2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
Steta da nije zaigrao za BiH, to bi bilo zestoko vidjeti, sjajan igrac.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Steta da nije zaigrao za BiH, to bi bilo zestoko vidjeti, sjajan igrac.
zar je bilo šanse da zaigra za nas?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa what, mogao je teoretski, ta jel mu stari Srbin negdje iz Prnjavora cini mi se, majka mu je Slovenka.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa what, mogao je teoretski, ta jel mu stari Srbin negdje iz Prnjavora cini mi se, majka mu je Slovenka.
tačno,samo teoretski
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Čestitke Dragonu. Apsolutno zaslužena titula MIP-a.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako se ne varam Goran je prvi bek poslije Petrovica koji je imao sezonu sa 20+ poena, 50% suta iz igre i 40% sa trice. Zanimljiva statistika. Valjda nije previse usiljena za neke ovdje 

Od igraca sa nasih prostora ili?Donnie Darko je napisao/la:Ako se ne varam Goran je prvi bek poslije Petrovica koji je imao sezonu sa 20+ poena, 50% suta iz igre i 40% sa trice. Zanimljiva statistika. Valjda nije previse usiljena za neke ovdje
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Donnie Darko je napisao/la:Ako se ne varam Goran je prvi bek poslije Petrovica koji je imao sezonu sa 20+ poena, 50% suta iz igre i 40% sa trice. Zanimljiva statistika. Valjda nije previse usiljena za neke ovdje
imao je i hornacek takvu sezou u feniksu,mislim da su vandeweghe u denveru i mullin u warrorsima imali takve sezone ali oni su krila
Mislim da je i Nash imao u drugoj mvp sezoni il' mu je falilo par poena? 

geoxx je napisao/la:Mislim da je i Nash imao u drugoj mvp sezoni il' mu je falilo par poena?
nije nikad imao preko 20 poena
i dale ellis je imao takvu sezonu,ako njega smatramo bekom,dvije sezone tačnije
The Slovenian averaged 20.3 points, 5.9 assists and 3.2 rebounds per game in 2013-14, and his biggest leap forward came in his jump shot. By shooting 50.5 percent overall and 40.8 percent from three-point range, Dragic joined a short list of players to average 20 or more points per game while shooting better than 50 percent from the field and 40 percent from three. The list includes current Suns coach Jeff Hornacek, as well as Dirk Nowitzki, Kevin Durant, LeBron James and Larry Bird.
More significantly, Dragic is the first guard to reach that mark since the late Drazen Petrovic, a Croatian who Dragic grew up watching in the former Yugoslavia, did so in 1992-93.
Jao yebote.....
Sta mislite o ovome i hoce li ista promjeniti?
Da ja igram za Clipperse, veceras bi dao ostavku....Clippers Owner Donald Sterling to GF - Don't Bring Black People to My Games, Including Magic Johnson
Read more: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sta mislite o ovome i hoce li ista promjeniti?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
http://www.nbaserbia.com/vesti/8341/sta ... 460-meceva" onclick="window.open(this.href);return false;
Jamal Crawford named 6th Man of the Year.
Čestitke Džemalu, zasluženo, a ne bi pogriješili ni da je otisla nekom drugom u ruke (Gibson, Manu, Markieff Morris).
Čestitke Džemalu, zasluženo, a ne bi pogriješili ni da je otisla nekom drugom u ruke (Gibson, Manu, Markieff Morris).
Zadnja izmjena: Hes, dana/u 30 apr 2014, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Hes je napisao/la:Jamal Crawford named 6th Man of the Year.
Čestitke Džemalu, zasluženo, a ne bi pogriješili ni da je otisla nekom drugom u ruke (Gibson, Manu, Marieff Morris).
ili tyreke evans
kad se MVP nagrada dodjeljuje ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ostvaruju se oni crni planovi, na zapadu se pokolju. Brooklyn se umori, Miami odmoran do finala i osvaja titulu...
Jednostavno istok bas nije konkurentan ove godine bio..
Jednostavno istok bas nije konkurentan ove godine bio..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.