Tacno,ja sam navijac Zelje,ali pisao sam i ranije na ovoj temi da mi je Olimpic drag klub..Najdrazi poslije mog Zelje..I sve sto pisem pisem iz najbolje najmjere..Imam neke privatne razloge koji me vezu za Vukove..Mancini je napisao/la:Rios ima svoje mišljenje a ja svoje.On nije navijač Olimpica pa ga ovaj klub vjerovatno ne interesuje puno.Onaj suha krpa napisa da se izmijenilo 11 igrača,da se nije imalo vremena da se ekipa uigra.11 igrača nije bilo novih u prvih 11 nego je bilo 6-7 igrača od jesenas pojačani starterima Zebom,Šivšićem,Bogičevićem a kasnije su u prvih 11 ušli Gojak i Zec.A što se tiče trenera falilo mu je prije svega autoriteta jer jedno je biti pomoćnik godinama a drugo šef stručnog štaba.Šta reći na kraju nego 8 bodova iz 8 mečeva sve govori.A forum jazbinu treba aktivirati na ljeto kada budeš imao vremena pa se može na njemu ubaciti i PDF o SP-u u Brazilu da bude zanimljivije.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Smajić se povrijedio protiv Želje i nema ga do kraja sezone.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Rios je napisao/la:Tacno,ja sam navijac Zelje,ali pisao sam i ranije na ovoj temi da mi je Olimpic drag klub..Najdrazi poslije mog Zelje..I sve sto pisem pisem iz najbolje najmjere..Imam neke privatne razloge koji me vezu za Vukove..Mancini je napisao/la:Rios ima svoje mišljenje a ja svoje.On nije navijač Olimpica pa ga ovaj klub vjerovatno ne interesuje puno.Onaj suha krpa napisa da se izmijenilo 11 igrača,da se nije imalo vremena da se ekipa uigra.11 igrača nije bilo novih u prvih 11 nego je bilo 6-7 igrača od jesenas pojačani starterima Zebom,Šivšićem,Bogičevićem a kasnije su u prvih 11 ušli Gojak i Zec.A što se tiče trenera falilo mu je prije svega autoriteta jer jedno je biti pomoćnik godinama a drugo šef stručnog štaba.Šta reći na kraju nego 8 bodova iz 8 mečeva sve govori.A forum jazbinu treba aktivirati na ljeto kada budeš imao vremena pa se može na njemu ubaciti i PDF o SP-u u Brazilu da bude zanimljivije.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- ficobahtic
- Kontakt:
Zao mi je Smajica bas nema srece, malo malo i neka povreda. Volio bih ako ima navijaca Olimpica da malo na forum prenesu kakvo je raspolozenje igraca, koji sastav bi mogao nastupiti i to. Ne sumnjam da ce igraci i strucni stab dati sve od sebe da prekinu ovu crnu seriju rezultata! Mnogo srece protiv Zrinjskog i da ih isprasite sa sto vecim brojem golova u mrezi..Mancini je napisao/la:Smajić se povrijedio protiv Želje i nema ga do kraja sezone.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Vidjet cete sad kad Zrinjski pocne bunkerom k'o Zeljo u drugom poluvremenu, znaju oni dobro nas i da napadamo zestoko.
Odbrana i zadnji vezni trebaju drzati malo vise loptu, one artiljerijske lopte od odbrane prema napadu je prosto trosenje prilika; lopta jednostavno mora preko zemlje prolaziti kratkim pasevima dok nije kontra napad nama, i treba se izvan sesnaesterca pucati kad nije kontra napad nama, i bolje da bude gol aut nego da uzmu nam loptu i idu u kontra napad oni jer tu imamo problema protiv bunkerasa. Pa cak i da bude korner nama nije dobro jer i onda su u dobru poziciju protivnici da idu u kontra napad jbg kad nam je ekipa prisla naprijed i ledjima okrenuta prema nasim golom. Zato moraju jednostavno pucati izvan sesnaesterca, i dosta ovoga, k'o sto nekad rece Pellegrini, zavisi od treninga i kako se pripreme igraci u toku treninga. Fajo mora malo da ohladi, jer dan utakmice on samo utice 5% na ekipi, motivise, savjetuje, to sto ih uci u toku hevte je sta ce odrediti, sve instrukcije se daju na treningu pa da dan utakmice nista ne moraju pamtiti ista nego sve iz navike rade.
Bojim se da ce Fajo izgubiti zivce sikirajuci se kad stoji i gleda kako nas buse, ne treba da brine toliko, neka brine samo dok nije subota.
I u subotu trebamo iskoristiti kontra napade; odbrana i zadnji vezni neka traze krila koji ce traziti playmakera, playmakerov posao je da ubaci napadacu koji samo zakuca.
A dok nema sanse za kontre onda drzimo loptu sto vise i cekamo gresku protivnika, jer ne moze nista na silu sa dugackim loptama preko vazduha protiv ekipa kao Zeljeznicara, Zrinjskog, Sirokog. Duboke na zemlji prijaju najvise ukoliko budu moguce.
