ZZtop10 je napisao/la:moze li mi neko reci koji je broj Egidio Arevalo Rios iz Urugvaja ? hvala
269
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
ZZtop10 je napisao/la:moze li mi neko reci koji je broj Egidio Arevalo Rios iz Urugvaja ? hvala
Hvala na savjetu.. Mada ima ljudi ( lično znam par ) koji su iz dosade počeli i drugi skupljati, pa gledam da nema neko.. Žao je i meni što nisam imao te albume prije mjesec jbg.. Meni je zanimacija Coca Cola i skupljanje na fifinoj stranici.. Ako ima ko možemo se mijenjati... Što se tiče sliba čekam da prođe sve pa onda ko hopa tuš da pokupim duplikate kad se prestanu skupljati i lijepo u svoju kutiju.. Imam možda 1000 možda i 1500 i više ko će ga znati nisam brojao sa raznih evropskih i svjetskih prventstavaalan_kardec je napisao/la:da si se javio prije reciimo mjesec dana, vjerovatno bih kupio, ali koji će mi klinac sad kad sam skupio pola ovog albuma.![]()
ovdje raja sad masovno skuplja i lijepi u ovaj obični što se dobije uz novine, teško da će neko sad skupljati još jedan.
stavi tih njih na ebay, prodaćeš ih.
imam ja , ako si iz Sa sacuvam tisagitarius je napisao/la:Imal iko golmana Nigerije??? Treba mi da popunim vise ovaj album
GameFKS je napisao/la:176, 393, 444, 635, 636 FALE SARAJEVO !"!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.