GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

franklampard8
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la franklampard8 » 22 apr 2014, 19:28

Imaju li negdje golovi od danas ?
1946

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 apr 2014, 20:07

franklampard8 je napisao/la:Imaju li negdje golovi od danas ?
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/32 ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PRVACI :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 22 apr 2014, 20:22

Prvaci pred 1000 gledatelja,pa toliko Torcide bude na treningu Hajduka :lol:
Godine prolaze jubav ostaje...

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 22 apr 2014, 21:11

white1950 je napisao/la:Prvaci pred 1000 gledatelja,pa toliko Torcide bude na treningu Hajduka :lol:
Jos da imate sta proslaviti...Najbolje da na treningu igraju kombinovani timovi,pa onda dodijelite pehar koji bude bolji i izadjite na trg,slavite,veselite se...Ne vidim kako drugacije da slavite. :)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 apr 2014, 21:25

slika
Nakon dugo vremena naletio na ovaj gif :opaopa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 apr 2014, 23:19

franklampard8 je napisao/la:Imaju li negdje golovi od danas ?
Dok je Husejinovic zabio znao sam da ce netko doc na temu i napisat nesto vezano za to. Vjerujem da i ti trazis golove zbog njega :mrgreen:

Na yt nema, na t.portalu je potrebno placat. Valjda ce bit negdje.

Sad se nadam da ce iduce cetiri utakmice Dinamo odradit s juniorima. Vidim da djeca u zadnje vrijeme jako dobro igraju, zabijaju, neka im se pruzi prilika da se dokazu. Vise bi volio njih gledat nego da dovode strance koji vrlo cesto razocaraju.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 apr 2014, 09:42

white1950 je napisao/la:Prvaci pred 1000 gledatelja,pa toliko Torcide bude na treningu Hajduka :lol:
Od dinamovca koji ovo stanje podržava, opravdava ili ignorira je gori samo Tovar koji se na to isto stanje ismijava.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 apr 2014, 12:49

bazero je napisao/la:
Od dinamovca koji ovo stanje podržava, opravdava ili ignorira je gori samo Tovar koji se na to isto stanje ismijava.
pa onda ste ti, siamo, lillard tovari ..... necemo se varati svi znaju da su tovari najveci protivnici ZM jer je u neku ruku nabio komplekse navijacima hajduka do te mjere da su postali paranoicni. Jos i onako likuje u lozi nakon pobjede gdje su prakticki mogli igrat bez golmana. Meni je to sasvim ok neka likuje, njih ionako nece to motivirati da budu bolji nego da udru jace po sucima, HNS-u, UEFI, FIFI, DORHU, MORHU, HOO, HHO, Sportskoj insprekicji itd, itd :lol:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 apr 2014, 14:41

Insect_terminator je napisao/la:pa onda ste ti, siamo, lillard tovari ..... necemo se varati svi znaju da su tovari najveci protivnici ZM
Možda u tom tvom šizo svijetu u kojem su navijači krivi za lošu posjetu, BBB propala grupa, a Mamić uspješan (šta god) i u kojem slaviš i opravdavaš i podržavaš kršenje Zakona i Statuta.

Kakogod, najveći ''protivnici'' debila su oni koji čine 80% dinamovog puka na stadinima, kako doma, tako vani ili ako ti je lakše - 100% ukoliko ne računaš one koji su plaćeni kako bi bili tu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 apr 2014, 15:18

bazero je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:pa onda ste ti, siamo, lillard tovari ..... necemo se varati svi znaju da su tovari najveci protivnici ZM
Možda u tom tvom šizo svijetu u kojem su navijači krivi za lošu posjetu, BBB propala grupa, a Mamić uspješan (šta god) i u kojem slaviš i opravdavaš i podržavaš kršenje Zakona i Statuta.

