Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
JameS 23
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:ocekujem u ovoj utakmici jos ljepsu igru od prethodne dvije utakmice,ipak se vracaju sad i Ronaldo i Lass i Higuain

Hmm ko zna, mozda cak igramo bolje bez Ronalda i Lassa. Ipak je Lass klasicni defanzivni veznjak, ali jedan od onih koji vole ici naprijed. Ronaldo s druge strane voli individualnost, cesto ide sam i kod dobrih prilika bas kao Benzema izgleda presebicno. Igrali smo predobro protiv Deportiva, jos bolje protiv Espanyola a ako budemo igrali slabije protiv najslabije momcadi prvenstva, onda bi ja radije gledao Real s Ronaldom na klupi, ako je to potrebno za bodove
gluho i daleko bilo,cuj Ronalda na klupi ccc

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
Casillas
-
Kontakt:
Ne znam koliko se drugi sa mnom slazu, ali ako je to stvarno potrebno za bodove, zasto da ne. Uostalom, rekao bih da je ovo par kola bila samo prolazna faza. Real je i s Ronaldom imao odlicne utakmice poput onih protiv Zaragoze ili Marseillea. Igrali su prelijepo, cak bolje nego na ovim protiv Depora i Espanyola
@ Marseille84 - sta ti to znaci? Primili ste samo 6 od nas

-
BlueSharks
-
Kontakt:
Postao/la BlueSharks » 09 feb 2010, 22:03
Znači Xerez slijedeći fasuje
Može li ko napisati kad MI i "oni" igramo sa Sevillom, Atl.Madridom, Villarealom, Valenciom i Mallorca, gdje(kući il gosti) i koje kolo

Strauss Junior
-
JameS 23
-
Kontakt:
BlueSharks je napisao/la:Znači Xerez slijedeći fasuje
Može li ko napisati kad MI i "oni" igramo sa Sevillom, Atl.Madridom, Villarealom, Valenciom i Mallorca, gdje(kući il gosti) i koje kolo

1. ima da fasuju petaka u mrezi
2. za sve ostalo tu je @Casillas

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
Casillas
-
Kontakt:
BlueSharks je napisao/la:Znači Xerez slijedeći fasuje

Protiv svih tih timova igramo kod kuce osim protiv Mallorce protiv koje cemo morati igrati u gostima. Uglavnom, protiv Villarreala igramo prije svih tih.
Barca mora na gostovanje Sevilli, Atleticu, Villarrealu, Realu, Mallorci a Valencijom igraju kod kuce. S njima su igrali 0:0 na Mestalli.
-
BlueSharks
-
Kontakt:
Postao/la BlueSharks » 09 feb 2010, 22:09
JameS 23 je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Znači Xerez slijedeći fasuje

Strauss Junior
-
BlueSharks
-
Kontakt:
Postao/la BlueSharks » 09 feb 2010, 22:16
Casillas je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Znači Xerez slijedeći fasuje

Protiv svih tih timova igramo kod kuce osim protiv Mallorce protiv koje cemo morati igrati u gostima. Uglavnom, protiv Villarreala igramo prije svih tih.
Barca mora na gostovanje Sevilli, Atleticu, Villarrealu, Realu, Mallorci a Valencijom igraju kod kuce. S njima su igrali 0:0 na Mestalli.
Obradova me baš
Valjda će "oni" kiksati jer imaju izgleda duplo teži raspored od nas, a nama ostaju još dvije tekme, a to je Mallorca i "oni", ovo sve ostalo sam već arhivirao i upisao trice. Evo sad nešta razmišljam i mislim da ćemo bar jedan trofej osvojiti, jednostavno ako nastavimo ovako lijepo, atraktivno, učinkovito igrati, trofej nam ne gine. Jedva čeka ligu prvaka da nastavimo rušiti prepreku po prepreku

Strauss Junior
-
Casillas
-
Kontakt:
Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
-
don Ciro
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
ma idemo mi ako Bog da po 10

-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Casillas je napisao/la:Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
aBd i aBd pipita produži pa higuainu bi trebalo dati veću platu neg ronaldu uz gutija najbolji igrač ove sezone pa kakav je u ovoj zadnjoj go dao još poslije povrede benzema nikad neće znati dat nakav gol
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
don Ciro
-
Kontakt:
moustapha je napisao/la:Htio sam i ja to spomenuti, jer sam pretpostavljao da ces to napisati.
Nije morao uticati na institucije UEFA-e i drugih evropskih organizacija. Kao sto ti je poznato, Spanija nije ucestvovala u drugom svijetskom ratu, pa je imala vise vremena da se oporavi. Dok su Njemacka, VB, Francuska, Rusija bile manje vise razorene i istrosene, Spanija se lagano dizala pod palicom Franca. Naravno u tom periodu je Real imao povlasten polozaj i kao predstavnik Spanije relativno lagano nizao uspjehe u Evropi.
Kako god da Franco nije mogao utjecati na UEFU, tako ni UEFA nije mogla kontrolisati rad u njegovoj Spaniji.
Sine moj pricaj ti sta hoces
DON DI STEFANO "
PLAVA STRIJELA"
PUSKAS,GENTO 
karali su u europi...

steta izgubise ono finale 62 ali tad se raspo trio..osto samo GENTO

-
don Ciro
-
Kontakt:
JameS 23 je napisao/la:BlueSharks je napisao/la:Znači Xerez slijedeći fasuje

ajoj kad cemo derati guzovo FARSI

sad kad smo formi mada nas jebu povrede...otresli bi ih
Kao beba zvecku

-
GunnerS
-
Kontakt:
Lyon sigurno možete bez ikakvih problema izbacit. A za kasnije, ne znam ko bi vam došao al Bogam' ko god da dođe neće bit lahko...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
ajoj kad cemo derati guzovo FARSI

Kao beba zvecku

zapamti ovo sto si napisao

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
Casillas
-
Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Casillas je napisao/la:Ako izbacimo Lyon i u nastavku, mislim na cetvrtfinale, izbjegnemo engleze, idemo u finale 100%
Lyon sigurno možete bez ikakvih problema izbacit. A za kasnije, ne znam ko bi vam došao al Bogam' ko god da dođe neće bit lahko...
Ja se nadam, da ih mozemo oderati naravno

ali ako dodju englezi mi ispadamo 100%
-
BlueSharks
-
Kontakt:
Postao/la BlueSharks » 10 feb 2010, 11:35
@Casillas
Što si ba tako pesimističan
Uostalom, možda je to i dobro, slično razmišljanje si imao i prije tekme sa La Corunom, ako me sječanje služi, pa smo ih ipak razbili ko beba zvečku

Strauss Junior
-
Casillas
-
Kontakt:
CRNI_SA je napisao/la:ajoj kad cemo derati guzovo FARSI

Kao beba zvecku

zapamti ovo sto si napisao

ajde
ANTIMADRIDISTA KOJI NAVIJA ZA ATLETICO bjezi bjezi

-
Saurman
-
Kontakt:
sve vi razbijate nema sta

...samo i dalje ste iza blaugrane 5 bodova

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Casillas
-
Kontakt:
BlueSharks je napisao/la:@Casillas
Što si ba tako pesimističan
Uostalom, možda je to i dobro, slično razmišljanje si imao i prije tekme sa La Corunom, ako me sječanje služi, pa smo ih ipak razbili ko beba zvečku

Ne znam, nikako da im pocnem vjerovati, valjda zbog prijasnjih sezona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.