RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 apr 2014, 13:00

Cijene karata?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 apr 2014, 13:13

Realist je napisao/la:Izgubila od Slavije u Istočnom Sarajevu.To je sasvim normalno,i Slaviji je trebala pobjeda.Al' vi ste prodali GOŠK-u koji prije toga nekoliko kola ni gola nikom nije dao,a vama 2 komada uvali.Al'neka,eto neka Zrinjski bude šampion,neka s stvaraju uvjeti za stolni grad,a vi igrajte po Vrapčićima,djeco.Željo ima kapaciteta da vas pobijedi svakako,samo nek' se zna kakvi ste i ne treba vas žalit nipošto.Žalio sam vas zbog svega što su vam uradili i rade ali definitivno viš e NE.Mašite tim komunističkim obilježjima,a vama će mahat šahovnicama i to u Starom gradu uskoro.
Smijesan si. :thumbdown:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 24 apr 2014, 13:33

Realist je napisao/la:Izgubila od Slavije u Istočnom Sarajevu.To je sasvim normalno,i Slaviji je trebala pobjeda.Al' vi ste prodali GOŠK-u koji prije toga nekoliko kola ni gola nikom nije dao,a vama 2 komada uvali.Al'neka,eto neka Zrinjski bude šampion,neka s stvaraju uvjeti za stolni grad,a vi igrajte po Vrapčićima,djeco.Željo ima kapaciteta da vas pobijedi svakako,samo nek' se zna kakvi ste i ne treba vas žalit nipošto.Žalio sam vas zbog svega što su vam uradili i rade ali definitivno viš e NE.Mašite tim komunističkim obilježjima,a vama će mahat šahovnicama i to u Starom gradu uskoro.
Ti si neizlječiv majstore i žalosno je da takvi ljudi prljaju sport, ako ništa kao navijači.Kakva ti je fora biti prvak ako namjestiš???Ali zaboravio sam, vama je to višegodišnja praksa i bit će dok je Amara Osima u našem fudbalu!
Što se politike tiče, to bi bolje bilo zaobić ali kad već spominješ ja baš i neznam da mi imamo prijatelje.Ovi vamo znamo šta nam misle,a i Sarajevo bi više volilo da nas nema nego da smo ostali ovde, samo smo im teret.Važno je da je Alija Sarajevo očistio i vratio vama Grbavicu, a za ostale libo vas racku.Mi smo bola davno prepušteni od Sarajeva, još 92-ge i sami smo ze izborili za ovo što imamo i što nam je ostalo.Nemoj nas Boga ti ti žalit i takvi kao ti.Ti si smeće od čovjeka i ništa više! :puke:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 apr 2014, 13:45

Odavno veće smeće od ovoga realiste nije pisalo veće glupost od njega. Gledaj cime on pali stolnim gradom. Ccc e pa ne moramo ni mi biti prvaci ali necete ni vi. Volio bi da vas Velež zbog ovih pisanja zguzui da 5 godina zjevate na supak. Kmečite ko dijete kojem mater neda lizali jer nije zaslužio.....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 apr 2014, 14:31

A eto vi ste pošteni. Dobili GOŠK u gostima 1-4 pa dobili Velež 2-1 pa izgubili kod Slavije 2-0 hahahahaha poštena Sloboda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2014, 14:33

Pustite se te davno sažvakane priče. Ne kontam kako vam se da raspravljati o tome. :think:
Iz dana u dan dolaze ovdje provocirati, bannove dobivaju momci odavde koji mogu biti uzor svima njima
na račun ponašanja na forumu, dok se njihove provokacije ne sankcionišu. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 24 apr 2014, 14:41

:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 apr 2014, 14:43

Karajte melju malenog malenog pa neka grmi cijeli stadion
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 apr 2014, 14:51

Ako hoces da se posteno ismijes dodjes ovih dana na temu Veleza :clap:
Bas ste zatrpali temu glupostima od pustanja, pa preko namjestanja cak ste dosli i do Slobode :facepalm:
Uzivajte u nadam se jednoj dobroj tekmu u Mostaru manite se gluposti
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 apr 2014, 14:52

propuh je napisao/la:Ako hoces da se posteno ismijes dodjes ovih dana na temu Veleza :clap:
Bas ste zatrpali temu glupostima od pustanja, pa preko namjestanja cak ste dosli i do Slobode :facepalm:
+1

Iskulirajte narode ove morone, a pripremajte se za odlazak na tekmu. :thumbup:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2014, 14:55

propuh je napisao/la:Ako hoces da se posteno ismijes dodjes ovih dana na temu Veleza :clap:
:bih:

nemojte nikada dozvoliti da ovaj derbi starih rivala počinje ličiti na beogradski ili derbi hrvatske lige, to nam ne treba. mi želimo da se uživa u utakmicama ovih rivala, a ne da se dešavaju incidenti.

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 24 apr 2014, 15:00

Majke mi moje vi niste dobri sekunde jedne,ko ce bola koga pustit,sto bi ga pustio,nema nijednog razloga.
Eto vas tamo,kakve ti koristi od titule ako te neko pusti? sta,imas titulu al na koji nacin,hoce li ti ona ista znaciti? koja ce joj vrijednost biti?svim pacenicima koji misle da treba nekom pustit ponjamke se ja u stau.Odigrat posteno do kraja pa sta bi bi.Zaboli mene ko ce uzet titulu ako to nije Velez,trazite bodove na TAJ nacin negdje drugo,u Mostaru sigurno necete.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 apr 2014, 15:07

FORZA VELEŽ,NAPRIJED ROĐENI :clap: :clap: :bih: :clap: :clap:

slika

HOĆEMO POBJEDU,HOĆEMO POBJEDU,HOĆEMO POBJEDU
VFC THE RELIGION

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 24 apr 2014, 15:21

Fafaron je napisao/la:Majke mi moje vi niste dobri sekunde jedne,ko ce bola koga pustit,sto bi ga pustio,nema nijednog razloga.
Eto vas tamo,kakve ti koristi od titule ako te neko pusti? sta,imas titulu al na koji nacin,hoce li ti ona ista znaciti? koja ce joj vrijednost biti?svim pacenicima koji misle da treba nekom pustit ponjamke se ja u stau.Odigrat posteno do kraja pa sta bi bi.Zaboli mene ko ce uzet titulu ako to nije Velez,trazite bodove na TAJ nacin negdje drugo,u Mostaru sigurno necete.
pa ta verzija pustanja je samo kod vas prisutna i ovdje je iznosite ,sa druge strane mi mislimo da smo bolji i da cemo pobijedi sto je realno uzimajuci sve aspekte ,problem ovdje je druge prirode sto ste stvorili neprijateljsku atmosferu i naboj zahvaljujuci ovoj pobjedi 5 1 koja vam je servirana upravu radi ovakve situacije ,opet za vas negativna stvar je htjeli vi priznati ili ne grad mostar navija za zrinjski i to ce vam biti sve veci problem u buducnosti ;)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2014, 15:28

Schwarz je napisao/la: slika
RED-ARMY PRESTAT NEĆE NIKADA :clap: :clap:
Nije valjda ovo sa Grbavice? Nesto se ne sjecam da su manijaci ovako punili Vrapcice...
2006 godina je u pitanju, prvo gostovanje Veleza nakon povratka u ligu, atmosfera odlicna, na poluvremenu se mijenjali salovi. ;)
Zavrseno miroljubljivo 1-1!
U subutu sada, nema nama ko sta pustati, mi moramo protiv vas i pitara uzeti 4 boda da bi bili prvaci, ukoliko to ne uradimo ne zasluzujemo biti prvi - kraj price.
Sto se tice ovih provokatora sa sjeveroistoka koji su pustali Zvezdi koliko treba, sami pali sami se ubili, da su izgubili 1-0 ostali bi, a oni skinuli gace nisu centra presli i ocekuju da im Zeljo i Velez osiguraju opstanak, njih treba zaboraviti, oni su pdf ispod prva liga FBiH.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2014, 15:29

Nije tačno da je mi iznosimo. Prvi je došao ovdje sa tom pričom navijač Želje, @CARSON sa stavom o čuđenju, kako mi vama ne bi pustili utakmicu, i to se ispreda od subote večeri, ili nedjelje, nisam siguran. :think:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 24 apr 2014, 15:32

Cuspajz je napisao/la:
Fafaron je napisao/la:Majke mi moje vi niste dobri sekunde jedne,ko ce bola koga pustit,sto bi ga pustio,nema nijednog razloga.
pa ta verzija pustanja je samo kod vas prisutna i ovdje je iznosite ,sa druge strane mi mislimo da smo bolji i da cemo pobijedi sto je realno uzimajuci sve aspekte ,problem ovdje je druge prirode sto ste stvorili neprijateljsku atmosferu i naboj zahvaljujuci ovoj pobjedi 5 1 koja vam je servirana upravu radi ovakve situacije ,opet za vas negativna stvar je htjeli vi priznati ili ne grad mostar navija za zrinjski i to ce vam biti sve veci problem u buducnosti ;)
BIĆU KRATAK:
U SUBOTU 26.04. I 10.05.2014. U MOSTARU-VRAPČIĆI ĆE SE VIDJETI PRAVA SNAGA RED-ARMY
Molim te ne provociraj jer nije uredu to što pišeš da grad Mostar navija za .........
VFC THE RELIGION

Velezovac22
Kontakt:

Post Postao/la Velezovac22 » 24 apr 2014, 15:40

VigorMostarac je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
Fafaron si pravi cuj grad Mostar navija za komsinice hahahah vece provale nikad nisam cuo hahahhaha :lolno: :lolno:

BIĆU KRATAK:
U SUBOTU 26.04. I 10.05.2014. U MOSTARU-VRAPČIĆI ĆE SE VIDJETI PRAVA SNAGA RED-ARMY
Molim te ne provociraj jer nije uredu to što pišeš da grad Mostar navija za .........

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 apr 2014, 15:50

Velež će se u pravom svjetlu pokazati hladnom pobjedom ovdje nad Željom .
Pravi sportski pristup i protiv Želje i protiv Zrinjskog porast ćete mi u očima .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 apr 2014, 15:54

primasquadra je napisao/la:Velež će se u pravom svjetlu pokazati hladnom pobjedom ovdje nad Željom .
Pravi sportski pristup i protiv Želje i protiv Zrinjskog porast ćete mi u očima .
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.