Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ne znam za vas, ali ja mislim da bi nama Pjanić jako dobro došao, naročito ako Pogba ode. Extra veznjak za italijanske klubove i njihov stil igre.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus F.C.
EDIT: Vidal out, potvrdio Conte. Za Teveza će se sutra znati. Sve izvjesnije je ovo što sam gore napisao.Pogba je napisao/la: "Plašim" se da bi Conte mogao mourinhovski to da odigra, da zatvori. Već se spominje 3-5-1-1, što je ustvari 5-4-1 sa Marchom iza Llore.
Stvarno se nadam da nećemo spasti na taj nivo i tako igrati, bez obzira na Tevezov upitan nastup, mi smo Juve.
Veliki peh realno, 2 najbolja igrača nam neće igrati najvjerovatnije u jednoj od najbitnijih utakmica u zadnjih x godina.
Ipak zadnje informacije kažu da Tevez i Gio startaju, pametno po meni, treba nam fantazije i okomitosti u ovakvom meču.

Gaitan i Salvio ne igraju za Benficu, očekujem hrabar Juve i da sutra uradimo već dobar posao, sve ostalo bi bilo razočaranje, 0-0 je rezultat koji nama ne odgovara.
Ništa protiv njega, ali da je stranac ne bi ga ni ti trunke želio u ekipi što samo govori koliko je bitno što je on "naš". Treba nam dinamičniji veznjak, karizmatičniji, sa snažnim prisustvom na terenu, karakterom, a Pjanić to nije, moj stav naravno. Baš kao i Lulić, Miralem je u klubu po njegovoj mjeri, i tamo se bori za poziciju sa Radjom, nije stasao da bude lider, a realno i on nije profil koji će to biti. Kvalitativni skok još nije ostvario kakav se očekuje, nema kontinuitet, nevidljiv u bitnijim mečevima često itd.HeavensWonder je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja mislim da bi nama Pjanić jako dobro došao, naročito ako Pogba ode. Extra veznjak za italijanske klubove i njihov stil igre.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Conte ako misli igrat na kontre mislim da je odlican par u napadu Tevez-Gio,al kad se krene u kontru samo Boga molit da se Pirlo nedokopa lopte,jer taj covijek je do sada unistio svaki potecijalni kontranapad 

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Pa vjerovatno KaseresMig_Mig je napisao/la:Prvo si rekao da arsenalu nismo mogli parirati, pa sad njemu ! Moje misljenje je da je gledao samo sebe, i ono pdo ja u mancu,tamo mi je bolje ! E eto mu manu, **** ga on u dupe ! Usput da carliju, za odbranu ce biti.. pregutavo, jos conte najavljuje da ce dovesti ranociu ccKoga prognoziras ?

Barza će biti tu još 2 sezone. Bonny je stasao kod Kontea i nema šanse da ga prodaju osim neke lude cifre Barse, Bayerna ili Monaka

Allegri je gospodin!
Ne znam, ja nisam pametan, martin je zeznuo onu protiv reala kuci, i tesko mu oprastam.. bony je klupa ! Meni je ogbona daleko bolji, ne znam, al djeluje predominantno u svim segmentima !Carli je napisao/la:Pa vjerovatno KaseresMig_Mig je napisao/la:Prvo si rekao da arsenalu nismo mogli parirati, pa sad njemu ! Moje misljenje je da je gledao samo sebe, i ono pdo ja u mancu,tamo mi je bolje ! E eto mu manu, **** ga on u dupe ! Usput da carliju, za odbranu ce biti.. pregutavo, jos conte najavljuje da ce dovesti ranociu ccKoga prognoziras ?
Drag mi je igrač, borben čovječe al' vidjet ćemo. Peluso svakako dobija nogu
![]()
Barza će biti tu još 2 sezone. Bonny je stasao kod Kontea i nema šanse da ga prodaju osim neke lude cifre Barse, Bayerna ili Monaka
Max Allegri
Znaš Konteove ljubimce i kako on na to gleda.
Ogbonna je klasu bolji štoper od Bonnija, meni.
Zezn'o je Kaseres al' znamo da nije igr'o mjesec dana pa odma u vatru, jbg-a.
Danas ćemo odigrat 2 na Juve pa kud puklo. Cenera jednog bacit pa šta bude. Mig Mig živ ti meni bio odo na spavanje maloprije sa posla.
Ogbonna je klasu bolji štoper od Bonnija, meni.
Zezn'o je Kaseres al' znamo da nije igr'o mjesec dana pa odma u vatru, jbg-a.
Danas ćemo odigrat 2 na Juve pa kud puklo. Cenera jednog bacit pa šta bude. Mig Mig živ ti meni bio odo na spavanje maloprije sa posla.