Kakogod, najveći ''protivnici'' debila su oni koji čine 80% dinamovog puka na stadinima, kako doma, tako vani ili ako ti je lakše - 100% ukoliko ne računaš one koji su plaćeni kako bi bili tu.
Ne slazem se sa tobom, smatram da se zakon ne krsi jer bi u suportnom bio gonjen (pritom mislim na poslovanje a ne verbalne delikte za koje je ionako gonjen) ..... to su sve tvoje insinuacije koje su plod bujne maste. Jednostavno se trebas pomiriti sa cinjenicom skup sa tovarima da je Dinamo 9 godina prvak i da je neslomljiv u HNL-u (izgleda da nije lagao ovaj napaceni modri puk o 10 titula u komadu) :mrgreen: . Na tvoju zalost smatram da ces jos pricekati na konacnu pobjedu ali ionako si se vec navikao tako da ti nece tesko past cekanje :thumbup:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 23 apr 2014, 19:09

Insect_terminator je napisao/la:smatram da se zakon ne krsi
Zar fakat ima smisla ovako trollati nekom ko u potpisu ima ovo što ja imam?!
Insect_terminator je napisao/la: to su sve tvoje insinuacije
Insinuacija 1
Insinuacija 2
Insect_terminator je napisao/la:Na tvoju zalost smatram da ces jos pricekati na konacnu pobjedu ali ionako si se vec navikao tako da ti nece tesko past cekanje
Nemam problema s tim. Suborac s tribine je sve objasnio u jednoj rečenici, samo ga mnogi nisu shvatili. Ja ću tu biti i za 50 godina, a ti dok si ispred ''Gayduka'' ili kako ga već zovete. Tako da... Ne žuri mi se.

Uostalom... jedan dan ponosa kojeg osjećam dok mu ne dam Dinamo i dok bezuspješno pokušava ušutkati moj glas, ne bih zamijenuo za sve tvoje osjećaje radosti u ovih 9 godina dok ''slaviš'' titule prvaka.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 apr 2014, 20:10

bazero je napisao/la: Ja ću tu biti i za 50 godina, a ti dok si ispred ''Gayduka'' ili kako ga već zovete.
Da znam da bi ti bio tu i da Dinamo igra u 4 ligi, a sada uzivajte ti, siamo i lillard u 1/2 lige prvaka :thumbup:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 apr 2014, 20:52

Gornja slika:
1. Slavlje navijača i igrača FC Koln-a zbog ulaska u prvu ligu
2. Klub ima više od 57 301 članova http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_mitgliederst" onclick="window.open(this.href);return false;ärksten_Sportvereine
3. Članovi biraju svoju upravu
4. Statut kluba: http://www.fc-koeln.de/uploads/tx_templ ... 7_2013.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

Slika dolje:
1. Slavlje igrača našeg Dinama pred 500 ljudi.
2. Klub valjda ima oko 8 000 članova ( 1982 g. je imao 42 000)
3. Članovima se krše zakonom zajamčena prava da mogu birati ili biti birani.
4. Statut kluba je zakačen na zid u hodniku

slika
Benfica je uređena kao članski klub, 1član-1glas, a na snimci ulica slavi naslov prvaka.
[youtube][/youtube]

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 apr 2014, 22:25

Tuga...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 23 apr 2014, 23:18

Ove 1982. kad je bilo toliko clanova. Jel mi moze netko pojasniti kakav je tad statut bio i kakva su pravila vazila. Zvuci mi nevjerojatno da je u drzavi u kojoj nitko nije imao gotovo nikakva prava netko mogao birati upravu kluba. I ako nije, onda ne kuzim cemu clanovi, sta su oni ustvari predstavljali?

Eto, ako netko zna, zanima me :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2014, 09:26

Signore je napisao/la:Ove 1982. kad je bilo toliko clanova. Jel mi moze netko pojasniti kakav je tad statut bio i kakva su pravila vazila. Zvuci mi nevjerojatno da je u drzavi u kojoj nitko nije imao gotovo nikakva prava netko mogao birati upravu kluba. I ako nije, onda ne kuzim cemu clanovi, sta su oni ustvari predstavljali?

