Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 24 apr 2014, 23:05

L'Avvocato je napisao/la: Ipak, mislim da možemo proći u finale. Nekako. Ne znam na koje fazone, ali nisam pesimističan.
Giovinco------------------------Tevez

Asa--Pogba--Pirlo---Vidal---Licht

Chiello--------Caceres-------Barza

-------------------Gigi-------------------

Sa ovim prolaziš i osvajaš. Ali džaba pričati, džaba. Utakmice se igraju do kraja, ništa nismo naučili iz evropskih epizoda, ništa, ne zna se koji je ovo po redu gol koji primamo u posljednjim minutama.

A s loptom se nisu sastavili poluvrijeme, samo je trebalo nastaviti i dali bi mi još neki gol i prošli već večeras.

Još jednom nabijem nas na neku stvar. Hvala motherfuck*ing Bonnuci. A ja nisam optimista, iako mislim da sa ovim sastavom i pristupom ćemo ih raskovat', ipak ćemo primiti pacerski gol i ispasti.
Odoh spavat'. :? :facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 24 apr 2014, 23:08

gledao sam samo drugo poluvrijeme i ne mogu da vjerujem kako smo dobro odigrali ai sta smo fulali,citam komentrare pa se pitam sto se to nama desava 2prilike i 2 gola,trebali smo ih ubiti nakon sto amo dali go trebali smo taj sok iskoristiti al .................treba sad pametno pripremiti se za revans i plasirati se u finale.napokon da jedno piluvrijeme izdominiramo protivnika u gostima.............hoce li vidal igrati u revansu sta je sa njega i ima li ko zute da nece igrati.rezultat nije los
Vatra

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 24 apr 2014, 23:09

Mnogo smo mi bolja ekipa al eto Conte voli da glumi i Giovinca koji je u sjajnoj formi ostavi na klupi a Vucinica koji vec mjesecima se ne sastavlja sa loptom pusti da igra, ono jaki smo, mozemo sa 10 igraca protiv Benfice, ti Mirko samo budi u ofsajdu, smetaj im.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 apr 2014, 23:09

Steta zbog drugog gola, ali gol u gostima je postignut :thumbup:
Bonucci haj ti na tribine sa navijacima bolje ti je tu, on NE SMIJE igati u Evropi pogotovo u Ligi prvaka, pa Ogbona i Barzagli su 100puta bolji od njega, veceras krivac za dva gola, najgori na terenu uz Vucinica!
Tevez klasa, drago mi je sto je zabio nakon dugo vremena u evropskim takmicenjima :thumbup:

Steta zbog sanse Marchisia za 2-2 :shock:

Nije mi jasno sto Llorente nije ni minute dobio :thumbdown:

Ja vjerujem u prolaz! Benfica nista posebno

Juve
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2014, 23:11

Samo neka ne igraju Vucinic i Marchisio i ja sretan..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 apr 2014, 23:18

tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka ne igraju Vucinic i Marchisio i ja sretan..
Ne mogu, a da ne reknem, džaba. Otvori oči, fantastičan Marchisio večeras, kao i generalno u zadnje vrijeme. Od njega je nastao i gol. Ali Pjanić je bolji, počnimo sa feštom. :facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2014, 23:19

rezultat i nije los..prica vec unazad 2 godine, igre nema i vise je i ne ocekujemo, ali eto rezultati prate...vcrs ni ta igra nije bila toliko kriminalna, ali negdje se mora vratiti ovo sto se desava cijelu sezonu, ne mozes uvijek igrati ko q i pobijediti.

nesto drugo me muci..to je sto igramo previse sablonski, i kada odgovoris na pravi nacin na taj sablon ulazimo u problem..iako me ovaj komentator na areni pravo nervira, vcrs je lijepo pogodio kako mi osim Pirla nemamo niti jednog kreativnog igraca i to je u dobroj mjeri istina, ali jbg formacija ne bi trpila jos jednog kreativca..ostali igraju po mrtvom sablonu, isti igrac mora izvesti aut i u 1.oj i 89.oj minuti, kao i slobodan udarac, napad se mora igrati isto, nema veze gubio, vodio..niko nema mu.da/mozga/kvaliteta da iskoci iz tog sablona osim Teveza.

druga primjedba se naslanja na ovu prvu, ne mogu prihvatiti da su Markovic, Lima, Kabaljero itd itd kvalitetniji od igraca Juventusa (kao sto i nisu) pa da igraju onako brzo, dopadljivo, moderno kombinuju, okomito napadaju... a mi sacuvaj me boze...jednostavno i taj nas kvalitet koji imamo je zarobljen u sablonu i pogresnoj postavci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 apr 2014, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:Samo neka ne igraju Vucinic i Marchisio i ja sretan..
Marcha sjajan, samo sjebao je utisak ovom promasenom sansom na kraju :(
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 apr 2014, 23:21

