ne pase (ne trebam valjda nabrajati tko je sve bio na meniu :cool: )
- sto ti smeta da smatram kretena svakoga tko kaze da ZM nije uspjesan u svom poslu
- smijesno mi i kada osoba je toliko nerealna i kaze lakse je prodat Modrica za 21 nego Radosevica za 3
- zasto ti navijaci dinama kazu da dinamo trguje djecom, a navijaci hajduka to ne kazu za svoj klub ili SB nebitno
- sto ti smeta ako smatram svakog navijaca dinama retardiranim ukoliko likuje nad porazim svog kluba
- zasto navijaci dinama zovu klub koji je osvojio 9 titula zaredom izdrkotinom
- zasto su svi koji ne misle kao ti placenici
- zasto ti navijaci koji zele demokratski, krscanski, transparentni, kulturni, purgerski klub osramote ga gdje god stignu
- zasto su maric i simic vece legende od lamze i cvitanovica
- zasto klubovi poput Barcelone i Schalkea mogu imati 10-ak stranaca i njihovi navijaci ih podrzavaju kao da su domaci a kod nas je suprotno
- zasto Boban je bolji kandidat od Sukera
- sto tebi smeta ako ja smatram da se radi o propaloj grupi koja je nekada bila sila danas je sranje?
- zasto ti tz navijaci zele izbore od 2010 a ne od 2002

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 25 apr 2014, 01:46

slika

Nikad neću otići iz Dinama! :salut: :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2014, 02:19

Seaman je napisao/la:
Nikad neću otići iz Dinama! :salut: :lol:
Moze cistit WC-e u Dinamu. Meni nebi smetalo, a on bi odrzao obecanje kako nikad nece otici iz Dinama.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 apr 2014, 09:53

Nisi zaslužio da ti odgovorim jer si bezobrazan, ali znam da nemaš odgovor ni na jedno pitanje koje sam ti postavio, tako da... Iskreno nisam ni očekivo da ćeš pokušati ući u argumentiranu raspravu sa mnom, ali mi je dosadno na poslu i raspoložen sam za držanje još jedne lekcije, a na pod se nakupilo prašine.
Insect_terminator je napisao/la:- sto ti smeta ako mislim da bi dinamo bio bolji klub u europi ukoliko bi imao malo vecu podrsku od tih koji ga jako vole ali eto 90% vremena vrijedjaju.
Ne smeta mi. Tebe ne želim na svojoj strani, tako da mi je svejedno šta ti misliš.
Insect_terminator je napisao/la:- sto ti smeta ako kazem da mi je drago sto ih skidaju, rade crne liste i ukratko ponasaju se s njima kao drustvenim skartom
Nemam problem ni s tim. Drago mi je da uživaš, poraz će biti bolniji.
Insect_terminator je napisao/la:- iritiram me i sto ti pravedni navijaci ce vrijedjati svakoga igraca tko im ne pase
Svejedno mi je šta tebe iritira. Ako ti je lakše, vrijeđaj i ti onog ko ti smeta, kao što i ja radim. Ljudska prava...
Insect_terminator je napisao/la:- sto ti smeta da smatram kretena svakoga tko kaze da ZM nije uspjesan u svom poslu
Smatraj me čim hoćeš, tvoja stvar, puca mi klinac, ali svaki put kad ti pokušaš dokazati da je uspješan, bit će ti dokazano kako nije, tj. kako je nesposoban. Kao i 5 puta do sada.
Ništa osobno, ali zbog ekipe ovdje.
Insect_terminator je napisao/la:- smijesno mi i kada osoba je toliko nerealna i kaze lakse je prodat Modrica za 21 nego Radosevica za 3
Rukavinu*
Odlično je da se smiješ.
Ako si spreman dokazati suprotno, rado ću te pomest još jednom iako ti je već dokazano, kad si pošo bulaznit o Jovetiću i kome već i ispo debil. Opet.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto ti navijaci dinama kazu da dinamo trguje djecom
Zato što je to istina. Mogu dokazati u 4 ujutro, iz kreveta.
Pijan.
Insect_terminator je napisao/la:a navijaci hajduka to ne kazu za svoj klub ili SB nebitno
Ne znam koliko je to istina, ali takve stvari riješavaj s njima.
Insect_terminator je napisao/la:- sto ti smeta ako smatram svakog navijaca dinama retardiranim ukoliko likuje nad porazim svog kluba
Opet ponavljam, puca mi klinac šta TI misliš. Ne želim te na svojoj strani.
Smeta me što to predstavljaš kao činjenicu, a doći će dečko od 14, budući kolega s tribine i to popušit, a niko ne likuje na porazim SVOG kluba.
Likujem nad porazima tuđeg kluba, meni otetog i želim mu sve najgore.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto navijaci dinama zovu klub koji je osvojio 9 titula zaredom izdrkotinom
Zato što je taj ''klub'' za nas izdrkotina i na to imam pravo. Ti ga zovi kako želiš, tvoje pravo ;)
Svaki put kad budeš pokušavao dokazati da si u pravu, bit će obrisan pod s tobom. Zbog 14-godišnjaka, opet. Nemoj misliti da si ti bitan.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto su svi koji ne misle kao ti placenici
To ti kažeš.
Onaj ko ne misli kao ja (podržava četnika) je:
- nedovoljno informiran;
- financijski ovisan o četniku;
- glup.

