Mislis ??InatSilanBosanski je napisao/la:Llore cuvaj se Duranta, ostalo je sve super..

A Griffin 37,5 OVER
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mislis ??InatSilanBosanski je napisao/la:Llore cuvaj se Duranta, ostalo je sve super..
Jedva četiri skoka prošlu utakmicu. Izvrnuo me fin listić. Radije igram Westa koji je aktivan sa skokovima i u odbrani i u napadu a manja granica a prošlu je dosta skakao, ne znam sad tačno koliko.LloriS je napisao/la:Hibbert SK 7,5 OVER Sa 222 ako ne moze uhvatiti 8 lopti za 35 minuta ja mu onda zenu jbm![]()
Ma znam on je taraba sto se tice skoka, ali sve kontam da bi mogao veceras pored Antica sta pokupitiGoodison je napisao/la:Jedva četiri skoka prošlu utakmicu. Izvrnuo me fin listić. Radije igram Westa koji je aktivan sa skokovima i u odbrani i u napadu a manja granica.LloriS je napisao/la:Hibbert SK 7,5 OVER Sa 222 ako ne moze uhvatiti 8 lopti za 35 minuta ja mu onda zenu jbm![]()
Nisam siguran, ne zelim susit haha ..A Griffin sto se tice poena ide više, sigurno :rLloriS je napisao/la:Mislis ??InatSilanBosanski je napisao/la:Llore cuvaj se Duranta, ostalo je sve super..
A Griffin 37,5 OVER
Ma Griffina sam igrao Over ali kontam moze li preci 37,5 poeni skokovi i asist ?InatSilanBosanski je napisao/la:Nisam siguran, ne zelim susit haha ..A Griffin sto se tice poena ide više, sigurno :rLloriS je napisao/la:Mislis ??InatSilanBosanski je napisao/la:Llore cuvaj se Duranta, ostalo je sve super..
A Griffin 37,5 OVER
Mislim da bi to moglo biti under..LloriS je napisao/la:
] Ma Griffina sam igrao Over ali kontam moze li preci 37,5 poeni skokovi i asist ?
Istra-Osijek 1/2 prelazGazijaKalesija je napisao/la:Za sutra:
Istra - Osijek 2, bevanda miky, šta mislite?
Hannover - Štuttgart X!
Steta za WardaForster je napisao/la:Miky![]()
Da ne bude off:
Ward - Sock over 21.5 @ 1.72
Lu - Ito TR 2:0 @ 1.62
Muller - Zhang 1 @ 1.33, TR 2:0 @ 2
Reid - Lacko 2 @ 1.30
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.