Mi jednostavno ne trebamo igrati ovu Evropu, ne znamo ljudi ****, k'o da smo amateri, samo ćemo pričati, ubili smo Benfiku, nisu se sastali sa loptom, ali opet ljudi pobjediše, yebem te Evropo :evil:
Grbavica naš je Hram!!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 apr 2014, 23:21

Dobro smo igrali večeras i dobro stajali na terenu i mnogo smo bolja ekipa od Benfice. Realno razbićemo ih u Torinu ako budemo na nivou i ako ne bude pehova ko večeras. Mada smo i naivno sve to dopustili, da ne bude da je sve bez veze, ima i naše krivice.

Bez veze poraz, ali eto, dali smo taj gol. Principino i Pogba najbolji, 3:0 abd u Torinu ko 93.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 apr 2014, 23:22

Kako ljudi ne vide šta Marchisio radi na terenu meni nikako nije jasno. Ajd ok, promašio je veliku priliku. Zicer. Ali ova prozivanja da čovjeka nema na terenu su i više nego smiješna.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 24 apr 2014, 23:24

Cuj ti ovog za Marchu nesto govori. Gluho bilo haha.
Allegri je gospodin!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2014, 23:26

Previse ste sentimentalni sto se tice Marchisia, kao i vecina .. Ali zato narednu tekmu Tevez-Llorente, Pirlo-Vidal-Pogba i pobjeda. To garantujem ako bude ova postava..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 apr 2014, 23:26

Nadam se da ce u revansu Barza, Vidal, Llorente biti u prvih 11
1946

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 apr 2014, 23:28

Letargično i učmalo, žalosno kada se vidi da ova ekipa ima potencijal da bolje odigra. Ok ljubimac ti je Bonucci ali majka mu stara mora li ukenjati 165 lopti i polsati ih u nepovrat te glumiti glavnog bossa tako... mora li :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :roll:

Buffon - nije kriv ni za jedan gol, ono se ne brani
Bonucci - :pinokio:
Chiellini - odbrana tako, u fazi kada treba pomoći napadu obe lijeve
Caceres - solidna partija
Pirlo - i on ju je peljao i petljao večeras, lopte u bunar, frljoke od pasova, ležerno... mora to bolje u revanšu
Marchisio - nije bio loš, šteta za onu kolosalnu šansu ja sam je vidio u golu, Artur je dobro skinuo
Pogba - jedan od boljih na terenu, građenje i duel odlični, nekad me nervira kad se bez potrebe ''vrne'' nazad a mogao je nastaviti naprijed jurišati
Licht - orao i trčao, trebalo bi ga odmoriti iduću u serie a
Asamoah - solidan ali može bolje
Vučinić - večeras vucibatina... loše jako loše odigrano, znam ja da je povreda ali potrči brate neće ti niko kahvu donijeti i novine da pročitaš, a pogotovo ti se jedan Lisao neće spustiti na koljena kao Beecher onom arijevcu iz Oza...
Tevez - svaka dala za gol...

Osvaldo - :plac: :nene: :wtf:
Gio - morao prije ući, mali je ubrzao ritam igre

Revanš mora početi sa Llorenteom i Tevezom... neka mitski lav izmori visoke stopere Benfice pa da Gio uđe da ih malo razvuče... mislim da će oni probati na početku odigrati presing i ne dozvoliti igru nama... ako ga ne zabiberimo u prvom u drugom će oni igrati mnogo povučenije

Mora to mnogo bolje i konkretnije u drugoj tekmi, šteta da propustimo finale kod kuće.

FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 24 apr 2014, 23:28

tuzlak1987 je napisao/la:Previse ste sentimentalni sto se tice Marchisia, kao i vecina .. Ali zato narednu tekmu Tevez-Llorente, Pirlo-Vidal-Pogba i pobjeda. To garantujem ako bude ova postava..
vjeruj brate da nije zbog toga, ali odigrao je na nivou, akcija kod gola je pocela od njega, dobro je igrao, stitio Pirla, tacni pasovi, nije grijesio, bio je na svom nivou, ali jbg ova prilika na kraju ce ostati zapamcena...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

AmorJuve
Kontakt:

Post Postao/la AmorJuve » 24 apr 2014, 23:28

Ne svatam ovo crnilo, Bonucci je jedini kloc veceras bio, ostalih 10 odlicno svi, igralo se dobro... Po meni je ovo odlican rezultat, benfica je dana maksimum a nista pretjerano nisam vidio.
3-5-2 formacija sama po sebi nema prolaza u evropi, za 4-3-3 nemamo igrace i to je sva politika oko sablonske igre, valjda ce se imati para pa kupiti taj kvalitetni krilni napadac(di maria daj Boze).

