Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Zasto ne dovesti i Seada i Shawa? Mislim da United nece propasti ako doda jos 10tak miliona koliko se vec spominje ta cijena oko Sea.. I kad bi se jos neko doveo u sredini pa ne znam gdje bi kraj bio 

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
klix ti je postao avaz no2, lazu ko stoka.
Skinuli su Chosen One. Laku noc.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jutro kolumbo.
Skyline je napisao/la:Zasto ne dovesti i Seada i Shawa? Mislim da United nece propasti ako doda jos 10tak miliona koliko se vec spominje ta cijena oko Sea.. I kad bi se jos neko doveo u sredini pa ne znam gdje bi kraj bio

kakav kolosinac on nema tu brzinu koju ima shaw ili coentrao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ma kakav Fabregas, nama treba zadnji vezni koji vrsi jak pritisak i trci ko lud ili neki razbijac. Fabregas mi je kao bolja verzija Carricka.
Pojacanja volio bi vijedti Kolasinac, Pjanic, Gundogan i neki dobar desni bek i stoper.
Evo i ja sad gledam 2 and a half men, ovaj Valbuena jel mozda najnizi igrac u historiji fudbala?
Pojacanja volio bi vijedti Kolasinac, Pjanic, Gundogan i neki dobar desni bek i stoper.
Evo i ja sad gledam 2 and a half men, ovaj Valbuena jel mozda najnizi igrac u historiji fudbala?

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Manchester United
Je emu jesil ti siguran sta želiš??
Hoćeš trkača, razbijaca napada, dobro nećeš fabregasa jer on to nije, a taj trkač ti je Pjanić ili gundogan?
De mi majke ti objasni kako su ova dvojca razbijači napada, pogotovo pjanke?
Hoćeš trkača, razbijaca napada, dobro nećeš fabregasa jer on to nije, a taj trkač ti je Pjanić ili gundogan?
Re: Odg: FC Manchester United
Ja sam samo napisao koga vi volio vidjeti zaboravio napisati koje potreban,kao razbijaca mozda Vidala, i ako bi to trebao biti Fellaini. Pjanic bi bio nesto poput Modrica, neko ko pocinje pokretanje igre ali nije defanzevni niti napadacka sredina a zna loptu dobro nabacti a ne kao ovi samo nazad ili sa strane. Gundogan nije razbijac ali zna oduzeti loptu fino, nesto poput Fernandinha i dobar je igrac sa loptom. Za nekog trkaca onda samo bog zna, treba nam nesto kao Ramires.JoseMourinho je napisao/la:Je emu jesil ti siguran sta želiš??

....Manchester United fan since 1993....
Cesc bi bio najvece pojacanje Uniteda u posljednjih x godina.U svakom drugom sistemu , sem' onoga koji se "fura" u Barci , on je jedan od najboljih ako ne i najbolji vezni igrac Svijeta 

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- 10DelPiero
- Kontakt:
Adnan89 je napisao/la:ma kakav Fabregas, nama treba zadnji vezni koji vrsi jak pritisak i trci ko lud ili neki razbijac. Fabregas mi je kao bolja verzija Carricka.

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
s tim da Seo može igrati 3 pozicijeSkyline je napisao/la:Zasto ne dovesti i Seada i Shawa? Mislim da United nece propasti ako doda jos 10tak miliona koliko se vec spominje ta cijena oko Sea.. I kad bi se jos neko doveo u sredini pa ne znam gdje bi kraj bio
mada bih ja iskrno više volio Shawa, on je mnogo bolji u ofanzivi a Unitedu to treba
- red devil88
- Kontakt:
Citam da Juventus hoce RVP , evo im ga odma samo nek posalju Pogbu i svi smo sretni 

Glory Glory Man United !!! 

Kolašinac > Shaw
Pjanić > Fabregas
Ova tema doista proživljava svoje najteže trenutke od pokretanja.
Pjanić > Fabregas
Ova tema doista proživljava svoje najteže trenutke od pokretanja.

Ako neko naleti na stream od MUTV neka postavi.
Nek' nose i Nania pravo s njim, posto se povezuje s njima ima hejbet vremena..red devil88 je napisao/la:Citam da Juventus hoce RVP , evo im ga odma samo nek posalju Pogbu i svi smo sretni
GGMU!
misu noga,, nomoj mi anti-Bh propagande ! garant navijas za "orlove"FCUM je napisao/la:kakav kolosinac on nema tu brzinu koju ima shaw ili coentrao

inace kloasinac je dokazao koliko moze biti brz,,a za razliku od smolinga recimo barem je 5x jaci u duelima

bas gledam sinoc tog pogbu u e.l. i nako cini se top klasa - u rangu avdije vrsajevicared devil88 je napisao/la:Citam da Juventus hoce RVP , evo im ga odma samo nek posalju Pogbu i svi smo sretni
lik pojma nema samo faulove pravi a kad primi loptu mahinalno je opali gdje bilo

i ti bi teletabisu jedan dao rvp-a za njega ???

inace citav juventus ocajno igrao sinoc...zalosno

Zadnja izmjena: rooney19, dana/u 25 apr 2014, 10:33, ukupno mijenjano 1 put.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.