Ovo je bas dobro pitanje, ali trebalo bi ga prosiriti i na 92 i ostale godine do perioda kada je Dinamo poceo ovako suvereno vladati hr. nogometom tj. do Zdravkovog doba u Dinamu :)

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 24 apr 2014, 10:35

Insect_terminator je napisao/la:
Signore je napisao/la:Ove 1982. kad je bilo toliko clanova. Jel mi moze netko pojasniti kakav je tad statut bio i kakva su pravila vazila. Zvuci mi nevjerojatno da je u drzavi u kojoj nitko nije imao gotovo nikakva prava netko mogao birati upravu kluba. I ako nije, onda ne kuzim cemu clanovi, sta su oni ustvari predstavljali?

Ovo je bas dobro pitanje, ali trebalo bi ga prosiriti i na 92 i ostale godine do perioda kada je Dinamo poceo ovako suvereno vladati hr. nogometom tj. do Zdravkovog doba u Dinamu :)
naravno da necete dobiti odgovor, jer to nije u duhu zzd, zdz, zddz...
da ne ulazimo u situaciju prije rata, ali za ovo poslije rata je jednostavno, sve je bilo isto kao i sada(sto se tice odlucivanja) samo je razlika sto su tada vodje bbb dobijale ono sto su trazile a to je novac, auta, stanove, zavrsene skole, serifski se sepurili po sluzbenim prostorijama, odlucivali ko ce igrat ko nece, i naravno orgijali po Milanu, Austriji, Belgiji a kazne bi placali ovi iz 1clan-1glas. kad je Zdravko ukinuo povlastice, odjednom se prosvijetli cijela nacija, odjednom nekom zasmeta sve ono sto je oduvijek bilo, a te vodje postadose simbolom otpora prosjecnog napacenog hrvatskog gradjanina :wtf:

nego, cestitke Dinamu, igracima i cijeloj upravi kluba na celu sa mr. Mamic na DEVETOJ tituli zaredom :bow:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 apr 2014, 14:30

Insect_terminator je napisao/la:a sada uzivajte ti, siamo i lillard u 1/2 lige prvaka
Nisam ni mislio da ćeš moći napisati bilo šta što ima smisla nakon što je još jednom tobom obrisan pod ;) Ajde, nije da nismo navikli...
Signore je napisao/la:onda ne kuzim cemu clanovi
Biti član tog Dinama je bila čast i privilegija. Članska kartica - dokument kojim dokazuješ svoju poistovjećenost sa klubom kojeg voliš. Ja prvi imam članske iskaznice od prije preko 10 godina iako nisam imao pojma kakva su moja članska prava niti me je zanimalo. Bitno je bilo biti član Dinama i sada se, nakon 10 godina, s ponosom prisjetiti toga :D

Bez obrzira što je pisalo u Zakonima i Statutima i kakva su tada bila i trebala biti članska prava, tada su bila druga vremena , drukčiji mentalitet ljudi i što je najvažnije - drukčiji Dinamo! Koga je bolio klinac za promjene u upravi, financijska izvješća, dokle god je taj Dinamo bio - Dinamo, proizvod koji se prodavao i koji je okupljao mase.
neroazzurni je napisao/la:naravno da necete dobiti odgovor
Odgovor ste dobili.
neroazzurni je napisao/la:sve je bilo isto kao i sada(sto se tice odlucivanja) samo je razlika sto bla bla bla
Ne prika moj...
Razlika je u tomu što je Dinamo tada predstavljao nogometni klub, nešto s čim će se dinamovac poistovijetiti, a sada predstavlja obiteljski biznis. Točka. Gotovo.

A to šta su Boysi bili u to vrijeme i koliko su dobijali od kluba ti najbolje govori činjenica da su, i pored toliko ''privilegija'', 9 godina bili oporba i većem protivniku nego što je ovaj debil - VRHU DRŽAVE.

