RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2014, 21:05

zivinaajkula je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:sve što se budu manje iznosile informacije u medijima, i radilo u tišini, tek će tada Velež biti svoj na svome, u to budite uvjereni. Rad u tišini je majka uspjeha. :cool:

mi nismo bili previše medijski eksponirani ni u onoj državi, pa znamo šta smo činili tada u ex yu fudbalu, ne treba ni u našoj BiH.

Proslo vrijeme! :wave:
ovo je komparacija, kako je nekada Velež bio zapostavljen u medijima, tako je i danas, možda je to i bolje. ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 apr 2014, 21:06

AlemC85 je napisao/la:sve što se budu manje iznosile informacije u medijima, i radilo u tišini, tek će tada Velež biti svoj na svome, u to budite uvjereni. Rad u tišini je majka uspjeha. :cool:

mi nismo bili previše medijski eksponirani ni u onoj državi, pa znamo šta smo činili tada u ex yu fudbalu, ne treba ni u našoj BiH.

Koja si ti seljačina bekiću, napravio account, predstavio se kao navijač želje da bi mogo nas podjebavat. :crazy: Sljedeći account kad napraviš predstavi se kao navijač vrbanjuše. Fuj gadiš mi se :puke:

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 apr 2014, 21:09

Cuspajz je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Pažljivo pogledajte ovaj spot iznad...vi mislite da su ovi navijači prestali navijati za Velež?
Nisu.Velež i dalje ima jaku armiju,i staro i mlado,sve živi za Velež.
Oni su se samo povukli,jer prosječnost ne voli niko,muljaže isto,puno je ružnih stvari bilo u i oko Veleža zadnjih 20 godina.
E,da bi vratili sve ove ljude na tribine,svaku utakmicu treba ići na pobjedu,maksimalno pošteno,bez uzmaka.
Jedna prodana utakmica je u stanju udaljiti veliku masu od kluba...jer koji racku ja navijam ako se već unaprijed zna...ako su neki klepnuli lovu a ja stopirao po kiši do stadiona.
Zbog toga nam trebaju pobjede i samo pobjede.
Ne bi nas bilo 1.500 kao što ih je bilo prošlo kolo na stadionu hrvatskog športskog kluba zrinski ili 2.500 u megalopolisu Sarajevu...da se borimo za prvaka.Bio bi pun stadion.
Uostalom,vidjećete u budućnosti.
napravite trans sendvic i sok i navijajte :mrgreen: ,dok je bilo dzaba buseva ,sendica i sokova u reziji pike cemalovica bili ste navijaci cim je to prestalo birali ste gostovanja i tako to ,ako zeljo ne bih bio prvak volio bih da zrinjski bude i to pred vasim ocima u vrapcicima uz ovacije :opaopa:
:clap: :clap: :clap:

Haj sad razguli.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2014, 21:13

Što je dobro kad čovjek postane imun na ove njihove gluposti. Ljepota. :yawn:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 24 apr 2014, 21:16

Ne pišem puno, svaki dan čitam forum i ne mogu vjerovati. Ovaj forum je prije godinu-dvije bio odličan, al evo sad sve više i više se štite navijači Želje. Pa nevjerovatno samo koliko je na ovoj temi u zadnjih par dana bilo omaložavanja, vrijeđanja i zajebavanja Veleža i njegovih navijača. I za to vrijeme ni jedan jedini ban nisu dobili. Ovi navijači Želje su 80% seljaci oni mrtvi, to upada na temu, vrijeđa, piše šta hoće a zna da ga niko neće banovati. Važno je da ste vi banovali pastrmku, a ovi mogu raditi šta hoće. Daj gdje je dena da nam obnovi rodjeni.com da čitam fine, kulturne diskusije navijača Veleža, a ne da svaki dan ove čobane moram gledati :crazy:

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 24 apr 2014, 21:22

Nismo mi bas toliki smradovi od ljudi, da provociramo do te mjere. Jes nam stalo do titule, šućurA tako bi bilo svima da su na nasem mjestu. I ja sam malo provocirao prije par dana, al sportski. Dragi ste mi, i drago mi je viditi da ste napokon isplivali iz vanago, al vas ove sedmice ne gumo organski :mrgreen: . I zato neka malo prepucavanja, a na vama je da svima pokažete da ste dorasli. Sretno i prijateljski.

Da dodam, ovaj papak Realist nije Manijak, i neka ta sranja servira negdje drugo na avazu ili klixu. Vi ste se napatili dosta i netreba soliti na ranu.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 apr 2014, 21:23

Ponosan na Rodjene u svakom smislu . Ovi ostali nisu bitni . Dva smo svijeta razlicita.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 apr 2014, 21:24

Sta ste vi ljudi, cuvari tema na forumu? :D Pa da nema ovih zafrkancija cemu bi sluzili ovakvi forumi, sta ste se zakovali u svijet slova pobogu. Sta ce ljudi bez posla, para, zene, djece, obaveza raditi nego po cijeli dan razmisljati o slijedecoj utakmici svog kluba, to je to apsolutno i definitivno. Tako i treba. Manijaci bjenvenuti i fasovacete dva komada lagana, vec na poluvremenu.

