Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma najgore mi je što ni mi nismo nešto. Na trenutak izgledamo strašno, a onda kao kakvi amateri...
Sve vcrs zavisi od tatike carla,ako onu u napadu budu setali i gledali kako se sredina pati pod presingom ne pise se dobro,ako odigraju ko tim pobjeda nece doci u pitanje.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- legenda reala
- Kontakt:
pobjeda domaćina i 3+ golova + Di Maria daje gol
kvote prevelike, grehota ne probati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja sam odigr'o Real gol u oba pol. i Benz. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kec, Di Maria, zk2 i manje od 6 zutih. Moj vecerasnji.legenda reala je napisao/la:pobjeda domaćina i 3+ golova + Di Maria daje gol![]()
Vala Di mariu treba probat. Ako fulas, fulao si postenu kvotu a ne da ganjam ronalda npr
Veliki je ulog,i veliki motiv.
Mislim da ce svi dati 120% svojih mogucnosti kako bi se izborilo to finale.
Napad nikad nije bio problem i u stanju su da zabiju 2-3 gola svakoj ekipi na svijetu.
Nadam se da ce Benzema da proigra i konacno zabije neki gol.
Ronaldo i Bejl ce sigurno pomagati,na kraju krajeva nisu kobasicari Vallecano.
Nadam se da ce i Pepe i Ramos biti dovoljno skoncentrisani.
Mislim da ce svi dati 120% svojih mogucnosti kako bi se izborilo to finale.
Napad nikad nije bio problem i u stanju su da zabiju 2-3 gola svakoj ekipi na svijetu.
Nadam se da ce Benzema da proigra i konacno zabije neki gol.
Ronaldo i Bejl ce sigurno pomagati,na kraju krajeva nisu kobasicari Vallecano.
Nadam se da ce i Pepe i Ramos biti dovoljno skoncentrisani.
Za ovih 180 minuta se spremalo cijelu sezonu,prerovat SB na obje strane,udarat najjačim oružjem a i branit se istima,
ako se budu zalagali maximalno jer protiv ovakvih se to mora onda se možemo i nadati rezultatu koji nam odgovara.
ako se budu zalagali maximalno jer protiv ovakvih se to mora onda se možemo i nadati rezultatu koji nam odgovara.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
+1,vrijeme je da izadju na teren i pokazu da su pravi tim,nema izgovora samo pobjeda u ovih 180 minuta dolazi u obzirmadridist je napisao/la:Za ovih 180 minuta se spremalo cijelu sezonu,prerovat SB na obje strane,udarat najjačim oružjem a i branit se istima,
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
3 0 : Bale,Di maria i Rona
Samo da ne bude na kraju utakmice, znao sam da će ovako odbrana odigrati, znao sam da će nas ubiti u sredini, znao sam da Ronaldo i Bale ne mogu zajedno..
Ako pružimo preko svojih mogućnosti i pokaže li se želja ne sumnjam u pobjedu, samo da ne bude "lako ćemo mi"..
Ako pružimo preko svojih mogućnosti i pokaže li se želja ne sumnjam u pobjedu, samo da ne bude "lako ćemo mi"..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
http://www.marca.com/multimedia/directo/emision4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav docek realovi igraca...
Kakav docek realovi igraca...
Neće da mi pokrene... ima li još negdje prijenos?
Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao; Xabi, Modric, Isco; Di María, Benzema y Cristiano.Bale, no; Cristiano, sí
Uno sí, el otro no. Jugará Cristiano pero no lo hará Gareth Bale, cuya gripe le ha impedido llegar apto para el encuentro de ida de semifinales ante el Bayern. Por su parte, la prueba a Cristiano Ronaldo ha sido satisfactoria y empezará de inicio. Isco entra en el once en lugar de Bale.
Neuer; Rafinha, Boateng Dante, Alaba; Lahm, Schweinsteiger, Kroos; Robben, Ribéry y Mandzukic.
Steta zbog Bale-a nadam se da će mali čarobnjak Isco odigrat kao protiv Barcelone.Cigri je napisao/la:Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao; Xabi, Modric, Isco; Di María, Benzema y Cristiano.Bale, no; Cristiano, sí
Uno sí, el otro no. Jugará Cristiano pero no lo hará Gareth Bale, cuya gripe le ha impedido llegar apto para el encuentro de ida de semifinales ante el Bayern. Por su parte, la prueba a Cristiano Ronaldo ha sido satisfactoria y empezará de inicio. Isco entra en el once en lugar de Bale.
Neuer; Rafinha, Boateng Dante, Alaba; Lahm, Schweinsteiger, Kroos; Robben, Ribéry y Mandzukic.
Rafinha igra
Klupa:
Diego López, Varane, Bale, Marcelo, Casemiro, Morata, Illarra
Hala Madrid!
Lahm je klasa ali nivo ispod Javija na dmf kao i sto je Rafinha klasa ispod Lahma na beku. Tako da se ovo mora iskoristiti.
Steta sto Bale nije spreman...ko zna kako bi bilo 
Ali je zato dobro znati da imaš nekog na klupi kao što je Bale!!

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Šteta zbog same utakmice zbog povrede Balea,duel od kojeg se najviše očekuje od svih utakmica ove sezone.Odlično nas je nosio dok je cr bio povrijedjen,al je sad na redu da tata Cristiano preuzme 
btw da se mene pita igro bi on sa peleonom,čuj zbog proljeva da propusti meč,draže mi je kad se neko ko Khedira povrijedi pa hodat ne može a ne gripa
btw da se mene pita igro bi on sa peleonom,čuj zbog proljeva da propusti meč,draže mi je kad se neko ko Khedira povrijedi pa hodat ne može a ne gripa
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo da Xabi ne dobije zuti. Ledeni smo u Minhenu. Tu su jos Illara i Ramos.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ja nešto kontam da bi večeras mogli gledat preslikanu postavku igre kao u finalu kupa samo izmjena umjesto Balea CR
Meni je ono na trenutke licilo na 4-4-2 ili 4-4-1-1, gdje je isco bio lijevo krilo a di Maria desno...
Neznam mislin da bi se sa onakvom igrom real mnogo do pobjede...
Meni je ono na trenutke licilo na 4-4-2 ili 4-4-1-1, gdje je isco bio lijevo krilo a di Maria desno...
Neznam mislin da bi se sa onakvom igrom real mnogo do pobjede...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.