Hvala svimaanonimni je napisao/la:Tako je

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala svimaanonimni je napisao/la:Tako je
Moj ga jaran imo 4 mjeseca, i pokvari mu se nesto oko baterije. Kad je odnio u servis kaze nema nista od njega ne moze se napravitcalcio je napisao/la:Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X.
Ne cudi me to.ahmad_tz je napisao/la:Moj ga jaran imo 4 mjeseca, i pokvari mu se nesto oko baterije. Kad je odnio u servis kaze nema nista od njega ne moze se napravitcalcio je napisao/la:Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X..
Skini Wakelock Detector i vidi šta ti aktivira mobitel dok je u sleep modeu...calcio je napisao/la:Jesu li svi HTC telefoni ovako problematicni ili je samo ovaj moj u pitanju? Wifi konekcija sugava, baterija se brzo trosi dok je ugasen telefon (neki procesi ne daju telefonu da zaspe i stalno se aktiviraju) a evo ni kamera ne radi. Uhh moj prvi i zadnji HTC. Rijec je o HTC One X.
probaj s nokia mix radioalan_kardec je napisao/la:nisam neki mobofil i stručnjak za telefone, ali evo da ukratko napišem šta mi se sviđa a šta ne sviđa kod lumie 520 koja je kod mene tu negdje oko 2 mjeseca.
Što se nedostataka tiče, kapacitivne tipke ne svijetle, pa tako mi se zna desiti kad idem neosvjetljenom ulicom ili sam u mračnoj prostoriji, moram nabadati po telefonu ko slijepac da nabasam na na onu strelicu za nazad, nema blica, u onom muzičkom pregledniku muzika nije abecedno poredana po imenima izvođača ili grupa, već nešto po nazivu albuma, žanru... tako mi se nekad desi, padne mi na pamet neka pjesma, znam da je imam na kartici, listam po 10 minuta i ne mogu da je nađem, a u njihovoj prodavnici na netu nema nikakve praktične aplikacije kao što je na androidu file manager, takođe mi se ne sviđa što su spojeni muzika i video.
Od pluseva, sviđa mi se taj jednostavan, prost izgled bez nekih uvijanja, savijanja, odsječenih dijelova, trajanjem baterije sam zadovoljan, navigacijom takođe...
Generalno, zadovoljan sam lumiom, još samo da nije žuta.
Bavim se telefonima odavno , mogu ti reci da je huawei extra telefon...Soba je napisao/la:De mi recite kakvi su huawei telefoni. Konkretno mislim na huawei p2 ?
Sve valja. Nema sta ne valja. Eto sitnicari ce reci da ne valja kamera. Jebga, nek kupe Canon.Profesor je napisao/la:Imal netko iskustva sa HTC One-om? sta valja/ne valja??
sto jednostavno kad moze komplikovano, nosati u jednom dzepu kameru a u jednom telefon? zasto kupovati posebno kad mogu imati sve u jednomanonimni je napisao/la:Kome mobitel sluzi (uglavnom) za fotografisanje, bolja mu je opcija da kupi neki fotoaparat i jeftiniji mobitel u odnosu na flagship npr., kamera ne bi trebala biti najbitnija kod mobitela...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Na Noteu npr. je kamera odlicna, ja s njom nemam problema + 4K je tu, al' ne znam zasto kupovati neki mobitel ili izbjeci neki drugi samo radi kamere, danas su hvala Bogu fotoaparati jeftini (bar osnovni) i bolje je kupiti neki slabiji mobitel i kameru nego mobitel od kojeg se ocekuje da ima slike kao fotoaparati u tom cjenovnom rangu (bar je to neko moje misljenje)...QUARESMA 18<<< je napisao/la:sto jednostavno kad moze komplikovano, nosati u jednom dzepu kameru a u jednom telefon? zasto kupovati posebno kad mogu imati sve u jednomanonimni je napisao/la:Kome mobitel sluzi (uglavnom) za fotografisanje, bolja mu je opcija da kupi neki fotoaparat i jeftiniji mobitel u odnosu na flagship npr., kamera ne bi trebala biti najbitnija kod mobitela...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Lumia 1020 powahhh
Telefon je vrh vrhova i ako ces iskreno za kameru nemam ni najmanju zamjerku cak sta vise savrsena je, signal exstra , jedina zamjerka baterija ali moze izdrzati 1 dan !ŠB_Fidelis je napisao/la:Sve valja. Nema sta ne valja. Eto sitnicari ce reci da ne valja kamera. Jebga, nek kupe Canon.Profesor je napisao/la:Imal netko iskustva sa HTC One-om? sta valja/ne valja??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.