RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
samo da pozdravim rodjenje i pastrmku (koji je nestao)... zivjeli i neka pobjedi bolji za vikend
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- VigorMostarac
- Kontakt:
Tema Želje je na drugoj strani niste nam nimalo zanimljivi a u subotu će bolji pobjediti.Capt_Billy je napisao/la:Zeljo je u Sirokom popusio titulu zadnje kolo sine moj!Sta te ima Zeljo izbacivati, ne igra se sezona 2 utakmice vec 32. Eto te kao oni iz Tuzle... Sve vas Zeljo izbacio...
[youtube][/youtube]
VFC THE RELIGION
- Capt_Billy
- Kontakt:
@Capt_Billy - Sta je bilo sada? Pises dezinformacije, pa kada ti se slozi onda nasa balijska stupa na snagu, "idite na drugu temu"?
Ovo je slobodan forum i tako ce ostati, a kada ga privatizujes onda ces moci da uredujes/tj naredujes, tko ce zapravo gdje pisati!
Ovo je slobodan forum i tako ce ostati, a kada ga privatizujes onda ces moci da uredujes/tj naredujes, tko ce zapravo gdje pisati!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- VigorMostarac
- Kontakt:
Majstore, ti pišeš dezinformacije jer si napisao da nas je zrinjski ..... u 2003 a mi im 4 uvalili ja sam samo to napisao a ovo gore oko želje i drugi timova i titula me ne zanima a kad sam napisao da nas je željo izbacio je tako jer je ta utakmica bila presudna da se više bodovno nemožemo vratiti.Imali smo dosta izgubljeni te sezone ali ta je bila jedna od presudni ,znaš i sam jedna kap prelije čašu vode.Capt_Billy je napisao/la:@Capt_Billy - Sta je bilo sada? Pises dezinformacije, pa kada ti se slozi onda nasa balijska stupa na snagu, "idite na drugu temu"?
VFC THE RELIGION
- VigorMostarac
- Kontakt:
još kada bi se uradila potpuno nova tribina za RA, ali ko zna šta nam ljeto nosi sa sobom?VigorMostarac je napisao/la:RED-ARMY PRESTAT NEĆE NIKADA DA VOLI JEDAN KLUB JEDAN GRAD
![]()
![]()
Pastrmku je izgleda ulovio neki ribar u Neretvifedeltafrotta je napisao/la:samo da pozdravim rodjenje i pastrmku (koji je nestao)... zivjeli i neka pobjedi bolji za vikend

SRETAN BROJ - 1725
Ako neko ovde neće da pročita ovo kako treba, onda je problem. Čovjek je fino tu rekao da ste se već predali. Da nije tako, onda bi on rekao nešto u stilu "mi ćemo razvalit Želju, pa će nam isti pomoć u Sarajevskom derbiju, i uz pomoć Čelika u kupu koji je dužan i Bogu i narodu i neće dobit licencu, ići ćemo u evropu ispred Sarajva". Jel čovjek naslutio igdje da imate šanse, nije. Komentariso je "Kako će se u tom slučaju rasplesti prvenstvo to nas ne zanima”. Tako da taj ponos i borba ne pije vode. I hvala za goldžiju, moglo je malo manje providno, al etopravnik1981 je napisao/la: Jusufbegović: Velež neće igrati ni za Želju ni za Zrinjski!
Pobjedom kod Viteza (5:1) Velež je produžio seriju na četiri uzastopna trijumfa u proljetnom dijelu Premier lige.
Poslije Zrinjskog Velež ima najduži aktivni pobjednički niz, a baš bi u Zrinjskom željeli da njihovi rivali taj niz i nastave. Naime, u subotu Velež dočekuje Željezničar i domaćin će biti u specifičnoj situaciji, jer pobjedom ili neriješenim rezultatom bi pomogao svom najvećem protivniku.
“Svakako da želimo da taj niz što duže traje, da skupimo što više bodova i ići ćemo na pobjedu u svakoj utakmici”, ističe za Blj.esak.info Veležov trener Nedim Jusufbegović te podcrtava:
“Međutim, ne želim nositi ničiji tuđi pritisak. Ne igramo ni za koga, ni za Zrinjski ni za Željezničar. Želimo do kraja pobijediti u što više utakmica, a to znači da želimo dobiti i Zrinjski i Željezničar. Kako će se u tom slučaju rasplesti prvenstvo to nas ne zanima”.
Utakmica između Veleža i Željezničara bit će uz onu u Sarajevu, gdje igraju Olimpic i Zrinjski, jedna od najvažnijih utakmica završnice Premier lige. Sve utakmice 28. kola igrat će se u subotu u 17 sati.

Evo nakon sedam dugih dana provedenih u Banovićima da se javim i da vam kažem da sam i Pastrmku tamo vidio (raja se masovno raspituju za njega), samo mi nije reko koliko će ostat.Definitivno ova tema a ni forum nije isti bez njega!Paaaastrmkaaaaaa, vraaaaatiiiiii seeeeeee! 

?Oko 17 sati došlo je do eksplozije u klubu navijača ''Red Army'', koji se nalazi u Fejićevoj ulici u Mostaru.
Uslijed eksplozije, prema neslužbenim informacijama, ozlijeđene su tri osobe.
U tijeku je očevid kojeg obavljaju službenici PU Mosta
1946
- Capt_Billy
- Kontakt:
kakvi su planovi za ovaj vas stadion?
Hoce li se sta raditi na ljeto?
Hoce li se sta raditi na ljeto?
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
imali ko više informacija povodom eksplozije u klubu navijač RA?
nadam se da nije ništa ozbiljno, smo neka nema teško povrijeđenih

nadam se da nije ništa ozbiljno, smo neka nema teško povrijeđenih

evo čitam 3 povrijeđeno,nadam se da nije niko teško..
Pobjeda je bolja od orgazma!
Zna li ko o cemu je rijec i koliko su ozbiljne povrede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Opekotine 3. stepena 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa sta se dogodilo u pm ima li kakvih informacija?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
nadam se da su momci dobro , zna li enko vise informacija . uzas
ma još se ništa ne zna tačno brato, samo znam da je ovo veliki šokterabajt je napisao/la:nadam se da su momci dobro , zna li enko vise informacija . uzas

- pravnik1981
- Kontakt:
bRAca su dobro da ne brinete 1 pusten kuci 2 zadrzana u bolnici nista strasno..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Momci su ozlijeđeni prilikom spravljanja pirotehničkih sredstava.
Ništa strašno ali nećemo dalje,ovo nije navijački forum.
Uglavnom,htjeli ne htjeli,atmosfera se nabrijava i ovo je tek jedna od posljedica.
Što preko foruma i drugih medija,što onako na ulici,atmosfera svakim danom biva sve užarenija...goriće u subotu.
Zabrana je dolaska gostujućih navijača...i ukoliko se oni pojave,sami su krivi za možebitne posljedice.
Napravili ste prenegativnu atmosferu,nabijem vas.
Ništa strašno ali nećemo dalje,ovo nije navijački forum.
Uglavnom,htjeli ne htjeli,atmosfera se nabrijava i ovo je tek jedna od posljedica.
Što preko foruma i drugih medija,što onako na ulici,atmosfera svakim danom biva sve užarenija...goriće u subotu.
Zabrana je dolaska gostujućih navijača...i ukoliko se oni pojave,sami su krivi za možebitne posljedice.
Napravili ste prenegativnu atmosferu,nabijem vas.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.