Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Dobro je 4-o mijesto osigurano
Dwight igrac tekme
Slijedecu tekmu vjerovatno odmaranje, pa Portland za vikend aBd
Dwight igrac tekme
Slijedecu tekmu vjerovatno odmaranje, pa Portland za vikend aBd
Ova prva utakmica nije nimalo zadovoljavajuća, desilo se ono što se često dešavalo u regularnom dijelu sezone - da vodimo i u samom kraju utakmice izgubimo dobru prednost.
Večeras će puno toga ovisiti o tome kako ćemo zaustaviti Aldrigea jer nas je lik pojeo.
Od Beverlya očekujem superpartiju, da Lillarda pojede kao i Westbrooka. Vrijeme mu je.
Večeras će puno toga ovisiti o tome kako ćemo zaustaviti Aldrigea jer nas je lik pojeo.
Od Beverlya očekujem superpartiju, da Lillarda pojede kao i Westbrooka. Vrijeme mu je.
Ooooooj Howarda
13 poena Rocketsa, 13 poena Howarda
13 poena Rocketsa, 13 poena Howarda
Harden skroz van utakmice. Ne valja, 0-5 ako se ne varam zasad ima, dva čista šuta promašio.
Harden je žešća ubleha od igraca, što pokazuje u PO.
Howard zasad sam drži rakete u igri, nije normalan
Howard zasad sam drži rakete u igri, nije normalan

Harden je malo zakazao veceras,daleko najbolji SG lige trenutno!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Asik i Lopez nemaju rješenje za igrače koje čuvaju. Koliko god Howard bio dobar, nimalo za njim ne kaska ni Aldrige. Nešto moraju uraditi po tom pitanju inače bi se i ova mogla rješavati sa "Hack-a-Dwight"...
moram priznati da me je opasno razocaralo ovih 0:2, klupa je maestralno podbacila u ove dvije utakmice, pa ne mozes imati goru klupu od portlanda, to je nedopustivo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Gledao sam tekmu , nisam zajedljiv , uzivam u seriji , koliko navijam za Portland , toliko navijam i da Howard izgubi
Covjek se toliko nije mogao nositi sa pritiskom medija u LA, eto otisao u Houston gdje kao ima vecu sansu za titulu , sa tim potezom je unazadio lakerse ali je i sebi napravio pritisak , doduse ovu tekmu je odigrao vrhinski , ali opet je izgubio

Covjek se toliko nije mogao nositi sa pritiskom medija u LA, eto otisao u Houston gdje kao ima vecu sansu za titulu , sa tim potezom je unazadio lakerse ali je i sebi napravio pritisak , doduse ovu tekmu je odigrao vrhinski , ali opet je izgubio

Zar neki stvarno vjeruju u tu pricu da je zbog pritiska napustio LA?
Da mozda ipak nije razlog u jako slaboj ekipi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
http://www.nbaserbia.com/vesti/8292/ist ... mov-rekord" onclick="window.open(this.href);return false;
A sad mu saigraci bas briljirajuGreivis je napisao/la:Da mozda ipak nije razlog u jako slaboj ekipi?

