Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
pominje se stalno da ce lloris napustiti tottenham na ljeto, tako da su i oni realna opcija. hart je jedna obicna k.arina od golmana i nije nemoguce da ce city u potragu za novim golmanom.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
EKSKLUZIVNO: BEGOVIC POTPISAO NOVI UGOVOR!
Na redakcijski mail našeg portala dobili smo fotografiju koja je nastala nedavno u Stokeu, u Engleskoj, a na kojoj Asmir Begović, golman Stokea i bh. fudbalske reprezentacije u društvu starijeg gospodina potpisuje ugovor.
Autor fotografije tvrdi kako je riječ o novom angažmanu najboljeg bh. golmana, a zvaničnu potvrdu o tome nismo još dobili. Više informacija o novom angažmanu Begovića, a koji bi trebao "uzdrmati" kako javnost u Britaniji, tako i u BiH, saznajte u toku sutrašnjeg dana na našem portalu. Sam Asmir nam je u telefonskom razgovoru obećao ekskluzivno otkriti sve detalja u vezi njegovog novog angažmana.
(hAJDE ti vjeruj meni najomrazenijem portalu: sourc ba)
Na redakcijski mail našeg portala dobili smo fotografiju koja je nastala nedavno u Stokeu, u Engleskoj, a na kojoj Asmir Begović, golman Stokea i bh. fudbalske reprezentacije u društvu starijeg gospodina potpisuje ugovor.
Autor fotografije tvrdi kako je riječ o novom angažmanu najboljeg bh. golmana, a zvaničnu potvrdu o tome nismo još dobili. Više informacija o novom angažmanu Begovića, a koji bi trebao "uzdrmati" kako javnost u Britaniji, tako i u BiH, saznajte u toku sutrašnjeg dana na našem portalu. Sam Asmir nam je u telefonskom razgovoru obećao ekskluzivno otkriti sve detalja u vezi njegovog novog angažmana.
(hAJDE ti vjeruj meni najomrazenijem portalu: sourc ba)
Bega bi mogao igrati u svakom klubu u Premiershipu osim u Chelseau koji ima najboljeg golmana lige.Znači ostaju Man City,Liverpool,Man Utd i Arsenal.STEVIE je napisao/la:pominje se stalno da ce lloris napustiti tottenham na ljeto, tako da su i oni realna opcija. hart je jedna obicna k.arina od golmana i nije nemoguce da ce city u potragu za novim golmanom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
zasto onda ne brani,postoji li razlog?Saurman je napisao/la:Bega bi mogao igrati u svakom klubu u Premiershipu osim u Chelseau koji ima najboljeg golmana lige.Znači ostaju Man City,Liverpool,Man Utd i Arsenal.STEVIE je napisao/la:pominje se stalno da ce lloris napustiti tottenham na ljeto, tako da su i oni realna opcija. hart je jedna obicna k.arina od golmana i nije nemoguce da ce city u potragu za novim golmanom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Postoji. Nije ga kupio još nijedan od tih klubova.
-
- Kontakt:
zasto nijeDonnie Darko je napisao/la:Postoji. Nije ga kupio još nijedan od tih klubova.
Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?
-
- Kontakt:
i mene zanima. valdes, hart, cech, de gea, casillas, buffon, sve klocevi, a asmir najbolji golman svih vremena, pa me zanima jesu li svi u ovim klubovima ludi ili ...soxx je napisao/la:Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?

Dobar je bega. Za bosnu pogotovo. Pitanje dal cemo imati ikad boljeg. Al smorila me prica kako bega moze vamo moze tamo. Hocel vise otic iz stokea 

Ne odgovarajte ovom trollu. Pogledajte mu samo postove, nijedan naš igrač mu ne valja. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Valdes je sranye od golmana, hart bio dobar nije nista posebno vise, cech je jos solidan i puno je zasluzan za Chelseov uspjeh, De Gea je jos mlad i izgleda bit ce dobar golman samo nesiguran nekad za fatanje lopte, Casillas je solidan ali po meni previse izvikan, Buffon polako slabi ali je legenda...Janowicz1x2 je napisao/la:i mene zanima. valdes, hart, cech, de gea, casillas, buffon, sve klocevi, a asmir najbolji golman svih vremena, pa me zanima jesu li svi u ovim klubovima ludi ili ...soxx je napisao/la:Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?
Asmir je po meni bolji trenutno od Valdesa,Harta,Buffona,Casillasa,Harta...Cech je bolji i De Gea je tu na neki isti nivo. Neur sigurno naj bolji pa onda mozda Courtois.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
-
- Kontakt:
Adnan89 je napisao/la:Valdes je sranye od golmana, hart bio dobar nije nista posebno vise, cech je jos solidan i puno je zasluzan za Chelseov uspjeh, De Gea je jos mlad i izgleda bit ce dobar golman samo nesiguran nekad za fatanje lopte, Casillas je solidan ali po meni previse izvikan, Buffon polako slabi ali je legenda...Janowicz1x2 je napisao/la:i mene zanima. valdes, hart, cech, de gea, casillas, buffon, sve klocevi, a asmir najbolji golman svih vremena, pa me zanima jesu li svi u ovim klubovima ludi ili ...soxx je napisao/la:Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?
Asmir je po meni bolji trenutno od Valdesa,Harta,Buffona,Casillasa,Harta...Cech je bolji i De Gea je tu na neki isti nivo. Neur sigurno naj bolji pa onda mozda Courtois.