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 24 apr 2014, 23:30

tuzlak1987 je napisao/la:Previse ste sentimentalni sto se tice Marchisia, kao i vecina .. Ali zato narednu tekmu Tevez-Llorente, Pirlo-Vidal-Pogba i pobjeda. To garantujem ako bude ova postava..
Evo ja prvi nisam i to se zna ovdje, ali realno posljednjih mjesec i više, možda i najbolji naš veznjak. I večeras je tako bilo. Kad ga treba kritikovat, treba, ali Principino je znatno popravio formu i zaslužuje pohvale.

U revanšu pametno samo, da ne primimo kakav glup gol, a bolji smo duplo od njih i velika šteta bi bila da ne uđemo u finale. Razbićemo ih aBd na Areni..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 apr 2014, 23:31

Marchisio je večeras bio dobar, i mnogo je bolji u zadnje vrijeme, većina ga s pravom kritikovali u jednom periodu, ali večeras i u zadnje vrijeme momak igra dobro, jeste promašio onu priliku, ali šta se može.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 24 apr 2014, 23:32

Ovo je previše za mene. Znate svi koji pratite ovu temu koliko puta sam negodovao nakon ovakvih situacija. Vratiš se u utakmicu, imaš priliku da dotučeš protivnika i iznova ponavljaš grešku koja te koštala u **** Serie A sa **** statičnim napadima i igračima, kako neće protiv ekipe koja igra tako brz fudbal.

Toliko stvari mi je na pameti da ne znam ni kako bih poredao tok misli. Vučinić u prvom sastavu, **** Bonucci, vađenje Teveza i forsiranje NEBITNIH igrača, igrača koji nemaju nikakvu budućnost u ovom klubu, a zbog čega? Tvrdoglavosti? Dokazivanja nečega nekome? Ne razumijem.

Ako u revanšu ne izađe bukvalno najjači mogući sastav na raspolaganju, ako opet bude eksperimentisanja sa pokušajima od igrača i ako se dopusti nekom drugom da na tvom stadionu slavi pehar, a ti da gledaš, ja neću znati šta više da očekujem od ove ekipe.

Toliko sam isfrustriran što se ide braniti minimalna prednost u trenucima kada si bolji, SVAKI PUT, što nas to uvijek košta, što smo toliko predvidljivi, naivni, nadmeni, itd. itd.

Ne mogu da se miješam u posao čovjeku koji je toliko napravio za ovaj klub, vratio ga iz mrtvih, zbog obraza. Ali ne mogu da shvatim odluke koje se toliko puta protive svim zakonima logike, i što je još gore ne donesu rezultat u dosta slučajeva.

Muka mi je više od priče kako ćemo nešto riješiti u uzvratu, kako će se nešto promijeniti u drugoj utakmici... ZAŠTO uopšte dopuštaš da se bilo šta moraš ispravljati. Naravno, ne može svaki put ići sve po planu, ali ne možeš ni sebe konstantno ukopavati SVOJIM odlukama.

Strahuje se od osrednjih i ispodprosječnih evropskih ekipa, ispada se iz Lige Prvaka jer "bit će bolje u drugoj utakmici", gura se u prvi plan čovjek koji nas je uvijek najviše koštao u najbitnijim trenucima, u najbitnijoj utakmici sezone forsiraš igrače koji apsolutno nemaju više šta tražiti u Juventusu, i ono što mi je najgore, dovedeš se do toga da ti ekipa bukvalno ovisi od toga šta će ili šta neće pojedinci uraditi.

Odsijeku ti Pirla, nema više ko organizirati napad, Bonucci je komičan. Naprave presing, nema ko lopte iznijeti. Kontra se ne zna pokrenuti jer SVAKA lopta MORA doći do Pirla u svakom napadu. Itd. itd.

Toliko. Utakmica u ponedjeljak mi je apsolutno nebitna, može ih Sassuolo nabiti 5 razlike, samo da u četvrtak izađu kao ekipa koja će gristi svih 90+ minuta i donijeti kasnije ovaj **** trofej u klupske vitrine.

U slučaju svakog drugog ishoda, unatoč svom uspjehu u ligi, ovo je, za mene, sezona za zaborav.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.