Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
u uzvratu dajemo gol i to je to, onda bunker svih bunkera nad bunkerima novi standard postaviti po tom pitanju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nije do tebe,def decko je malo pregorio veceras,bas je lose odigrao.Luka je sjajan,kod njega nikada nema nikakve panike,ne srlja i zna fino da zadrzi loptu i proslijedi dalje.fedeltafrotta je napisao/la:ne znam je li do mene, ali isco po meni najgori veceras, milion pogresnih dodavanja, luka jedan od boljih...
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 23 apr 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Madridjani ISRENE CESTITKE. Potpuno Zasluzeno mi smo i dobro prosli sa samo jednim primljenim 
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Real odigrao pametno, onako kako je morao i trebao.
Luka najbolji.
Ispadate.
Luka najbolji.
Ispadate.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- KapioFootball
- Kontakt:
Imali smo vise sansi koje smo morali iskoristiti, samo da nam se ne odbije od glavu...
Ali, veceras slavimo! HALA MADRID!
Ali, veceras slavimo! HALA MADRID!
HALA MADRID!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sad ako ne osvojimo Decimu necemo nikad 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Lagano.
Dobar rezultat.
Kobasicari u revansu nece moci peglati loptu ko veceras.
Casillas sjajno skinuo onaj sut Gotzea (jedina prava prilika bayerna).
Za Carvajala sam vec rekao da je najspremniji lik u cijeloj postavi Madrida,beton.
Ribery ce ga sanjat veceras.
Druze Pepe.
Ramos.
Volim ga samo sto je lud ovako.
Veceras ukliza na onu loptu ko da mu je ona svu familiju pobila.
Ali ako treba muda ostavit na terenu evo izvol'te (veceras to i bukvalno dokazo).
Sto se tice Conetrao reci cu samo da se nadam da ce mu produzit ugovor na kraju sezone.
Xabi Alonso.
Luka Modric.
Isco je mozda mogao i odigrati i bolju utakmicu,ali ni ovako nije lose.
Cuvao je loptu i radi veliki posao u defanzivi,sto se mene tice dobro je to.
Di maria opet puno radio zajebo jednu sansu,al jbg desava se.
Ronaldo.
Benzema.
HALA MADRID.
Dobar rezultat.
Kobasicari u revansu nece moci peglati loptu ko veceras.
Casillas sjajno skinuo onaj sut Gotzea (jedina prava prilika bayerna).
Za Carvajala sam vec rekao da je najspremniji lik u cijeloj postavi Madrida,beton.
Ribery ce ga sanjat veceras.
Druze Pepe.
Ramos.
Volim ga samo sto je lud ovako.
Veceras ukliza na onu loptu ko da mu je ona svu familiju pobila.
Ali ako treba muda ostavit na terenu evo izvol'te (veceras to i bukvalno dokazo).
Sto se tice Conetrao reci cu samo da se nadam da ce mu produzit ugovor na kraju sezone.
Xabi Alonso.
Luka Modric.
Isco je mozda mogao i odigrati i bolju utakmicu,ali ni ovako nije lose.
Cuvao je loptu i radi veliki posao u defanzivi,sto se mene tice dobro je to.
Di maria opet puno radio zajebo jednu sansu,al jbg desava se.
Ronaldo.
Benzema.
HALA MADRID.
1:0 je odlicno, da je 2:1 itekako bi se brinuo ali ovo je otvoren put ka desetoj 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jos uvik mislis da je maestro Modric precjenjen?Saurman je napisao/la:Čestitike na pobjedi sasvim zasluženo.
Samo sto nas je Luka mogao kostati svega veceras zbog svog pametovanja nakon starta Ramosa. Umjesto da je nabije u 90-oj minuti on pametuje i onda prilika Gotzea, al se ukazao San Iker.L-Train je napisao/la:nije do tebe,def decko je malo pregorio veceras,bas je lose odigrao.Luka je sjajan,kod njega nikada nema nikakve panike,ne srlja i zna fino da zadrzi loptu i proslijedi dalje.fedeltafrotta je napisao/la:ne znam je li do mene, ali isco po meni najgori veceras, milion pogresnih dodavanja, luka jedan od boljih...
Isco odigrao odlicno u defanzivi. Konstantno pomagao Coentrau i odlicno su udvajali na svojoj strani. Opet je on pokrenu tu akciju kod gola, kao i protiv Barcelone u CdR.
Apsolutno tako. Igrati Catanaccio takav da mu se i Italijani dive. Ispred gola napraviti saf k'o u dzamiji da ni muha ne moze proci, a Ronalda koji najvise moze skociti postaviti na libera da izbija glavom, Carvajala postaviti malo ispred safa da ih ganja i uklizava na suteve, a oni nek naprave 4586 pasova i nek imaju posjed lopte 99%LenBias je napisao/la:u uzvratu dajemo gol i to je to, onda bunker svih bunkera nad bunkerima novi standard postaviti po tom pitanju
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel itko osim mene primjetio sebicnost na relaciji Benzema-Bale ?
I to ne samo ovu utakmicu...
I to ne samo ovu utakmicu...
Ne budi paranoican na ovu divnu noc
Xabi
Xabi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sebicnost je prisutna odavno 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Čestitam na pobjedi. Daleko ste zakoracili u finale . Sretno
Thomas Müller - Fußballgott
cestitke , takticki odigrano , pustili ih da kruze , iskoristili priliku iako ste ih jos dosta imali , zasluzena pobjeda , kao sto rekoh prijatelju , talijanski odradjeno .
Nema se šta pričat,da je Bale počeo,pa i Marcelo,kontre bi bile još ubojitije,svi su solidno odigrali po meni stvarno,Di Maria je malo zakazo,al njemu se može oprostit.Ko se vadi na statistiku od bavaraca,nek odgleda snimak utakmice atl.madrid-chelsea pa onda nek pogleda statistiku i onda svako sa normalnim razmišljanjem može doći do tačnog zaključka.
HASTA EL FINAL,HALA MADRID !!!!!!!11
HASTA EL FINAL,HALA MADRID !!!!!!!11
Nad tobom sunce najljepše sja
Odličan rezultat, nismo primili gol a rezultat je koji te i preostalih 90 minuta drži budnim i koncentriranim 
Nadajmo se da se neće ponoviti BvB
Nadajmo se da se neće ponoviti BvB
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sreca pa marcelo nije poceo 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.