Nađi se.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto ti navijaci koji zele demokratski, krscanski, transparentni, kulturni, purgerski klub osramote ga gdje god stignu
Pitaj ih, iako mislim da to nije istina ili, ako hoćeš - puno je više osramoćen od strane onog koga podržavaš, nego od strane ovih. Uglavnom, to riješi s njima.
Ja želim ''demokratski, krscanski, transparentni, kulturni, purgerski klub'' (zaboravio si - zakonski), ali ga nigdje nisam osramotio. Ni mojih barem 5 prijatelja koji razmišljaju kao ja.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto su maric i simic vece legende od lamze i cvitanovica
To nisam nigdje reko, ali smtram da, o zakonski ustrojenom Dinamu, nisu kompetentni pričati oni koji primaju plaću od četnika.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto klubovi poput Barcelone i Schalkea mogu imati 10-ak stranaca i njihovi navijaci ih podrzavaju kao da su domaci a kod nas je suprotno
Sa Sjevera se najviše negodovalo upravo domaćim dečkima (Hrgović, Balaban, Polovanec, Badelj), iako nikad kriterij za zviždanje nije bio jesi li domaći ili stranac, nego odnos prema navijačima i Dinamu. Primjeri: Edin Mujčin, Goce Sedloski, Georg Koch, Eduardo, Cufre... Sve stranci kojima se skandiralo bez obzira tko su i odakle dolaze.

A inače su (opravdani) zvižduci dolazili s nenavijačkih tribina puno češće i glasnije nego sa Sjevera, također iz razloga što se neko prema Dinamu nije odnosio kako treba. Papadopoulos, Sammir, Souarez, Anderson, Čale, Jurčić. Opet nema veze odakle dolaziš.
Insect_terminator je napisao/la:- zasto Boban je bolji kandidat od Sukera
Zato što smatram da je Boban sposobniji od Šukera - drugog najnesposobnijeg čovjeka u Hr nogometu. Po meni.
Insect_terminator je napisao/la:- sto tebi smeta ako ja smatram da se radi o propaloj grupi koja je nekada bila sila danas je sranje?
Opet si pridaješ veći značaj nego što treba. Shvati da si nebitan. Puca mi klinac šta ti smatraš.
Samo će ti na tu laž biti odgovoreno, argumentirano i jasno. Zbog 14-godišnjaka, svaki put kada tu laž budeš predstavljao kao činjenicu, a ne kao nešto što ti smatraš.
Ti... :facepalm:
Insect_terminator je napisao/la:- zasto ti tz navijaci zele izbore od 2010 a ne od 2002
Tada smo bili ono što si ti sad.
8 godina kasnije smo se opametili, a 4 godine nakon toga nam je dokazano da smo u pravu.

