precjenjuješ vaše mogućnosti, tako da ti je glupa ta priča, kao sezona za zaborav

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kako bi ti drugačije nazvao sezonu u kojoj si nazadovao, sa pojačanim rosterom, u odnosu na prethodnu, sa slabijim?Chinaglia je napisao/la:@IlCapitano
precjenjuješ vaše mogućnosti, tako da ti je glupa ta priča, kao sezona za zaborav
IlCapitano je napisao/la:Ovo je previše za mene. Znate svi koji pratite ovu temu koliko puta sam negodovao nakon ovakvih situacija. Vratiš se u utakmicu, imaš priliku da dotučeš protivnika i iznova ponavljaš grešku koja te koštala u **** Serie A sa **** statičnim napadima i igračima, kako neće protiv ekipe koja igra tako brz fudbal.
Toliko stvari mi je na pameti da ne znam ni kako bih poredao tok misli. Vučinić u prvom sastavu, **** Bonucci, vađenje Teveza i forsiranje NEBITNIH igrača, igrača koji nemaju nikakvu budućnost u ovom klubu, a zbog čega? Tvrdoglavosti? Dokazivanja nečega nekome? Ne razumijem.
Ako u revanšu ne izađe bukvalno najjači mogući sastav na raspolaganju, ako opet bude eksperimentisanja sa pokušajima od igrača i ako se dopusti nekom drugom da na tvom stadionu slavi pehar, a ti da gledaš, ja neću znati šta više da očekujem od ove ekipe.
Toliko sam isfrustriran što se ide braniti minimalna prednost u trenucima kada si bolji, SVAKI PUT, što nas to uvijek košta, što smo toliko predvidljivi, naivni, nadmeni, itd. itd.
Ne mogu da se miješam u posao čovjeku koji je toliko napravio za ovaj klub, vratio ga iz mrtvih, zbog obraza. Ali ne mogu da shvatim odluke koje se toliko puta protive svim zakonima logike, i što je još gore ne donesu rezultat u dosta slučajeva.
Muka mi je više od priče kako ćemo nešto riješiti u uzvratu, kako će se nešto promijeniti u drugoj utakmici... ZAŠTO uopšte dopuštaš da se bilo šta moraš ispravljati. Naravno, ne može svaki put ići sve po planu, ali ne možeš ni sebe konstantno ukopavati SVOJIM odlukama.
Strahuje se od osrednjih i ispodprosječnih evropskih ekipa, ispada se iz Lige Prvaka jer "bit će bolje u drugoj utakmici", gura se u prvi plan čovjek koji nas je uvijek najviše koštao u najbitnijim trenucima, u najbitnijoj utakmici sezone forsiraš igrače koji apsolutno nemaju više šta tražiti u Juventusu, i ono što mi je najgore, dovedeš se do toga da ti ekipa bukvalno ovisi od toga šta će ili šta neće pojedinci uraditi.
Odsijeku ti Pirla, nema više ko organizirati napad, Bonucci je komičan. Naprave presing, nema ko lopte iznijeti. Kontra se ne zna pokrenuti jer SVAKA lopta MORA doći do Pirla u svakom napadu. Itd. itd.
Toliko. Utakmica u ponedjeljak mi je apsolutno nebitna, može ih Sassuolo nabiti 5 razlike, samo da u četvrtak izađu kao ekipa koja će gristi svih 90+ minuta i donijeti kasnije ovaj **** trofej u klupske vitrine.
U slučaju svakog drugog ishoda, unatoč svom uspjehu u ligi, ovo je, za mene, sezona za zaborav.
Eto, objasnio je zašto Vučinić od prve. Kao i što sam mislio, Vučko je igrač koji zna stati na loptu i proigrati nekog, pokušao je na to ići, ali malo nas je poremetio gol. I Conte se slaže da nije loše igro...Perché Vucinic dal 1'? "Perché avevo bisogno di un calciatore che sapesse tenere palla e attaccare gli spazi, avevamo studiato bene il Benfica che tiene la linea molto alta, quindi penso che lui abbia fatto una buona partita. Di Tevez invece sono molto contento, fino all'ultimo avevo paura di schierarlo per una ricaduta. Quando non giochi da 10 giorni e non ti alleni benissimo puoi avere paura, ma uno come Carlos non ti delude mai e sono contento di aver rischiato".
E to i ja govorim uvijek.10DelPiero je napisao/la:Meni ne smeta kad se povuku da cuvaju rezultat iako mogu vise da naprave ali me strasno nervira sto loptu prepuste protivniku, jel moguce da nisu sposobni cuvat loptu i trosit vrijeme kao sto rade kad bezidejno napadaju ?!
Ne može ovo Conte govoriti, jednostavno ne može, kakvo crno Vučinićevo zadržavanje lopte, ista se od njega samo odbija, no look pasovi, pete, katastrofa.Sarajevo1946 je napisao/la:Eto, objasnio je zašto Vučinić od prve. Kao i što sam mislio, Vučko je igrač koji zna stati na loptu i proigrati nekog, pokušao je na to ići, ali malo nas je poremetio gol. I Conte se slaže da nije loše igro...Perché Vucinic dal 1'? "Perché avevo bisogno di un calciatore che sapesse tenere palla e attaccare gli spazi, avevamo studiato bene il Benfica che tiene la linea molto alta, quindi penso che lui abbia fatto una buona partita.
Ti meni hoćeš reći da Galatasaray, United, desetkovani Dortmund, PSG sa ovim Blancom, Schalke, ova Barcelona imaju to "nešto više" u odnosu na Juventus?Chinaglia je napisao/la:ne možeš imati neke velike evropske ambicije, kad nemaš ekipu za tako neštotvoje ambicije su bez pokrića
vaša sezona je dobra, s obzirom na mogućnosti, a ukoliko osvojite LE, to će biti još samo jedan plus
druga stvar je što ti to gledaš s navijačkog aspekta ..
Ja se ne mogu pomiriti sa činjenicom da, ako je već htio nekog ko može kreirati sam nešto, Conte ostavi Giovinca na klupi čija je forma u uzlaznoj putanji, u korist MLOHAVOG Vučinića.Sarajevo1946 je napisao/la:Ma nije Vučinić bio toliko loš, drugo je što je nama trebalo nešto drugo nakon primljenog gola.
Uzmite u obzir da su se oni povukli i čekali, što bi vjerovatno bila naša taktika da ga nismo rano primili. Odbrana im je taraba i Vučinić je mogao nešto kreirati i odigrati u toj situaciji. Jbg, ispalo je tako. Idemo u finale aBd, nisam nezadovoljan igrom, ali i dalje jeftino primamo golove i fali nam doza hrabrosti i sigurnosti u Evropi.
Tvrdoglavost...Conte:"A lot of teams playing with 4 (in Def.) are at home, eliminated, watching through the TV. It has nothing to do with 3 at the back."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.