+1suhi je napisao/la:Sreca pa marcelo nije poceo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ali mislim - CARVAJAL
.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
kakav dortmund ljudi, pa ono je bio rezultat za kurcobolju, ovo ipak nije, ne brinite se 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Carvajal igracina.
Prvo strpa Neymara u dzep, pa sad i Bilala.
Prvo strpa Neymara u dzep, pa sad i Bilala.
Ronaldo - Isco - Bale
Debeli Carlo večeras 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.
Ancelotti 7 utakmica protiv Bayerna
5 pobjeda , 2 remia
Bestia Digic
5 pobjeda , 2 remia
Bestia Digic
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ima li informacija oko povrede Pepe-a?
Ronaldo - Isco - Bale
Na to se mogu samo nasmijati. Sorry, ali ne slazem se ama bas nikako s ovom konstatacijomgeoxx je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.![]()
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ELHAMDULILAH
Iker bi trebao početi da brani u ligi 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Sportski pozdrav, i vidimo se u finalu. Ovaj bayern je kar'na od ekipe, ako useru u sljedećoj utakmici nek se potpišu da nikad više ne igraju neko evropsko takmičenje. 
naprijed rejal
kad pogledas ovako sta je ova ekipa stvarno u stanju uraditi bas nevjerovatno dodje da nismo uzeli spansku ligu onako opusteno nekih 4-5 kola prije kraja 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Real zasluzeno, takticki zrelo, netko mozda ''izgara'' od ljepote milijun besciljnih dodavanja i kruzenja kao sto to rade Barcelona, a sada se isto pokusava napraviti od inace direktnih Bavaraca, medjutim meni to nije nesto narocito lijepo ni interesantno, a ova demonstracija trkacke i takticke sile od strane Ancelotti-a je cisti win u ovakvoj utakmici.
3 ciste sanse Reala, 1 Bayerna, vise nego zasluzeno uzeto od strane Reala, vjerujem da mogu parirati i u uzvratu cvrstim blokom i jako brzom transformacijom prema naprijed.
3 ciste sanse Reala, 1 Bayerna, vise nego zasluzeno uzeto od strane Reala, vjerujem da mogu parirati i u uzvratu cvrstim blokom i jako brzom transformacijom prema naprijed.
...Život za Široki...
Ponosan na nase momke. Sve odradjeno kako treba. Sta reci Pepe i Dani na nivou. Ah hoce se veceras slatko zaspati.
Guardiola prenio igru bivseg kluba sto je vec vidljivo ,vremenom ce biti pročitano i djabe mu posjedi 99 % i 7726 dodavanja .. mislim vcras je tako se ispostavilo ..ŠB_Fidelis je napisao/la:Real zasluzeno, takticki zrelo, netko mozda ''izgara'' od ljepote milijun besciljnih dodavanja i kruzenja kao sto to rade Barcelona, a sada se isto pokusava napraviti od inace direktnih Bavaraca, medjutim meni to nije nesto narocito lijepo ni interesantno, a ova demonstracija trkacke i takticke sile od strane Ancelotti-a je cisti win u ovakvoj utakmici.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
- legenda reala
- Kontakt:
šteta što se ne ide u Minhen sa većom prednosti
bojim se da će se ovi promašaji osvetiti Realu isto kao i prije dvije godine
Inače sam zadovoljan, ne pamtim odavno zreliji Real u defanzivi
Inače sam zadovoljan, ne pamtim odavno zreliji Real u defanzivi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 23 apr 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znate šta kolege realovci....prvo kopitar, a potom i Di Maria sa svojim promašajima zicera - su prokockali šansu da vec veceras obezbjedite finale.
Isco promašen totalno, izgubljen u vremenu i prostoru....ne kontam tu Karlovu odluku zašto je Isco uzeo mjesto baletanu u pocetnom sastavu
Stoperi su vam izdominirali u skoku, pa i Varane kad je zamjenio neandertalca.
U revanšu ako zabijete - prolazite u finale....teško ce onda Bayern utrpati tricu.
Isco promašen totalno, izgubljen u vremenu i prostoru....ne kontam tu Karlovu odluku zašto je Isco uzeo mjesto baletanu u pocetnom sastavu
Stoperi su vam izdominirali u skoku, pa i Varane kad je zamjenio neandertalca.
U revanšu ako zabijete - prolazite u finale....teško ce onda Bayern utrpati tricu.
Cestitke na pobjedi,sasvim zasluzeno
Jos davno sam rekao da ste vi jedini koji nas mozete sprijeciti da osvojimo LP,u uzvratu ocekujem dominaciju Bale-a
Jos davno sam rekao da ste vi jedini koji nas mozete sprijeciti da osvojimo LP,u uzvratu ocekujem dominaciju Bale-a
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I zaista moram pohvaliti Modrica.
Kakva doktorska partija, savrseno
Kakva doktorska partija, savrseno
Ronaldo - Isco - Bale
Onda nisi gledao Real ove sezone. Ukoliko jesi onda si fudbalski laik ili veliki hejter lika i djela Arbeloe.Lillard je napisao/la:Na to se mogu samo nasmijati. Sorry, ali ne slazem se ama bas nikako s ovom konstatacijomgeoxx je napisao/la:Lillard je napisao/la:Ali mislim - CARVAJAL.
Najbolji pojedinac veceras, bez premca. Jbes Arbelou sugavog.![]()
Cuj jbes Arbelou. Arbeloa je do povrede defanzivno bio doktor kako za Danija tako i sve igrace.. Carvajal je doktor za limitiranog Arbelou.
Pretjerao sam s ovim doktor, nije se bas toliko isticao ali je svakako po meni bio najkorektniji nazad i bolje cuvao tu stranu od Danija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.