FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kucuk bi vam premija bio.......igrao je u 1860 cini mi se.....tu je imao i najvecu minutazu......
dobar igrac za ove lige.......samo ne znam sta bi sa njim......nekad je dosta vise obecavao........
dobar igrac za ove lige.......samo ne znam sta bi sa njim......nekad je dosta vise obecavao........
hvala druze forumskitheM87 je napisao/la:dzelo je reko da jos nije pricao sa mesom o kuckovicu. Mesa je raspolozen da nam ga posudi, jer kod njega nema mjesta u napadu. Mesa pito jel kraj prijelaznog roka, al to nea veze jer bi bila posudba. Pise da je kucukovic rodjen u bosanskom novom, da je igro u-19, u-21 njemacka, hsv, nije se snasao i sad kod mese nea mjesta do kraja seznoe bi trebo potpisat
Cuj zelenih prozoraSeyo_TM je napisao/la:haj nek bistricani slete zacas do oni zelenih prozora i nek ubace koji dinar, nebi li nas sreca pogledala...

7 brace moj Seade
ma kakav kucukovic ljudi,svaki napadac u bih je bolji od njega.nema veze sto je igrao u 1860,fürthu i grenoblu,ja veceg balvana nisam vidio,pratio sam tu drugu njemacku dok je igrao,potrosi milion sansi onda ga guzicom ugura nekako.Ne navijam za zelju,pa mi je svejedno,ali ne preporucujem nikako..zivi bili pa vidili
ma ja bi volio da dodje pa da vidimo mozda i bude nesto lako je otjerat ako ne valja to je najmanji problem
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
koliko toliko bi kuckuvic pomogao zelji...to sto ti pricas za njega ne bi mogao da igra u ligi federacije...pa momak je valjda nesto naucio...treninzi u hsv,furth,munhen,grenoblu nisu za obacit drug...a u nasoj ligi napadac dadne po 8-9 golova u 15 utakmica...ccc...
Kad je neko antitalenat to nikakva skola fudbala na svijetu ne moze popraviti.U danasnje vrijeme se taj netalenat koliko toliko popravlja sprintom,nabi loptu ispred i pretrci pola terena,ali s obzirom na visinu i nezgrapnost,nije mi ni za toga...ma ne znam,to je moje misljenje,vidicemo.neOX je napisao/la:koliko toliko bi kuckuvic pomogao zelji...to sto ti pricas za njega ne bi mogao da igra u ligi federacije...pa momak je valjda nesto naucio...treninzi u hsv,furth,munhen,grenoblu nisu za obacit drug...a u nasoj ligi napadac dadne po 8-9 golova u 15 utakmica...ccc...
Pa ne bi igrao redovno za skoro sve mlađe selekcije Njemačke da je antitalenat. I Thomas Doll je prije nekoliko sezona za njega govorio da je najveći talenat u Njemačkoj. A ovo što propada je vrlo vjerovatno na psihičkoj bazi. Još da nam Meša posudi malog Baljića, da nastavi gdje mu je otac stao. Al' eto, izgleda da će za njega tamo biti mjesta. Do sada nije igrao zbog problema s licencom.peace_an je napisao/la:Kad je neko antitalenat to nikakva skola fudbala na svijetu ne moze popraviti.U danasnje vrijeme se taj netalenat koliko toliko popravlja sprintom,nabi loptu ispred i pretrci pola terena,ali s obzirom na visinu i nezgrapnost,nije mi ni za toga...ma ne znam,to je moje misljenje,vidicemo.neOX je napisao/la:koliko toliko bi kuckuvic pomogao zelji...to sto ti pricas za njega ne bi mogao da igra u ligi federacije...pa momak je valjda nesto naucio...treninzi u hsv,furth,munhen,grenoblu nisu za obacit drug...a u nasoj ligi napadac dadne po 8-9 golova u 15 utakmica...ccc...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Kucukovic=Wood
Mujo je fenomenalno pojačanje...
Ovo je jedna od boljih vijesti koju sam čuo u posljednje vrijeme.
Mujo Bujrum...
Ovo je jedna od boljih vijesti koju sam čuo u posljednje vrijeme.
Mujo Bujrum...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Govorili su za Džeku da je kloc pa ste vidili sta je Magath uradio od njega. Također za ovog Mustafu, nemoj te ga kritikovat a nije jos ni zapoceo igrat. Svaki igrač iz Francuske 1. lige može biti talenat u našem famozonom natjecanju.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- bistrikboy
- Kontakt:
Mi Kaku da dovedemo nasli bi se pametnjakovici da ga osporavaju,sreca njegova pa je u Realu!
Seyo to se svakako obavi pred svaku sezonu,samo malo je hajra bilo zadnjih godina...
Seyo to se svakako obavi pred svaku sezonu,samo malo je hajra bilo zadnjih godina...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
http://www.soccerway.com/teams/bosnia-h ... -sarajevo/ raja sta je sa onim Rankom Ivkovićem iz Partizana????
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
bistrikboy je napisao/la:Mi Kaku da dovedemo nasli bi se pametnjakovici da ga osporavaju,sreca njegova pa je u Realu!

I Messiju bi "strucnjaci" našli manu garantujem

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ali kucukovic jos nije dosao,a pitaj boga da li ce i doci...mada bi to po meni bilo bas ono sto nam treba...vjerujem da bi mogli naci zajednicki jezik,samo ukoliko to sam kucukovic zeli,nece biti problem izmedju mese i zelje...moguce da je mesa pricao sa kucukovicem i da je ovaj pristao...vidjecemo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna li ovaj Mustafa bosanski ? Kad je živio u Njemačkoj možda i ne zna za Bosanski pašaluk 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
a sta ste se raspricali oko tog Kucukovica nedolazi Messi... pitam zna li iko sta je sa ovim Ivkovićem gledo sam po internetu vidim da je u nas ali nije nikako igro u prvom timu nije ni na klupi bio koliko znam...da nije u mladom pogonu ???????????????????????
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Čujem Željo Hajduku prodao tekmu u subotu?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- bistrikboy
- Kontakt:
Po milioniti put nije nikad potpisao za nas,gdje je sad,zna samo vidovita Kleopatra!Hamo je napisao/la:a sta ste se raspricali oko tog Kucukovica nedolazi Messi... pitam zna li iko sta je sa ovim Ivkovićem gledo sam po internetu vidim da je u nas ali nije nikako igro u prvom timu nije ni na klupi bio koliko znam...da nije u mladom pogonu ???????????????????????
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.