Ishod ne moram navoditi... :kafa:

Čestitke i od mene vama desetorici koja to slavi!
„Genijalac“ iz Maksimirske šume i prazne tribine

Jednom svakih sedam dana isti čovjek sebi u čast organizira konferenciju za medije i pred okupljenim novinarima veliča svoje uspjehe. Na silu se trudi objasniti svima da je on neshvaćeni genijalac koji sve što dotakne pretvori u zlato. Kao dokaz svoje talentiranosti iznosi činjenice koje neupitno potvrđuju ono što nam sve ove godine ponavlja – to da je izuzetno uspješan. Za kriterije kojima dokazuje svoju uspješnost uzima sportske rezultate i financijsko poslovanje. Kad ga čovjek sluša i gleda kako iznosi te činjenice pomislio bi da je jedan od onih neshvaćenih ljudi u svom vremenu. No, nakon što proanaliziramo njegov rad postaje nam jasno zašto nismo prepoznali genijalca koji zivi među nama.

Dinamo je devet puta za redom prvak države i višestruki je osvajač kupa. Zaključak se nameće sam po sebi: Modri dominiraju domaćim natjecanjem i po tom su kriteriju uspješni. Usprkos činjenici da klub ima veci budžet od svih drugih klubova u ligi zajedno i realnosti da gazda Dinama ima apsolutnu kontrolu nad hrvatskim nogometom, svaki drugi zaključak ne bi bio pošten. No, istina počinje izgledati drugačije kad zavirimo u nastupe Dinama u Europi.

Kriterij kojim sadašnja uprava Dinama ocjenjuje svoju uspješnost u Ligi prvaka i Ligi UEFA je broj odigranih utakmica, odnosno sudjelovanje u tim natjecanjima. Svatko tko se ozbiljno bavi bilo kojim sportom zna da je kriterij sudjelovanja umro s pojavom profesionalnog sporta i da su jedino mjerilo uspješnosti rezultati. U zadnjih 10 godina, od kada je genijalac prvi i najodgovorniji čovjek kluba, Dinamo je u 42 nastupa u grupnim fazama natjecanja u Europi ostvario samo 6 pobjeda. Stvari izgledaju još bolje kad se pogledaju zadnje 3 godine. U tom je razdoblju Dinamo odigrao 18 utakmica, ni jednom nije pobijedio i osvojio je tek dva boda od mogućih 54! Oboreni su i drugi negativni rekordi. Posebno boli onaj o najmanjoj posjećenosti u povijesti Lige prvaka. No, za poslušnu Skupštinu Dinama, ti su rezultati proglašeni uspješnima. Usporedbe radi, Maribor je ove sezone uspio prezimiti u europskim natjecanjima, iako ima dvostruko manji budžet od Dinama. Maccabi,Slovan Liberec, Esbjerg, Černomorec također, unatoč znatno slabijem budžetu. Teško nam je zamisliti što bi genijalac iz ove priče radio i pričao na konferencijama za medije kad bi ostvario takav uspjeh.

Budući da nas vodstvo kluba svakodnevno podsjeća da su oni od Dinama stvorili europski klub, neka javnost sama zaključi koji od navedenih kriterija bi trebali uzeti u obzir pri ocjenjivanju uspješnosti aktualne uprave – rezultate iz HNL-a ili rezultate iz europskih natjecanja.

Drugi kriterij koji uprava kluba uzima kao relevantan, kad ocjenjuje svoju uspješnost, je financijsko poslovanje. Kažu da klub vrhunski posluje i kao primjer navode transfere koji su se ostvarili za vrijeme svog mandata. Brojke kažu da su u tom segmentu doista uspješni. Više od 140 milijuna eura prihoda je neoboriv dokaz. Pregledom transfera se zaključuje da su svi igrači koji su se prodali domaći dečki koji su uglavnom potekli iz omladinske škole. Je li i njih stvorio onaj koji ih je i prodao? Ako se osvrnemo malo u prošlost, vidjet ćemo da je Dinamo i prije, a sasvim sigurno će i ubuduće stvarati i prodavati igrace iz vrlo jednostavnog razloga. Dinamo kao najveći hrvatski klub privlači djecu iz čitave Hrvatske i ona uz pomoc roditelja, okoline, trenera i prije svega vlastitih talenata postaju igrači koje traže veliki i bogati europski klubovi. Dinamo je uspješno stvarao i prodavao igrače i prije dolaska gazde na čelo kluba, a činit će to nakon što jednog dana ode iz kluba. Primjerice, u sezoni 1999./00. klub je od transfera uprihodio više od trideset milijuna eura.

Kad za kriterij uspješnosti poslovanja uzimamo u obzir prodaju igrača onda logika nalaže da uzmemo u obzir i kupnju igrača, prije nego li donesemo konačnu ocjenu. U 10 godina vođenja kluba genijalac je kupio 45 stranih igraca. Ni jedan od njih se nije pokazao kao pametna kupovina, jer klub na njima nije zaradio, a izostali su i sportski uspjesi. Većina tih transfera se može okarakterizirati kao potpuni promašaji, budući da igrači nisu ostavili nikakav igrački trag u klubu. Neki od njih nisu zabilježili ni par nastupa,a najavljivani su kao perverzna pojačanja. Tko je za to odgovoran? Može li se i taj segment u poslovanju kluba proglasiti uspješnim? Ako si uprava pripisuje zasluge za odličnu prodaju igrača, valjda bi bilo pošteno da preuzme i odgovornost za lošu kupovinu. Odgovor na ova pitanja dao je predsjednik kluba Mirko Barišić koji u nedavnom intervjuu najavio kupnju novih 7-8 pojačanja iz J. Amerike i slavodobitno kazao "Kaj nam pak moreju". Ti igrači platit će se novcem od kredita, a ne novcem akumuliranim od transfera, koji je očigledno ispario. Shvatili smo gospodine Barišiću, vi ćete i dalje interes obiteljskog biznisa pretpostaviti interesu kluba i navijača i nije vas briga što javnost misli o tome.

Gazda je u 10 godina svoje vladavine smijenio 23 trenera. Neka javnosti i tim trenerima objasni zašto ih je mijenjao kad su bili tako. Neka nam gazda pokaže klub bilo gdje na svijetu koji mijenja trenere svakih 6 mjeseci, a da za sebe može reći da je uspješan. Postoji jedan klub koji jednakim tempom mijenja trenere. To je Hajduk, klub kojeg dinamovi čelnici često uzimaju kao primjer neuspješnosti i nesposobnosti.

Dinamovi prihodi od marketinga su katastrofalni. Strateških sponzora nema, a navijači gotovo i da ne kupuju klupske suvenire. Prihodi od utakmica ne postoje, jer klub dijeli karte po kunu i time pokazuje što misli o sebi.

Katastrofalan je i odnos kluba prema navijačima. Dinamo je izgubio generacije navijača. Mlade ljude Dinamo ne zanima. Oni radije odlaze na hokejaške utakmice Medveščaka. Stari ionako više ne dolaze na stadion.

Iz svega navedenog je jasno da u klubu ne postoji jasna vizija i strategija, već je sve podređeno obiteljskom biznisu. Da nije stvari su mogle izgledati bitno drugačije. U zadnjih 7 godina Dinamo je od transfera igrača zaradio oko 140 mil.eura. Kad se tome pridoda još oko 100 mil.eura koje je dobio od Grada, Holdinga, Turističke zajednice i državnih tvrtki, te oko 35 milijuna eura koje je klub zaradio igranjem Europi, ukupni se prihodi penju na oko 300 milijuna eura. Ako znamo da je budžet klubova iz regiji koji postižu slične i bolje rezultate oko 15 mil. eura, onda možemo zaključiti da je Dinamo unatoč znatno većem budžetu ostvario znatno slabije rezultate. Da je uistinu uspješan kao što se predstavlja, genijalac s početka priče bi genijalno iskoristio situaciju u kojoj ima punu podršku Grada, najbolje igrače u ligi (o generaciji Modrića, Dudua i Ćorluke i da ne govorimo) i punu kontrolu nad HNS-om. Uspio bi postići znatno bolje rezultate u Europi, imao bi puniji stadion, a sigurno bi privukao i pokojeg bogatog sponzora. Uz to, sa svim sredstvima i podrškom Grada koju uživa uprava je mogla sagraditi pristojan stadion za 25-30 tisuća gledatelja. Da je to gazda učinio ne bi morao sebi u čast organizirati konferencije za tisak, već bi navijači stajali u redu da mu stisnu ruku i pozdrave vizionara.

Odgovor na pitanje je li gazda genijalac ili lažni prorok najbolje daju PRAZNE TRIBINE. Njihova zaglušujuća tišina razotkriva tko je i što genijalac iz ove priče.
Debil nespsobni.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 apr 2014, 16:44

bazero je napisao/la: Bez obrzira što je pisalo u Zakonima i Statutima i kakva su tada bila i trebala biti članska prava, tada su bila druga vremena , drukčiji mentalitet ljudi i što je najvažnije - drukčiji Dinamo! Koga je bolio klinac za promjene u upravi, financijska izvješća, dokle god je taj Dinamo bio - Dinamo, proizvod koji se prodavao i koji je okupljao mase.
E pa mene isto boli neka stvar danas za statut, zakon i ostale glupsoti tipa jedan clan jedan glas dok je Dinamo redoviti sudionik EL, prvak drzave, stabilan poprilicno financijski. Istina da se ulovio koji bod vise bilo bi bolje ali s obzirom u kakvim se nenormalnim uvijetima igra nogomet na Maksimiru ovo je prolazno za sada. Ili bi bilo bolje ispast od Dile, Shamrocka, Shelburna i uopce ne nastupati u tom vrazjem natjecanju gdje su svi bolji od tebe :) ...... ovako postoji barem nada a i moze se utrziti koja kuna za odrzavanje dominacije ako nista drugo u domacem natjecanju

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 24 apr 2014, 19:00

Insect_terminator je napisao/la: E pa mene isto boli neka stvar danas za statut, zakon i ostale glupsoti tipa jedan clan jedan glas dok je Dinamo redoviti sudionik EL, prvak drzave, stabilan poprilicno financijski. Istina da se ulovio koji bod vise bilo bi bolje ali s obzirom u kakvim se nenormalnim uvijetima igra nogomet na Maksimiru ovo je prolazno za sada. Ili bi bilo bolje ispast od Dile, Shamrocka, Shelburna i uopce ne nastupati u tom vrazjem natjecanju gdje su svi bolji od tebe :) ...... ovako postoji barem nada a i moze se utrziti koja kuna za odrzavanje dominacije ako nista drugo u domacem natjecanju
Odlično! Super!

Ali koji ti onda klinac smeta što neko mari za te Statute, Zakone i što se bori za to? Zašto te to smeta? Zašto te smeta ako neko voli Dinamo više nego ti? U čemu je problem ako se NAMA ovaj Dinamo gadi? Ako kažemo da ovo nije Dinamo? I to sve u vremenu dok 200 ljudi slavi titulu, od toga barem 150 na platnom spisku!

Zašto te smeta ukoliko želim promijenut nešto što MENI nije dobro. Ne govorim nužno o načinu funkcioniranja kluba, nego o cjelokupnoj atmosferi. A u tom se moramo složiti da jednostavno - ne valja. Da je trulo. Ako je smisao ovog Dinama - bogaćenje četnika i njegovih poslušnika i duhovno zadovoljenje još 50 ''svejedno mi je'' ljudi na stadionu, onda fakat nešto ne valja. Stvar je što ti to ne želiš mijenjati, a ja želim. I što mi se ti podsmjehuješ.