Razmišljam o promjeni slike na profilu...
https://pbs.twimg.com/profile_images/37 ... 295334.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 25 apr 2014, 10:42

bazero je napisao/la: 8 godina kasnije smo se opametili, a 4 godine nakon toga nam je dokazano da smo u pravu.
Eto to je ono sto sam zelio procitat .... bitno da ste se opametili ali ja ne vjerujem u vase ciste i plemenite namjere jer na svim ispitima kada je trebalo pomoci malo klubu ta skupina je napravila sve da odmogne. Tako da ta sranja o zelji za promijenama zbog dinama odi prodavat pubertetlijama na tribini :lol:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 apr 2014, 12:37

Insect_terminator je napisao/la:Eto to je ono sto sam zelio procitat ....
Nisi, nego si uzeo ono za šta misliš da ti najviše odgovara.
Insect_terminator je napisao/la:ne vjerujem u vase ciste i plemenite namjere
Tvoj problem. Ja te nemam namjeru pridobijat na svoju stranu i ubjeđivat u suprotno, barem do trenutka kad svoj stav ne potkrijepiš argumentima.

A do tad vjeruj da neko dobija istražne zatvore, zabrane, metke, sačekuše zbog skrivenih namjera s ciljem da se uzme nešto što se moglo do sad uzeti i dobiti jednim telefonskim pozivom :)

Živio
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 25 apr 2014, 13:26

auu pa ti si Bazero negdje nagrdio pravo :damn:

sinoc sam procitao ovu tvoju jadikovku i kontam hajd sutra cu na poslu ti napisati koju, ali brate kad vidim sad ovo kako sa Insect-om raspravljas :o pa ti decko imas opasnih problema...

kakva je to kao "argumentovana" rasprava gdje sve sto ti kazes stoji, a sve sto neko drugi, ko drugacije razmislja, je smece i tvoj odgovor je "mene to ne interesuje"

na kraju, sa ovim si sve rekao
Svejedno mi je šta tebe iritira. Ako ti je lakše, vrijeđaj i ti onog ko ti smeta, kao što i ja radim. Ljudska prava...
ovdje se treba podvuci crta i zavrsiti rasprava sa tobom, bojim se da si ti ustvari i ogledalo ove grupe sto zeli preuzeti Dinamo za sebe :thumbdown:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 25 apr 2014, 14:05

neroazzurni je napisao/la:ovdje se treba podvuci crta i zavrsiti rasprava sa tobom, bojim se da si ti ustvari i ogledalo ove grupe sto zeli preuzeti Dinamo za sebe
Kako ja mogu biti ogledalo grupe protiv koje se borim? :(

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 apr 2014, 14:35

neroazzurni je napisao/la:...i ogledalo ove grupe sto zeli preuzeti Dinamo za sebe :thumbdown:
Jel vi čitate što vam se odgovara na vaše nebuloze ili samo trolate po svom i dalje?Ozbiljno pitam,jesi pročitao šta ti je zadnji put odgovoreno na ovakvu glupost?Dokle više s ovakvim trolanjem?
zasto su maric i simic vece legende od lamze i cvitanovica
Legenda kluba se ne postaje samo brojem nastupa i golova.

