Velez ce bit 5ti a igrace Evropu. Ha ja.
Tako je svima najbolje.

A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
pa ako cemo realno, igrate za sebe jer mozete do 4 mjesta (iako tesko) te ostati na 5. i eto vas u europi ako 1 klub ne dobije licencuemil02in je napisao/la:A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Gledajući cijelu sezonu Široki je i zaslužio da bude prvak pa eto nadam se da ćemo vam pomoći pobjedom protiv Čelsija ups Želje
Kad su dobijali titule oni koji su zasluzi? Nikada, vec oni koji su bili spretniji...emil02in je napisao/la:A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Gledajući cijelu sezonu Široki je i zaslužio da bude prvak pa eto nadam se da ćemo vam pomoći pobjedom protiv Čelsija ups Želje
100% prijatelju,ali dosta ih ima kratkovidnih pa teško im objasniti.Sretno vam u nastavkuKevin je napisao/la:pa ako cemo realno, igrate za sebe jer mozete do 4 mjesta (iako tesko) te ostati na 5. i eto vas u europi ako 1 klub ne dobije licencuemil02in je napisao/la:A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
DogovorenoŠB_Fidelis je napisao/la:Rijesite te dvije utakmice i lagano u Europu, a mi titulu - svi zadovoljni.
VigorMostarac je napisao/la:DRUGOVI I DRUGARICE
GLASNO I JASNO SVI NA NOGE I NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI.![]()
Zamolio bih te da jedinu i pravu stvar ne okrećešTitova-Juga je napisao/la:Starmo u srcu, ležVe do bagro
Capt_Billy je napisao/la:Kad su dobijali titule oni koji su zasluzi? Nikada, vec oni koji su bili spretniji...emil02in je napisao/la:A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
I Zeljo je prosle godine zasluzi kup jer je sve jace protivnike izbacio, a Siroki nije jaceg do finala dobio, pa ispade Zeljo.
2003 Zeljo je zasluzio titulu pa ga Siroki naguzi. 2003 vi zasluzili opstanak pa vas Zrinjski naguzi.
Zato, **** te price ko je zasluzio a ko nije. Lopta je okrugla. Utakmica se igra 90 min. Protivnika mozes rastaviti na proste faktore, ali ako ne iskorists tu dominaciju a ako ga ne napunis kada to treba, izbugit ces sve.
A ta prica u vezi licence je smijesna. Ja bih prvi volio iskreno Velez u Evropi prije Sarajeva i Zrinjskog. (Ovo nije zlonamjerno), ali jbg, hvatate se za price koju su servirane iz FK Sarajeva po pitanju toga. Licenca Zelji uopste nije upitna niti ce biti, nego drugim.
Nas 2003 nije Zrinjski izbacio nego Željo a Zrinjski je u zadnjem kolo 4 primio od ekipe koja je već bila ispalaCapt_Billy je napisao/la:Kad su dobijali titule oni koji su zasluzi? Nikada, vec oni koji su bili spretniji...emil02in je napisao/la:A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola.Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
I Zeljo je prosle godine zasluzi kup jer je sve jace protivnike izbacio, a Siroki nije jaceg do finala dobio, pa ispade Zeljo.
2003 Zeljo je zasluzio titulu pa ga Siroki naguzi. 2003 vi zasluzili opstanak pa vas Zrinjski naguzi.
Zato, **** te price ko je zasluzio a ko nije. Lopta je okrugla. Utakmica se igra 90 min. Protivnika mozes rastaviti na proste faktore, ali ako ne iskorists tu dominaciju a ako ga ne napunis kada to treba, izbugit ces sve.
A ta prica u vezi licence je smijesna. Ja bih prvi volio iskreno Velez u Evropi prije Sarajeva i Zrinjskog. (Ovo nije zlonamjerno), ali jbg, hvatate se za price koju su servirane iz FK Sarajeva po pitanju toga. Licenca Zelji uopste nije upitna niti ce biti, nego drugim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.