Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MrMuscle je napisao/la:Molim te Boze da bude ovo istina za Sancheza... Paklen igrac.... Za nas i naš sistem idealan... Chile u malom ♡3 najbolja cileanca nasi igraci... jos jednom molin te Boze...
![]()
A i Eriksen ne bi bio los... vjerujem da nekad moze i na registu... guz.icar kao iPirlo... mada realno ovo ce se tesko dogoditi.. ne da Levy nikog ispod 30 mil ..
nije nas on odbio, nego mi nismo mogli platiti odstetu koju je trazio Arsenal. Kasnije je ta vijest izasla i RVP je zvao nase da pita da li da predje u ManUtd, tj. da mu daju blagoslov.Mig_Mig je napisao/la:I ja molim Boga za Alexisa, al cujemo prica se i o onom smecu RVP, gnjida holandska nas je odbila prije 2 godine, i sad kad je manu u qurcu on bi u nas !?? marottu bi sad istetovirao, al kad bi to uradio
Mislim da nisi upravu, arsenal nije mogao da postavi ultimatum nama, jer mu je ugovor bio pri kraju, kao to je man. utd dao 20, tako smo i mi mogli, vec je on fino rekao, da zeli u manu, i da mi nemamo sanse !Contentissimo je napisao/la:nije nas on odbio, nego mi nismo mogli platiti odstetu koju je trazio Arsenal. Kasnije je ta vijest izasla i RVP je zvao nase da pita da li da predje u ManUtd, tj. da mu daju blagoslov.Mig_Mig je napisao/la:I ja molim Boga za Alexisa, al cujemo prica se i o onom smecu RVP, gnjida holandska nas je odbila prije 2 godine, i sad kad je manu u qurcu on bi u nas !?? marottu bi sad istetovirao, al kad bi to uradio
ps
Iako je paklen igrac ni ja nisam za njega, jedini razlog su godine, ali svakako od toga nema nista.
Sise nikada ne griješe !IlCapitano je napisao/la:Sisulja je pogodila zadnja tri rezultata naših utakmica. Da li se niz nastavlja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.