Letargično i učmalo, žalosno kada se vidi da ova ekipa ima potencijal da bolje odigra. Ok ljubimac ti je Bonucci ali majka mu stara mora li ukenjati 165 lopti i polsati ih u nepovrat te glumiti glavnog bossa tako... mora li
Buffon - nije kriv ni za jedan gol, ono se ne brani
Bonucci -
Chiellini - odbrana tako, u fazi kada treba pomoći napadu obe lijeve
Caceres - solidna partija
Pirlo - i on ju je peljao i petljao večeras, lopte u bunar, frljoke od pasova, ležerno... mora to bolje u revanšu
Marchisio - nije bio loš, šteta za onu kolosalnu šansu ja sam je vidio u golu, Artur je dobro skinuo
Pogba - jedan od boljih na terenu, građenje i duel odlični, nekad me nervira kad se bez potrebe ''vrne'' nazad a mogao je nastaviti naprijed jurišati
Licht - orao i trčao, trebalo bi ga odmoriti iduću u serie a
Asamoah - solidan ali može bolje
Vučinić - večeras vucibatina... loše jako loše odigrano, znam ja da je povreda ali potrči brate neće ti niko kahvu donijeti i novine da pročitaš, a pogotovo ti se jedan Lisao neće spustiti na koljena kao Beecher onom arijevcu iz Oza...
Tevez - svaka dala za gol...
Osvaldo -
Gio - morao prije ući, mali je ubrzao ritam igre
Revanš mora početi sa Llorenteom i Tevezom... neka mitski lav izmori visoke stopere Benfice pa da Gio uđe da ih malo razvuče... mislim da će oni probati na početku odigrati presing i ne dozvoliti igru nama... ako ga ne zabiberimo u prvom u drugom će oni igrati mnogo povučenije
Mora to mnogo bolje i konkretnije u drugoj tekmi, šteta da propustimo finale kod kuće.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO