Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.Belmin6 je napisao/la:Za mene je Van Gal strašan manager. Odlican s klincima, 433 taktika s ofanzivnim krilima, žudi za posjedom. Ali ipak ga ne bih volio na klupi. Navikao sam kao @Duke na Britance na klupi, glupo bi mi bilo gledati jednog Holandeza kako vodi najveci Britanski tim.
Ali ko nas pita..Glazeri vjerovatno ne žele da im se ponovi Moyes, tako da ce vjerovatno uzeti Van Gala.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa dobro, mogao bih biti Gigs. Ali nece na to pristati Glazeri, rizik im je prevelik to. Upravu si, možda nama to nije važno, ali mislim da je lokalnim navijacima važno ko ce biti manager.Cartman je napisao/la:Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.
Po meni malo previse nade ulazete u RVPa dogodine,prelazi 30te ,a povrede su krenule aktivno. Ja ne bih previse ulagao nade u njega,treba tu dovest finog napadaca.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?
Belmin6 je napisao/la:Pa dobro, mogao bih biti Gigs. Ali nece na to pristati Glazeri, rizik im je prevelik to. Upravu si, možda nama to nije važno, ali mislim da je lokalnim navijacima važno ko ce biti manager.Cartman je napisao/la:Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Do mene je, umjesto bi, napisao bih. Yebemo ti Belmine uciteljicu. 

Pisi i mene bar 2 putaBelmin6 je napisao/la:Do mene je, umjesto bi, napisao bih. Yebemo ti Belmine uciteljicu.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, čini mi se da je on dobar i korektan lik. Jbg, to ipak nije dovoljno za jednog menadžera Uniteda.Rooney88 je napisao/la:Ako nista Moyes je otisao gospodski. Nista napadi na klub, nista pljuvanje u raznim smjerovima, samo hvala lijepo, nisam ja za ovoga i dovidjenja.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Zato sto na trzistu nema dovoljno kvalitetnog rjesenja a koje bi bilo u skladu s dosad usposta ljenim standardima. Moyes je bio idealno rjesenje po tom kriteriju, pa vidjeli smo kako je to zavrsilo.DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?
Vecina navijaca Uniteda nisu britanci, a pogotovo nisu probritanski orjentisani. Tako da vecina ne mari toliko za tradicijom. Bar ne u istoj mjeri kao ti.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?BoBo89 je napisao/la:Zato sto na trzistu nema dovoljno kvalitetnog rjesenja a koje bi bilo u skladu s dosad usposta ljenim standardima. Moyes je bio idealno rjesenje po tom kriteriju, pa vidjeli smo kako je to zavrsilo.DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?
Vecina navijaca Uniteda nisu britanci, a pogotovo nisu probritanski orjentisani. Tako da vecina ne mari toliko za tradicijom. Bar ne u istoj mjeri kao ti.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jedva cekam prelazni rok, bas da vidim ko ce sve doci.Ko ce nas voditi.Vidio sam danas Bild nas povezuje sa Kolašincom, il je to nekakva šuplja prica...
Manchester United!
Dajte nam Rusioca da slavimo...
Cim ga povezase sa nama on zavrsi na nikotinu i alkoholu..covjek proslavlja spekulacije...joj kako bi me obradovalo da ga kupimo...
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Cim ga povezase sa nama on zavrsi na nikotinu i alkoholu..covjek proslavlja spekulacije...joj kako bi me obradovalo da ga kupimo...
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
- EmirSioux89
- Kontakt:
Imal admina gdje? Daj nam novu Anketu
da glasamo ko ce bit trener 

Manchester United!
Nema. Molimo ga otkako je Moyes dobio otkaz.EmirSioux89 je napisao/la:Imal admina gdje? Daj nam novu Anketuda glasamo ko ce bit trener

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ponosan sto sam glasao "DA!" 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ne lazi, nikada to nisam napisao!Cartman je napisao/la: Kako ono ti rece, nikad nista nije osvojio...
Gal je nedorecen, to sam rekao.
U Ajaksu je bio dobar. To je bio njegov pocetak. Imao je strasnu generaciju, prestrasnu.
U Barsi je ostao nedorecen, nije imao kontinuitet. Puno uspona i puno padova. Na kraju je neslavno napustio klub nakon kratkog vremena. Slicno je bilo i u Bajernu. Imao je strasne ekipe na raspolaganju, bio je dobar, ali nije udario pravi pecat. Isto je bilo i u reprezentaciji Holandije.
Dobar je trener, u to nema sumnje. Dobar je i Rafa Benitez, dobar je i Feliks Magat... ali im ipak fali ono nesto sto imaju Fergi, Murinjo, Hicfeld, Anceloti itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
koliko samo retardiranosti ima u ovom pitanju,strasno!DukeOfWellington je napisao/la: Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ancelotti i jeste u kombinaciji, Fergiev favorit sigurno, tako da bi nam išlo u prilog ako bi uzeo decimu sa Realom, barem po mom mišljenjuValencia je napisao/la:
Dobar je trener, u to nema sumnje. Dobar je i Rafa Benitez, dobar je i Feliks Magat... ali im ipak fali ono nesto sto imaju Fergi, Murinjo, Hicfeld, Anceloti itd.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... ija/129718" onclick="window.open(this.href);return false; 

04.10.2009 !!
Mozda i nema.rooney19 je napisao/la:koliko samo retardiranosti ima u ovom pitanju,strasno!DukeOfWellington je napisao/la: Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?
Vidis da se pojedinci loze na Ronalda, Rafaela, Nanija, Matu... Takve igrace najvise gotive.
Zar onda nije jednostavnije pratiti Real Madrid gdje svi igraci igraju takvim stilom?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.