Allegri je gospodin!
Sky - Gianluca Di Marzio: "Shaqiri proposto alla Juve, ma i bianconeri dicono no"
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- HeavensWonder
- Kontakt:
@Pogba Nama bi najbolje došao Veratti, ali s njim imamo isti problem kao i sa Immobileom. Prgav je igrač i mnogim Juventinima se zamjerio. Zašto Pjanić ? Jer je trenutno među najboljim veznim igračima u Italiji i tip je Pirla koji razmišlja. Ja bih najradije da Pogba nikada ne ode ili da nam neko tipa Inieste dođe, ali za relativno male pare na tu poziciju dovesti drugog igrača je skoro pa nemoguće, kad svi dobri koštaju 40 mil € i više. Nije bitno da li je naš ili ne...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- L'Avvocato
- Kontakt:
Znači čisto od osvajanja EL 9 miliona eura. Dodajte tome i novac od tv prava i ulaznica i eto onog smanjenja ukupnih gubitaka o kojem smo neki dan pričali.Vincere l’Europa League renderebbe 9.2 milioni di euro, esclusi incassi ai botteghini e diritti televisivi.
Izuzetno bitna utakmica. Kako zbog nas tako i zbog ostalih klubova u Seriji A.Effetto ranking: stasera è anche Italia-Portogallo. Se il Benfica va fuori, torniamo al quarto posto nel coefficiente dal 2015
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nadam se samo da Conte neće večeras postaviti bunker i samim tim nas udaljiti od prolaska u finale. Ova ekipa ne može igrati bunker jer mi nema igrača sposobnog da istrči kontru i slaba je tranzicija iz odbrane u napad, ne treba ni bezglavo juriti i dozvoliti Benfici da dobije mnogo prostora na kontre, ali klasični bunker će nas ukopati.
Gledam i Mourinha, to postao neki novi tren da se igra u gostima 0:0, uvijek je bilo bitno dati gol u gostima, a gledajući neku noć Chelsia i nas prvu protiv Lyona izgleda da su se neki novi trendovi
.
Neki najavljuju i Vučinić-Tevez napad, možda je i vrijeme da Mirko odigra dobru utakmicu, ali bolje da on uđe zadnji 20tak minuta, jer je tad najkorisniji i trči kao navijen, a kad igra od početka istrči dva puta i dosta mu za cijelu utakmicu.
Šteta za Vidala, malo me brine ta njegova povreda, a još je ove godine i SP, nije se koljenom igrati
Gledam i Mourinha, to postao neki novi tren da se igra u gostima 0:0, uvijek je bilo bitno dati gol u gostima, a gledajući neku noć Chelsia i nas prvu protiv Lyona izgleda da su se neki novi trendovi

Neki najavljuju i Vučinić-Tevez napad, možda je i vrijeme da Mirko odigra dobru utakmicu, ali bolje da on uđe zadnji 20tak minuta, jer je tad najkorisniji i trči kao navijen, a kad igra od početka istrči dva puta i dosta mu za cijelu utakmicu.
Šteta za Vidala, malo me brine ta njegova povreda, a još je ove godine i SP, nije se koljenom igrati

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Juventus F.C.
Vucinic je samoubistvo. Zaista nema ama bas ni jedan razlog da on igra, osim ako zelimo ispasti vec veceras.
Ipak se spominje da se Conte jos nije odlucio izmedju najboljeg trojca, Tevez-Nando-Gio.
Vec sam pisao, u ziheraskoj utakmici kakve znamo igrati gubimo glat.
Pravi ispit karaktera, dati sve od sebe i igrati kao Juve, u suprotnom cemo i dalje pricati o ekipi koja je mentalno nesposobna i nema daMu za evropska takmicenja.
Ipak se spominje da se Conte jos nije odlucio izmedju najboljeg trojca, Tevez-Nando-Gio.
Vec sam pisao, u ziheraskoj utakmici kakve znamo igrati gubimo glat.
Pravi ispit karaktera, dati sve od sebe i igrati kao Juve, u suprotnom cemo i dalje pricati o ekipi koja je mentalno nesposobna i nema daMu za evropska takmicenja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma pokusat vec veceras napraviti dobar rezultat... jedna minimalna pobjeda 1-2 bi sjela pravo...
Jedv cekam ovu tekmu.. jedni i drugi su prvaci svoje lige..
Jedv cekam ovu tekmu.. jedni i drugi su prvaci svoje lige..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Sta da igram na vas znali mi ko rec, a da je pri tom iskusan kladionicar?
Edit: Da vam pozelim srecu veceras i dobrom rezultatu za revanas.

04.10.2009 !!
Vidim, pocelo je da se kuha ! Prije svega, napisao bih, da oni koji su govorili da trebamo ispasti u 1/16 EL da danas nista i ne komentarisu, nek pregledaju svoj voljeni klub, bez komentara, a bilo ih je dosta ! Sto se tice utakmice, kao sto rece Gigi, utakmica vrijedna LŠ, po meni vrijedna barem 1/4, a tvrdim da je jaca od one u utorak !! Nadam se da Conte nece upotpunosti zatvoriti utakmicu, da cemo pokazati kako smo zasluzili puno vise od ovog i obezbjediti miran revans, ili barem jedan nerijesen rezultat sa postignutim golom ! Forzaa Juvee !
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Juve danas abd daje gol u gostima sto bi puno znacilo! Steta sto Vidal nece igrati, nadam se da cemo odigrati jednu musku i hrabru utakmicu! Ma ja bi volio da Tevez i Llorente pocnu u napadu, vjeujem da ce biti dosta slobodnih udaraca sa strane ili kornera, jedan dobar centarsut za Nanda i on to glavom posprema
Forza Juve

Forza Juve

1946
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma po meni pik X ako ne dode treba se ostavit kladenja, a mislim da ce bit rezultat na kraju 1-1sarajlija je napisao/la:Sta da igram na vas znali mi ko rec, a da je pri tom iskusan kladionicar?![]()

Alessandro Del Piero !
- AvantiSignora
- Kontakt:
Izgleda da ce ipak biti Tevez-Vucinic...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:

Jbg Conte, nadam se da ti se neće obiti od glavu i da ću se morati diviti crnogorskom magu nakon utakmice.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.