http://www.nbaserbia.com/vesti/8322/dze ... va-iz-igre" onclick="window.open(this.href);return false;
Odrade odličan posao u odbrani i onda u brzoj tranziciji dodaju loptu u ruke - ali publike. I više puta večeras. Počinju iritirati svojim glupostima, pogotovo Howard. Ja ne znam stvarno je li on sposoban poboljšati svoje dodavanje i slobodne, ali bi se trebao više truditi jer nimalo ne napreduje.
Spašavaju nas skokovi.
Spašavaju nas skokovi.
Popravio je slobodna, puca 65% u ovoj serijiCap17an je napisao/la:Odrade odličan posao u odbrani i onda u brzoj tranziciji dodaju loptu u ruke - ali publike. I više puta večeras. Počinju iritirati svojim glupostima, pogotovo Howard. Ja ne znam stvarno je li on sposoban poboljšati svoje dodavanje i slobodne, ali bi se trebao više truditi jer nimalo ne napreduje.
Spašavaju nas skokovi.
Jašta, od svih igrača na terenu da Lillard dobije šansu za 3 poena u zadnjoj sekundi. GJ Beverly. Odoh leći ovih sat vremena što mi je ostalo, nemam živaca, mislim da sam ih ionako sve izgubio u ove četiri utakmice.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jest, eto Lakersi ce taman trpjeti slabu ekipu za vrijeme Howardovog zenita 5 godina zaredom pa jadan se prepao da mu je ili da ce mu biti slaba ekipa. Laughable.Greivis je napisao/la:Zar neki stvarno vjeruju u tu pricu da je zbog pritiska napustio LA?
Evo mu sad ekipe, superstar na superstara, nema sta.
...Život za Široki...
Nece niko da dodje da igra sa Kobijem.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jest, eto Lakersi ce taman trpjeti slabu ekipu za vrijeme Howardovog zenita 5 godina zaredom pa jadan se prepao da mu je ili da ce mu biti slaba ekipa. Laughable.Greivis je napisao/la:Zar neki stvarno vjeruju u tu pricu da je zbog pritiska napustio LA?
Evo mu sad ekipe, superstar na superstara, nema sta.
Nemaju prostora u capu.
Kako mislis da bi se pojacali?
Pa u dobroj je ekipi. Na jakom zapadu su izborili domaci teren u prvoj rundi. A svak svakoga moze pobjediti. I Durant se pati, iako ima superstara sa sobom.
Gdje su Lakersi trenutno?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sreca usao si u glavu igraca pa znas tko s kim zeli igrati i zasto.
Lijepo bi se pojacali zato sto su to pod broj jedan Lakersi, a ne kojekakva prosjecna fransiza i ne bi ih cap sprijecio da odluce ici na titulu sa Kobeom i Dwightom, a drugo, Bryant bi igrao u tom slucaju max jos 2 sezone, a onda bi Howard preuzeo od njega Lakerse, sto je logicno i prirodno.
Nitko ni ne prica u kakvim su problemima s ozljedama bili i sta sve ne, pa samo da su na okupu svi bili i zdravi bili bi za 30ak posto jaci, bez ikakvih pojacanja, kamoli s par pravih poteza ili micanje jos jednog klauna sa trenerske pozicije.
Medjutim, kao sto rekoh, nije za svakoga (pogotovo ne za cirkusante) ni takva jedna uloga i opterecenje pa srecu traze drugdje, to je sasvim u redu i sasvim normalno, Lakerse igraci poput Howarda definitivno ne mogu ucjenjivati i iznositi vlastite zahtjeve, a jucer dosli u momcad.
To sto ces ti to gore izvrnuti na kojekakvu Kobeovu sebicnost, egoizam, tjeranja, bla bla, to je neka potpuno druga stvar, medjutim to je smijesno.
Sve to OK, no kao sto rekoh, prije ce opet Lakersi osvojiti naslov, nego Dwight sa Rocketsima.
Ne brini se ti za to gdje su Lakersi trenutno, brini se gdje ce ubrzo ponovno biti, tamo gdje su kroz povijest najcesce i bili - sami vrh.
Lijepo bi se pojacali zato sto su to pod broj jedan Lakersi, a ne kojekakva prosjecna fransiza i ne bi ih cap sprijecio da odluce ici na titulu sa Kobeom i Dwightom, a drugo, Bryant bi igrao u tom slucaju max jos 2 sezone, a onda bi Howard preuzeo od njega Lakerse, sto je logicno i prirodno.
Nitko ni ne prica u kakvim su problemima s ozljedama bili i sta sve ne, pa samo da su na okupu svi bili i zdravi bili bi za 30ak posto jaci, bez ikakvih pojacanja, kamoli s par pravih poteza ili micanje jos jednog klauna sa trenerske pozicije.
Medjutim, kao sto rekoh, nije za svakoga (pogotovo ne za cirkusante) ni takva jedna uloga i opterecenje pa srecu traze drugdje, to je sasvim u redu i sasvim normalno, Lakerse igraci poput Howarda definitivno ne mogu ucjenjivati i iznositi vlastite zahtjeve, a jucer dosli u momcad.
To sto ces ti to gore izvrnuti na kojekakvu Kobeovu sebicnost, egoizam, tjeranja, bla bla, to je neka potpuno druga stvar, medjutim to je smijesno.
Sve to OK, no kao sto rekoh, prije ce opet Lakersi osvojiti naslov, nego Dwight sa Rocketsima.
Ne brini se ti za to gdje su Lakersi trenutno, brini se gdje ce ubrzo ponovno biti, tamo gdje su kroz povijest najcesce i bili - sami vrh.
...Život za Široki...

Da ceka coj'k penziju Kobija pa da mu se kaze eto sad ti mos biti neki faktor

Sretno ti Lakersima, Howard je otiso na vrijeme, isto kao Dr.Dre kad je otiso iz death row, prije nego sto je sve otislo u lijepu materinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.