Hau jes nou.

Play up Velež!
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2014, 23:05

Degen si, i to svakim svojim upisom dokazuješ.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 apr 2014, 23:10

zizu1991 je napisao/la:Što je dobro kad čovjek postane imun na ove njihove gluposti. Ljepota. :yawn:
Tu se stvarno moram složiti s tobom. :kafa:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 23:11

Titova-Juga je napisao/la:

Degen si, i to svakim svojim upisom dokazuješ.
Bravo,mozes ti i bolje imas iskustva sa 10 000 postova! :thumbdown:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2014, 23:13

Sa normalnima normalno, sa degenima, degenski.

Ti bi ih imao 20.000, al' yebu te malo silni banovi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2014, 23:15

Jesi ikad cuo za termin "istorija se ponavlja"?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2014, 23:22

Daj ga ne quote - ajte nikako. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 23:29

Cuo sam ja druze da se historija ponavlja samo ne znam na cemu temeljite taj svoj optimizam,opet kazem to je proslost i tamo ce ostati ,nedao nam dragi Alah vise nekakvih jugoslavija i nakaradluka,malo teze da mozete napasti titulu iduce godine pored nas i Sarajeva te Sirokog,al eto malo vas komsije provociraju da se napalite a ohladit ce vas Stanic u 90+!

Da nije pastrmka jucer " rostiljo" on je ovako temperamentan nesto kao ovaj titofancic!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2014, 23:37

zivinaajkula je napisao/la:Cuo sam ja druze da se historija ponavlja samo ne znam na cemu temeljite taj svoj optimizam,opet kazem to je proslost i tamo ce ostati ,nedao nam dragi Alah vise nekakvih jugoslavija i nakaradluka,malo teze da mozete napasti titulu iduce godine pored nas i Sarajeva te Sirokog,al eto malo vas komsije provociraju da se napalite a ohladit ce vas Stanic u 90+!

Da nije pastrmka jucer " rostiljo" on je ovako temperamentan nesto kao ovaj titofancic!
:lol: :crazy: :lol: kakav mazlum Bože sačuvaj. Pravi junac, navalio da prodaje šuplju kao on navijač Želje, spominje Allaha konta to će ga izvaditi, a provaljen čim se registrovo. Šupak jedan truješ ljudima temu, a predstavljaš se kao Željin navijač :thumbdown:
DRUG NEBI TI PUNCA

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 23:42

O evo jos jednog starosjedioca ispred malog ekrana sa 10 000 ,postova da nam pojasni tko je ciji navijac !
Prgcavi nije ti zeljo privatna firma da ga svojatas,idi radi nesto ,nadji posao sine kani se toliko pisanja i pametovanja i glumljenja vidovite Dzamile!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 24 apr 2014, 23:47

zivinaajkula je napisao/la:O evo jos jednog starosjedioca ispred malog ekrana sa 10 000 ,postova da nam pojasni tko je ciji navijac !
Prgcavi nije ti zeljo privatna firma da ga svojatas,idi radi nesto ,nadji posao sine kani se toliko pisanja i pametovanja i glumljenja vidovite Dzamile!
Bekiću majstore puko si ko Černobil, hahahaha... :urnebes:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 apr 2014, 23:50

Jadni bekić, nije lako ovoliko mailova napravit.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 apr 2014, 23:51

bhsport je napisao/la:
Schwarz je napisao/la: slika
RED-ARMY PRESTAT NEĆE NIKADA :clap: :clap:
Nije valjda ovo sa Grbavice? Nesto se ne sjecam da su manijaci ovako punili Vrapcice...
2006 godina je u pitanju, prvo gostovanje Veleza nakon povratka u ligu, atmosfera odlicna, na poluvremenu se mijenjali salovi. ;)
Zavrseno miroljubljivo 1-1!
U subutu sada, nema nama ko sta pustati, mi moramo protiv vas i pitara uzeti 4 boda da bi bili prvaci, ukoliko to ne uradimo ne zasluzujemo biti prvi - kraj price.
Sto se tice ovih provokatora sa sjeveroistoka koji su pustali Zvezdi koliko treba, sami pali sami se ubili, da su izgubili 1-0 ostali bi, a oni skinuli gace nisu centra presli i ocekuju da im Zeljo i Velez osiguraju opstanak, njih treba zaboraviti, oni su pdf ispod prva liga FBiH.

evo jedan moj video sa ove utakmice ;) (ima ih jos)

IDEMO UZETI SVE DO KRAJA :bow: (sorry maniacs :mrgreen: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.