Odbrana i zadnji vezni trebaju drzati malo vise loptu, one artiljerijske lopte od odbrane prema napadu je prosto trosenje prilika; lopta jednostavno mora preko zemlje prolaziti kratkim pasevima dok nije kontra napad nama, i treba se izvan sesnaesterca pucati kad nije kontra napad nama, i bolje da bude gol aut nego da uzmu nam loptu i idu u kontra napad oni jer tu imamo problema protiv bunkerasa. Pa cak i da bude korner nama nije dobro jer i onda su u dobru poziciju protivnici da idu u kontra napad jbg kad nam je ekipa prisla naprijed i ledjima okrenuta prema nasim golom. Zato moraju jednostavno pucati izvan sesnaesterca, i dosta ovoga, k'o sto nekad rece Pellegrini, zavisi od treninga i kako se pripreme igraci u toku treninga. Fajo mora malo da ohladi, jer dan utakmice on samo utice 5% na ekipi, motivise, savjetuje, to sto ih uci u toku hevte je sta ce odrediti, sve instrukcije se daju na treningu pa da dan utakmice nista ne moraju pamtiti ista nego sve iz navike rade.
Bojim se da ce Fajo izgubiti zivce sikirajuci se kad stoji i gleda kako nas buse, ne treba da brine toliko, neka brine samo dok nije subota.
I u subotu trebamo iskoristiti kontra napade; odbrana i zadnji vezni neka traze krila koji ce traziti playmakera, playmakerov posao je da ubaci napadacu koji samo zakuca.
A dok nema sanse za kontre onda drzimo loptu sto vise i cekamo gresku protivnika, jer ne moze nista na silu sa dugackim loptama preko vazduha protiv ekipa kao Zeljeznicara, Zrinjskog, Sirokog. Duboke na zemlji prijaju najvise ukoliko budu moguce.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta rece za sastav,ko vam fali?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
meme pitar
- Kontakt:
Fale im muda! Prošle godine u zadnjoj zianili od Čelika i ostali bez evrope, ove godine potonuli protiv Želje , a sve na Otoci. Polovan trener bi sa igračima kao što su Regoje, Torlak, Rizvanović, Muharemović, Arežina, Smajić, Zeba, Pandža, Gojak Hamzić... napravio nešto u ovoj ligi a oni ćorak. Bitno je da su Sarajevu bod uzeli a Želji sezrinja05 je napisao/la:Sta rece za sastav,ko vam fali?
Kolar je uzeo bod.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma sve ja to znam ,uzeli su i nama dva boda (tocnije sudac nam ih uzeo) ali mene interesuje sadasnje stanje jer izgledaju izgubljeno ,pa me interesuje jeli to stvarno tako ili .....
Ali zadnjih 60 minuta poslije vodstva do penala ste se branili na toj utakmici.
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Istina ali kakve to ima veze sa nepostojecim penalom u 87 minuti.Valjic sudio koliko se sjecam.S dva boda vise titula bi nam bila vec u rukama ali eto.Mancini je napisao/la:Ali zadnjih 60 minuta poslije vodstva do penala ste se branili na toj utakmici.
To vi kažete.Na snimci se ne vidi jasno.
Mislim da Kokot ima 3 žuta kartona.
Al zato je Valjic vidio!Zanimljivo da su za nas svirali samo jedan penal u 27 kola a druga smo ekipa po efikasnosti sto znaci da igramo ofanzivno.Zanimljivo ,ali nema veze i dalje smo prvi
Zadnji penal Olimpicu na Otoci dosuđen u augustu 2012 godine!
Mancini je napisao/la:Zadnji penal Olimpicu na Otoci dosuđen u augustu 2012 godine!
E eto penala u subotu ali "Mancini" džaba vam penali kad smo mi već kupili utakmicu samo vi i mi to još ne znamo ali znaju neki željini navijači
Opet bez 5-6 igrača!Jedan se oporavi a dvojica se povrijede.Kada su se ovo povrijedili Torlak i Bogičević?I onda misle nekoga pobijediti.
Šta je sa Torlakom? A ne ne ,ako je igrao protiv Želje neka igra i protiv nas , sad ste se našli pojačavatiMancini je napisao/la:Opet bez 5-6 igrača!Jedan se oporavi a dvojica se povrijede.Kada su se ovo povrijedili Torlak i Bogičević?I onda misle nekoga pobijediti.
Ozbiljno ,ko vam sve ne igra
Piše da Smajić ne igra zbog žutih kartona a čovjek prošlu utakmicu nije igrao.Ispada da pauzira dvije utakmice zbog žutih kartona.Smiješno.
Mancini "gdje piše" to što piše?Koliko ja znam poslije povrede protiv Želje rekli su da je za Smaića gotova ova sezona.Mancini je napisao/la:Piše da Smajić ne igra zbog žutih kartona a čovjek prošlu utakmicu nije igrao.Ispada da pauzira dvije utakmice zbog žutih kartona.Smiješno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.