Inače,zanimljivo je pratit kako se penje broj "fanova Za naš Dinamo" na fb-u.Prije koja dva tjedna su bili na 22 tisuće sada su preko 32 000.Dok je ZZD i dalje na 20 tisuća i nešto sitno iako se bore za istu stvar.Toliko o tome kako ova inicijativa nema smisla jer nije ništa novo.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 25 apr 2014, 15:53

SiamoNoi je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:...i ogledalo ove grupe sto zeli preuzeti Dinamo za sebe :thumbdown:
Jel vi čitate što vam se odgovara na vaše nebuloze ili samo trolate po svom i dalje?
pa upravo ovo i ja vas cesto pitam
jer kod vas se sve svodi na: "ima brdo dokaza" "objasnjeno sto puta" "mene to ne zanima" "istina je ovo sto ja kazem" "to nije bitno" itd itd
ovo sam napisao cisto da malo pecnem ovog bazera, samo si se ti beze upalio

a evo i tvog primjera
znaci ti ces odrediti ko je legenda a ko nije, i tvoj sud je krucijalan.
to nije zdrava komunikacija :nene:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 25 apr 2014, 17:29

SiamoNoi je napisao/la:
[/quote]

U tvom svemiru je veca legenda od Lamze i Cvite onaj igrac Dragovoljca koji je dao potporu klosarima u njihovoj borbi za krscanski demokratski, purgerski Dinamo makar nema nastupa za klub :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 apr 2014, 00:34

neroazzurni je napisao/la:pa upravo ovo i ja vas cesto pitam
jer kod vas se sve svodi na: "ima brdo dokaza" "objasnjeno sto puta" "mene to ne zanima" "istina je ovo sto ja kazem" "to nije bitno" itd itd
ovo sam napisao cisto da malo pecnem ovog bazera, samo si se ti beze upalio
Kad i je objašnjeno.I tebi je zadnji put objašnjeno,a opet se "čudiš" istim stvarima.Opet pišeš kako "ova grupa želi preuzeti Dinamo za sebe",a lijepo ti je objašnjeno da se ljudi zalažu za model jedan član=jedan glas za koji se već godinama zalaže i inicijativa ZZD...znači za demokratski i transparentan klub u konacnici.Preuzimaš li ti grad kad na demokratskim izborima biraš svoga gradonačelnika?Preuzimaš li zajedno s ostatkom "ulice" i Vladu provedbom demokratskih izbora?Meni je stvarno nevjerojatno da se ovakve stvari nekom uopće moraju objašnjavat (ako navodno prate situaciju jer u suprotnom ne vidim razlog da dolaze ovdje pametovat o ovakvim stvarima).
neroazzurni je napisao/la:
znaci ti ces odrediti ko je legenda a ko nije, i tvoj sud je krucijalan.
to nije zdrava komunikacija :nene:
Gdje sam ja to točno napisao da ću ja odrediti i iz kojih se to točno mojih riječi može razabrati?Iz ovog citata gore sigurno ne tako da nema potrebe za jeftinim spinovima.

A tebe insekte sam rekao da više neću komentirat,ali nisam mogao odolit pošto sam vidio post kada te je bazero citirao,a nije odgovorio na to tvoje pitanje.I da,naravno da se legendom kluba ne može nazivati netko tko javno podrži kriminal koji je godinama na djelu u klubu.Tko tvrdi suprotno bi se trebao dobro preispitat.Može biti legenda među plaćenicima i onima koji i dalje ne znaju šta se oko kluba dešava,a nekad su davno pratili i sjećaju se uspjeha tih igrača.

Ne znam da li je ovo bilo...
Odlazak na nogometne utakmice voljenog kluba trebao bi biti praznik za svakog navijača, piše sportski tjednik Max!

Nažalost, u Maksimiru to već (pre)dugo nije tako. Ako ste jedan od onih, u posljednje vrijeme malobrojnih fanatika, koji posjećuju Dinamove utakmice, već vam je zasigurno svega dosta i ozbiljno razmišljate da odete u mirovinu. Ne zbog toga što više ne volite taj klub ili već imate takav staž da smatrate da je došlo vrijeme da odlazak na tribine prepustite mlađima, već zbog terora koji se mora pretrpjeti da bi se ušlo na stadion. Barem na istočnu tribinu.