[/quote]
jel te stid, da je begovic urugvajac ne bi ni znao ko je on
[/quote]
Da igra u Englezskoj ligi bi znao, to mi je prva liga koju pratim a uz to bio je povezan dosta sa Arsenalom, Man Utd i Liverpoolom. Znam da je nas ali jeste za pohvalu kao igrac i covjek.
Begovic, Krul, Lloris, Diego Lopez..to su odlicni golmani o kojima se dovoljno ne prica. 

Da igra u Englezskoj ligi bi znao, to mi je prva liga koju pratim a uz to bio je povezan dosta sa Arsenalom, Man Utd i Liverpoolom. Znam da je nas ali jeste za pohvalu kao igrac i covjek.

....Manchester United fan since 1993....
Valdez, Cech, Casillas i Buffon su odlicni golmani koji brane za svoje klubove godinama. Zasto bi neko mjenjao golmana koji je vec odlican u svom klubu i uigran sa igracima?Janowicz1x2 je napisao/la:i mene zanima. valdes, hart, cech, de gea, casillas, buffon, sve klocevi, a asmir najbolji golman svih vremena, pa me zanima jesu li svi u ovim klubovima ludi ili ...soxx je napisao/la:Bega svake godine moze svugdje da brani al ostaje covjek vjeran stokeu... Ili?
Hart je dobar kada sredi malo stvari u glavi, a Da Gea je toliko placen da im se ne isplati sada prodavanje jer je prosao kroz najvecu krizu. I sam SAF je govorio kako je nezadovoljan bio sa njim, ali je se popravio.
Ja kada bi birao, Begovic bi branio umjesto WS u Arsenalu jer je bolji od njega i ozbiljniji.
Sto se tice tebe, zapazio sam ti nick na par tema i tu si da provociras samo, tako da nema sanse da si navijac BiH reprezentacije. Zar ti je toliko dosadno da si dosao da provodis vrijeme na necemu sto ne volis?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
-
- Kontakt:
odrasti, zalim vas patriJJJote koji misle da su veliki domoljubi ako na forumu od begovića prave wc golmana, od pjanica novog xavija a od nekog anonimusa bešića iz mrtve madjarske lige xabi alonsa
jel lazete sebe ili nas???
Kao dijete od pet godina postavljas pitanja... Nije zato sto Stoke mnogo novca trazi, a pomenuti klubovi imaju veoma dobre golmane, pa im ocigledno nije prioritet izvaljivati neke novce za tu poziciju.Janowicz1x2 je napisao/la:zasto nijeDonnie Darko je napisao/la:Postoji. Nije ga kupio još nijedan od tih klubova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
brate ovde govore da su to sve klocevi, od cecha, de gee, harta pogotovo (navodno ne bi mogao braniti ni za travnik), llorisa, valdesa itd. a koliko to stoke trazi, max. 10-12 mil. a ako je begovic toliko dobar onda ce valjda neko platiti toliko jer su svi ovi golmani otisli za puno vece pare..!._dreamer_ je napisao/la:Kao dijete od pet godina postavljas pitanja... Nije zato sto Stoke mnogo novca trazi, a pomenuti klubovi imaju veoma dobre golmane, pa im ocigledno nije prioritet izvaljivati neke novce za tu poziciju.Janowicz1x2 je napisao/la:zasto nijeDonnie Darko je napisao/la:Postoji. Nije ga kupio još nijedan od tih klubova.
Begović svake godine je sve bliže reputaciji wc golmana,same statistike to pokazuju odlično brani u onakvom slabašnom timu,što se Pjanića tiče on ima sve predispozicije da postane wc igrač on jednostavno mora da počne da preuzima što više inicijative u igri i da je imao boljeg napadača u svom timu imao bi 20 i kusur asis.po sezoni a za Bešića se sasvim slažem sa tobom on jednostavno nije kvalitet igrača spominjanja sa ovom gore dvojicom....Janowicz1x2 je napisao/la:odrasti, zalim vas patriJJJote koji misle da su veliki domoljubi ako na forumu od begovića prave wc golmana, od pjanica novog xavija a od nekog anonimusa bešića iz mrtve madjarske lige xabi alonsa
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vidim da je i Beg dosao na red "strucnjaka"

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Asmir Begovic is one of the Premier League's best goalkeepers, says legendary stopper Gordon Banks
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z2zvR96n3T
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.