Zašto se onda ismijavaš na borbu za ZAKONIT klub? Zašto se ismijavaš na tlačenje i maltretiranje onih koji žele normalan klub s kojim će se moći poistovjetiti svaki normalan dinamovac, jer se s ovim poistovjećuje max 200 ljudi, a većina od toga ima financisjku korist. Zašto te smeta ako želimo promjene u vremenu u kojem ''deveterostruki prvak i sudionik EL'' ne može skupiti 5000 ljudi u prosjeku na toj istoj LP; ako ne može prodati 500 dresova tržištu od ''milijun dinamovaca''? U čemu je problem ako želimo maknuti nekoga ko veli da ima plaću 11 000 kuna, a ima vozni park u vrijednosti od 3 mil €, a u nekretninama još toliko, jer NAMA to smeta? Je li problem ako tražimo financijsko izvješće koje je zakonom obavezno prikazati NAMA koji ćemo ga čitati?

Zašto ismijavaš jer se borim za ZAKONSKA prava i za ono što MI je protuzakonito uskraćeno? Zašto slaviš ako MI se to dalje ne dopušta, protuzakonito?

Nama očito nije sve u dominaciji u Hrvatskoj i redovitom igranju LP ili čemu već. Imamo očito malo više standarde od vas 50. Znamo da Dinamo može imati puno više od toga. I imat će. Obećavam ti.

Ali onda me ostavi na miru. I mene i sve one koji žele promjene jer NAMA ne valja. Tebi valja, ti šuti, prati tekme, slavi titule, kupuj karte po kunu, ulazi besplatno, podržavaj četnika i kršenje zakona, pjevaj pjesmice puca mi klinac, jer TEBI paše. Raspravljaj o zadnjem veznom, o otkupu Fernandeza, produženja sa Soudanijem, itd., ali se prestani baviti stvarima koje te ''ne zanimaju'', prestani se baviti ljudima koji su ''ugašeni''. Zašto su ti puna usta onih koje smatraš toliko beznačajnima?!?!

Prestani komentirati stvari o kojima ti je barem 10 puta dokazano da nemaš veze i da si u krivu. Od zakona, huligana, navijača, statuta, izbora, itd.

Prestani nazivat ''glupostima'' nešto o čemu ne znaš sastaviti 3 smislene rečenice. I OK je što ne znaš, rekao si - ne zanima te, ali onda to i ne uzimaj u usta, bar iz poštovanja prema onima koji zbog tih ''gluposti'' krv pišaju ovih godina.

Prestani se ismijavati ljudima koji žele promijenut ''nenormalne uvjete na Maksimiru'', ali na jedini ispravan i jedini mogući način, bez nagradnih igara, lažnih obećanja, itd. Prestani se cinično cerekati, a nas pusti da mijenjamo te uvjete. Uvjete u kojima ćeš ti još više uživat, zajedno s nas još 5-10-15 000 - nebitno.

Bit ćemo na različitim tribinama, nećemo se voljet, ali obojica ćemo biti tu zbog podrške Dinamu i momčadi s ciljem ostvarivanja što boljeg rezultata - na svim razinama.

I ponavljam još jednom, imaš preniske standarde. Dinamo može puno bolje. Buš videl.

Ali podržavam ako je to TEBI OK, ali svaki put kad, to što je TEBI dobro, budeš ovdje predstavljao kao opće dobro, površno potkrijepljeno lažima i floskulama kojima se koristiš, svaki put će ti biti odgovoreno. Ne toliko zbog tebe, nego zbog onih koji čitaju. Ništa osobno ;)

Uživaj kad ti je tako lijepo i česitam ti na tituli :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.