Nepotrebne gužve

Derbi protiv Rijeke donio je scene kakve gledam već mjesecima kada odlučim otići na utakmicu. Policajci već od prijepodnevnih sati patroliraju na glavnom zagrebačkom trgu, na Kvatriću ih je još više, a u Maksimirskoj čovjek ima dojam da je ušao u ratnu zonu. Slabije upućeni pomislili bi da su u Ukrajini! Stotine i stotine policajaca u punoj ratnoj spremi, policijski psi i vodeni topovi već su postali uobičajen dekor u Maksimiru.

U trenutku dolaska ispred stadiona zazvonio mi je mobitel.

– Mi smo jutros kupili ulaznice, na blagajnama kažu da su rasprodani sektori 2, 3 i 4 pa smo dobili za peti sektor. Traži i ti za taj da možemo skupa pogledati tekmu – upozorili su me prijatelji s kojima već godinama idem u Maksimir.

Bilo je još dva sata do početka utakmice, ali, zlu ne trebalo, odlučio sam odmah kupiti karte, a tek onda otići na kavu. I onda prvi nelogičan potez! Zaštitari već stoje ispred blagajni, propuštaju jednog po jednog i pregledavaju popise na kojima su imena onih koji ne smiju na tribinu. Zašto nelogično? Pa zato što jedna osoba može kupiti nekoliko ulaznica pa je pregledavanje popisa nepotrebno.

Jer sve i da jesi na popisu, ulaznicu će ti kupiti netko drugi, a ovako se stvara nepotrebna gužva. E, da, kad smo već kod tih popisa, nitko ne zna tko ih kreira i koji su kriteriji pritom. U Dinamu su već nekoliko puta rekli da oni s tim nemaju veze te da popis sastavlja policija, ali iz Policijske uprave zagrebačke nisu se složili s time.

– Za pitanje čiji je to popis obratite se organizatoru utakmice – odgovorili su u PUZ-u.

Zabranjeno zadržavanje

Na kavi sam, nažalost, shvatio da, iako je derbi u pitanju, ispred stadiona nema puno ljudi. Petnaest minuta prije 14 sati (utakmica je počela u 15, nap. a.) našao sam se s prijateljima i krenuli smo prema ulazu jer smo znali što nas čeka. A tamo se već stvorila gužva. Da bi se sve dodatno zakompliciralo, ulaz na istočnu tribinu pomaknut je stotinjak metara dalje nego što je to uobičajeno, a to se osiguralo dugim ogradama koje u obliku labirinta dosežu sve do parka iza pomoćnog igrališta. Ondje se isprepleću redovi za kupnju ulaznica i za ulazak na stadion, više nitko ne zna gdje se što čeka.

– Ma ovo mi je zadnji put da idem na utakmicu – jedan je od komentara.

Napokon smo došli na red, pregledali su nam ulaznice, osobne iskaznice i opet provjerili popis, a kad sam sve to prošao i pokušao pričekati prijatelje, policajac sa psom uputio me da krenem dalje jer na tome mjestu nije dopušteno zadržavanje. Pokušaj da pričekam kolegu fotoreportera i da mu preko ograde objasnim što treba “uloviti” naišao je na još dva upozorenja.

Zatim ponovno u red ispred brojača na samom ulazu, a da bi sve bilo još gore, red je opet formiran ogradama. Ljudi gube živce, neki i psuju, a kad uspiješ ući slijedi pretres kakvog se ne bi posramili ni američki aerodromi nakon napada na WTC...

– Izvadi sve iz džepova, skini majicu, digni drugu majicu, otvori cigarete, otvori novčanik, izuj cipele... – samo su neki od zahtjeva zaštitara koji detaljno sve pregleda, a onda, valjda da utvrdi gradivo, još jednom pogleda popis. Baš na utakmici protiv Rijeke jedan se dječačić i rasplakao kada je vidio kako mu pregledavaju oca.

A kad se sve to prođe, postoji mogućnost da policija još jednom provjeri i/ili odvede gledatelja u šator u kojem se skida do gola. Neki čak tvrde da obave i analni pregled!?

