Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2014, 13:15

Belmin6 je napisao/la:Za mene je Van Gal strašan manager. Odlican s klincima, 433 taktika s ofanzivnim krilima, žudi za posjedom. Ali ipak ga ne bih volio na klupi. Navikao sam kao @Duke na Britance na klupi, glupo bi mi bilo gledati jednog Holandeza kako vodi najveci Britanski tim.

Ali ko nas pita..Glazeri vjerovatno ne žele da im se ponovi Moyes, tako da ce vjerovatno uzeti Van Gala.
Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 apr 2014, 13:19

Cartman je napisao/la:Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.
Pa dobro, mogao bih biti Gigs. Ali nece na to pristati Glazeri, rizik im je prevelik to. Upravu si, možda nama to nije važno, ali mislim da je lokalnim navijacima važno ko ce biti manager.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 apr 2014, 13:23

Po meni malo previse nade ulazete u RVPa dogodine,prelazi 30te ,a povrede su krenule aktivno. Ja ne bih previse ulagao nade u njega,treba tu dovest finog napadaca.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 apr 2014, 13:25

Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 apr 2014, 13:34

Belmin6 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa Britanac 99% sigurno nece bit svakako. I ne vidim zasto bi to nama kao strancima trebalo bilo sta znacit. Ne znaci ni ljudima u Manchesteru, a ne nama. To da treba imat nekoliko domacih igraca u ekipi svakako (iako je i to sekudnarno), ali trener isti qurac odakle je. Vazan je kvalitet.
Pa dobro, mogao bih biti Gigs. Ali nece na to pristati Glazeri, rizik im je prevelik to. Upravu si, možda nama to nije važno, ali mislim da je lokalnim navijacima važno ko ce biti manager.
:D :D :D Mogao bih i ja biti Gerrard, ali ne daju. :cool:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 24 apr 2014, 13:36

Do mene je, umjesto bi, napisao bih. Yebemo ti Belmine uciteljicu. :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 apr 2014, 13:39

Belmin6 je napisao/la:Do mene je, umjesto bi, napisao bih. Yebemo ti Belmine uciteljicu. :mrgreen:
Pisi i mene bar 2 puta :clap:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 24 apr 2014, 13:45

Rooney88 je napisao/la:Ako nista Moyes je otisao gospodski. Nista napadi na klub, nista pljuvanje u raznim smjerovima, samo hvala lijepo, nisam ja za ovoga i dovidjenja.
Ma, čini mi se da je on dobar i korektan lik. Jbg, to ipak nije dovoljno za jednog menadžera Uniteda.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 apr 2014, 13:50

DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?
Zato sto na trzistu nema dovoljno kvalitetnog rjesenja a koje bi bilo u skladu s dosad usposta ljenim standardima. Moyes je bio idealno rjesenje po tom kriteriju, pa vidjeli smo kako je to zavrsilo.
Vecina navijaca Uniteda nisu britanci, a pogotovo nisu probritanski orjentisani. Tako da vecina ne mari toliko za tradicijom. Bar ne u istoj mjeri kao ti.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 apr 2014, 14:02

BoBo89 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da je bitan britanski identitet. Koja je svrha postati još jedan u nizu istih klubova koji se samo razlikuju po grbu? Šta bi bilo koga vuklo da navija za takav klub?
Zato sto na trzistu nema dovoljno kvalitetnog rjesenja a koje bi bilo u skladu s dosad usposta ljenim standardima. Moyes je bio idealno rjesenje po tom kriteriju, pa vidjeli smo kako je to zavrsilo.
Vecina navijaca Uniteda nisu britanci, a pogotovo nisu probritanski orjentisani. Tako da vecina ne mari toliko za tradicijom. Bar ne u istoj mjeri kao ti.
Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 24 apr 2014, 14:11

Jedva cekam prelazni rok, bas da vidim ko ce sve doci.Ko ce nas voditi.Vidio sam danas Bild nas povezuje sa Kolašincom, il je to nekakva šuplja prica...
Manchester United!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 24 apr 2014, 14:24

Dajte nam Rusioca da slavimo...
Cim ga povezase sa nama on zavrsi na nikotinu i alkoholu..covjek proslavlja spekulacije...joj kako bi me obradovalo da ga kupimo...

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 24 apr 2014, 14:26

Imal admina gdje? Daj nam novu Anketu :mrgreen: da glasamo ko ce bit trener :cool:
Manchester United!

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 24 apr 2014, 14:29

EmirSioux89 je napisao/la:Imal admina gdje? Daj nam novu Anketu :mrgreen: da glasamo ko ce bit trener :cool:
Nema. Molimo ga otkako je Moyes dobio otkaz. :yawn:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2014, 14:32

Ponosan sto sam glasao "DA!" :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 apr 2014, 14:32

Cartman je napisao/la: Kako ono ti rece, nikad nista nije osvojio... :kafa:
Ne lazi, nikada to nisam napisao!

Gal je nedorecen, to sam rekao.

U Ajaksu je bio dobar. To je bio njegov pocetak. Imao je strasnu generaciju, prestrasnu.

U Barsi je ostao nedorecen, nije imao kontinuitet. Puno uspona i puno padova. Na kraju je neslavno napustio klub nakon kratkog vremena. Slicno je bilo i u Bajernu. Imao je strasne ekipe na raspolaganju, bio je dobar, ali nije udario pravi pecat. Isto je bilo i u reprezentaciji Holandije.

Dobar je trener, u to nema sumnje. Dobar je i Rafa Benitez, dobar je i Feliks Magat... ali im ipak fali ono nesto sto imaju Fergi, Murinjo, Hicfeld, Anceloti itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 24 apr 2014, 14:37

DukeOfWellington je napisao/la: Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?
koliko samo retardiranosti ima u ovom pitanju,strasno!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2014, 14:39

Valencia je napisao/la:
Dobar je trener, u to nema sumnje. Dobar je i Rafa Benitez, dobar je i Feliks Magat... ali im ipak fali ono nesto sto imaju Fergi, Murinjo, Hicfeld, Anceloti itd.
Ancelotti i jeste u kombinaciji, Fergiev favorit sigurno, tako da bi nam išlo u prilog ako bi uzeo decimu sa Realom, barem po mom mišljenju :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 apr 2014, 14:40

http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... ija/129718" onclick="window.open(this.href);return false; :?
04.10.2009 !!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 apr 2014, 14:40

rooney19 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la: Pa eto ti reci šta tebe vuče da voliš United više nego, šta ja znam, Real ili Bayern? Gdje je razlika?
koliko samo retardiranosti ima u ovom pitanju,strasno!
Mozda i nema.

Vidis da se pojedinci loze na Ronalda, Rafaela, Nanija, Matu... Takve igrace najvise gotive.

Zar onda nije jednostavnije pratiti Real Madrid gdje svi igraci igraju takvim stilom?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.