NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Bravo Memphis
aBd izbacite Cackalicu
aBd izbacite Cackalicu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji je kreten ovaj Allen!

Jest vala, ali dobro se zavrsilo, srecom Westbrook promasi drugi slobodniNEZALAGANJE je napisao/la:Koji je kreten ovaj Allen!![]()
![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sreca,bas!MEM je mentalno jak,to su dokazali,mada sam bio siguran da ce izgubiti.Usput,pogodi ja da ce sinoc biti dvije gostujuce pobjede,samo ne one koje sam zelio!alemsa je napisao/la:Jest vala, ali dobro se zavrsilo, srecom Westbrook promasi drugi slobodniNEZALAGANJE je napisao/la:Koji je kreten ovaj Allen!![]()
![]()

OKC na omjeru 6-17 (ako se ne varam) u PO kada Westbrook ispali 20+ lopti.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jedna stvar koju sam primjetio u zadnje vrijeme,a nisam se sjetio da napisem...Westbrook je opasno poceo da flopa kad sutira za 3p i kad je neko u blizini,ali SVAKI put!Nadam se da ce sudije posvetiti paznju tome,jer ih je nasamario vec nekoliko puta,a da ne pominjem kako se meni cini da upravo on tad napravi faul nad odbrambenim igracem.
blake is red hooot

Russ treba malo ohladiti i shutirati 5,6 x manje,vade ga skokovi,assŠto se tiče Kevina on treba napokon u playoffu pokazati mvp status.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema mi goreg komentatora od Reggiea.Koliko taj covjek zna biti pristrasan i forsirati neke zvijezde,to je cudo.Kompleksas!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U LAC svi nesto povrijedjeni,a svi uredno zabijaju!Mirise mi na 'umne igrice' koje je Phil znao proizvoditi u svojim ekipama. 

That was ... deja vu. Let's see ... the Grizzlies losing a late, large lead? Check. A Thunder star making an improbable four-point play? Check! Overtime? Check! Sounds like deja vu to me.
Onaj nemoguc kos Griffina kod 87 86 je prelomio tekmu, a bili su koraci cisti ko suza..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mrzim kad sudje "kompeziraju" greske iz nekih drugih tekmi , NBA je prinala gresku zbog faula na CP3 u prvoj tekmi i sta sad radi klasican faul CP3 nad Curryem na sutu za pobjedu i ne sviraju
, bas idu na zivce
btw. veceras izgubile sve ekipe koje simpatisem (osim Mirzine jer nisu ni igrali) Inidana, Oklahoma i GS

btw. veceras izgubile sve ekipe koje simpatisem (osim Mirzine jer nisu ni igrali) Inidana, Oklahoma i GS

-
chicago i indiana su mi se posrali na prognozu 

- Ibracadabra
- Kontakt:
Durant i društvo će izgleda završiti takmičenje već na samom početku play-off-a. 

"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovu nisku postavu GSW Griffin i Jordan ubise, nemaju oni sanse protiv njih..Jedino kad suterski polude
ali mora se priznati da je doigravanje odlicno, bar ovaj pocetak je daleko bolji nego prethodnih godina, treba se samo nadati da tako ostane do kraja (i da heat uzme treci naslov u nizu naravno) 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Prolazi Durant s ekipom 4-3Ibracadabra je napisao/la:Durant i društvo će izgleda završiti takmičenje već na samom početku play-off-a.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.