I onda, nakon više od 45 minuta muke, napokon dolazim na tribinu i shvatim da ne mogu na utakmicu s prijateljima jer oni imaju ulaznice za drugi sektor. Iako je na tribini samo dvije tisuće ljudi, zaštitari me ne puštaju da prođem prema njima. Osim zaštitara, u tome me sprečavaju i trake kojima su oblijepljene ograde na prolazima.

Lažu i na blagajnama

– Broj i pravci ulaska na tribinu, te vrijeme ulaska na tribinu u nadležnosti su organizatora (Dinama, nap. a.) javnog okupljanja – poručili su nam iz policije te otkrili da sve troškove dodatnih mjera osiguranja koje policija provodi izvan redovite djelatnosti snosi organizator.

Dakle, Dinamo je taj koji ne dopušta da svi sjede zajedno. Barem ne na istočnoj tribini, jer na zapadu i sjeveru sjedi gdje tko želi, a zaštitari su rijetki.

Na kraju svega shvatiš i još nešto: da su ti na blagajnama lagali i da je, kad bi se sve skupa zbrojilo, pun samo jedan i pol sektor! Dodajmo i da sam imao sreće što sam upućen u sve pa sam ranije kupio ulaznice. Oni koji to nisu napravili zakasnili su i do pola sata pa nisu vidjeli nijedan pogodak. Mislim da i u svemu ispričanom leži odgovor na pitanje zbog čega stadion u Maksimiru uglavnom zjapi prazan.
slika

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 apr 2014, 19:41

Insect_terminator je napisao/la:klosarima
Jorge Valdana pobijedi Mourinho; Hoenessa pobijedi sud; Calderona pritisak navijača i medija; a tvog idola će pobijedit šačica klošara iz ugašene grupe... :urnebes:

Vjerujem da je nisko i da boli...

Fakat mi te žao :(

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 26 apr 2014, 20:51

bazero je napisao/la:a tvog idola će pobijedit šačica klošara iz ugašene grupe... :urnebes:

Vjerujem da je nisko i da boli...

Fakat mi te žao :(
Ne trebas me zaliti, ionako dok to doba dodje vjerojatno ces posijediti :)

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 apr 2014, 22:34

Insect_terminator je napisao/la:Ne trebas me zaliti, ionako dok to doba dodje vjerojatno ces posijediti
Ništa nisi naučio iz prošle lekcije, ali hajde, za početak je dovoljno da si prihvatio poraz od ''klošara''. Mene ili mog idola, kad bi ''klošari'' pobijedili, ja bih se kastriro. Kad bih izgubio od tog debila, puco bih si u glavu.

Nego... da ponovimo gradivo:
Nemam problema s tim. Suborac s tribine je sve objasnio u jednoj rečenici, samo ga mnogi nisu shvatili. Ja ću tu biti i za 50 godina, a ti dok si ispred ''Gayduka'' ili kako ga već zovete. Tako da... Ne žuri mi se.

Uostalom... jedan dan ponosa kojeg osjećam dok mu ne dam Dinamo i dok bezuspješno pokušava ušutkati moj glas, ne bih zamijenuo za sve tvoje osjećaje radosti u ovih 9 godina dok ''slaviš'' titule prvaka.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 apr 2014, 12:19

Dinamu nije sudilo dva čista penala protiv Lokomotive. Bojim se da će se ionako zategnuti odnosi između klubova sad dodatno zaoštriti, što će rezultirati time da će Dinamo za Marka Pjacu morati platiti još veću odštetu od rekordne koju je platio za Brozovića
Jurišić dominira sa komentarima.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 apr 2014, 21:20

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 apr 2014, 22:43

A vidi Plavka :mrgreen: :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2014, 00:19

slika
Huligan Šarić sa ulicom slavi trofej ABA lige.Isti zakoni moraju vrijediti za sve.Očekuje se mjesec dana istražnog.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 maj 2014, 10:29

slika
Sa proslave naslova.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.