Izreke i citati
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izreke i citati
Pravi muškaraci vole obline, samo se psi igraju s kostima!
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SNAP!!!!fera je napisao/la:sigurno im onda nije drago kad ti uzmes da citas knjigu.Neutral je napisao/la:Čitanje dobrih knjiga nalikuje na razgovor sa najvećim umovima proteklih stoljeća.
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 15 jul 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Illmatic09
- Kontakt:
Mozda je lav kralj zivotinja, ali nikad necete videti vuka kako igra u cirkusu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Vole me žene ka mater ludu ćer" -Gazda
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
"Slabo je tilo sinko, samo je duša besmrtna" - GazdaBosniacum Lilium je napisao/la:"Vole me žene ka mater ludu ćer" -Gazda
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Illmatic09
- Kontakt:
Iskustvo je najtezi ucitelj,jer najprije dobijemo test a nakon toga lekciju.
" To be happy we need money or books. I want both. "
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- el-fighter
- Kontakt:
Meša Selimović o Bosni i Bosancima
"Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim. A mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz."

"Pametni su ovo ljudi. Primaju nerad od Istoka, ugodan život od Zapada; nikuda ne žure, jer sam život žuri, ne zanima ih da vide šta je iza sutrašnjeg dana, doći će što je određeno, a od njih malo šta zavisi; zajedno su samo u nevoljama, zato i ne vole da često budu zajedno; malo kome vjeruju, a najlakše ih je prevariti lijepom riječi; ne liče na junake, a najteže ih je uplašiti prijetnjom; dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači, i ne vole da se sjećaju ničeg što se desilo; boje se promjena jer su im često donosile zlo, a lako im dosadi jedan čovjek makar im činio i dobro.
Čudan svijet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz a mrzi te, ismijava plemenita djela a pamti ih kroz mnoge pasove, živi i nadom i sevapom i ne znaš šta nadjača i kada. Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga. A povrh svega moji su i ja njihov, kao rijeka i kaplja, i sve ovo što govorim kao o sebi da govorim. A mi nismo ničiji, uvijek smo na nekoj međi, uvijek nečiji miraz."

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Izreke i citati
Success is the best revenge
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Žena je uvijek zanimljiva kad je zaljubljena; tad je pametnija, odlučnija, ljupkija nego ikad. Muškarac je rastresen, ili grub, ili nerazmišljen.
M. S.
M. S.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Jedna lasta mescini proljece. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"Šta je to s nama i sa životom, u kakve se to konce splićemo, u šta upadamo svojom voljom, u šta nevoljom, šta od nas zavisi, i šta možemo sa sobom? Nisam vješt razmišljanju, više volim život nego misao o njemu, ali kako god sam prevrtao, ispada da nam se većina stvari dešava mimo nas, bez naše odluke." GRANDE MEŠA
A.F.C. Bournemouth!
Bez starog vola nema duboke brazde.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrežili.
Ovce bleje kad su žedne,a ljudi kad se napiju.

Da nema vetra, pauci bi nebo premrežili.

Ovce bleje kad su žedne,a ljudi kad se napiju.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kakav ba plovak, mene sasušilo.
"You can live without football, but not without Juventus."
Pavel Nedved
Pavel Nedved
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.