RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 apr 2014, 09:07

Ma sta se sekirate, Zeljo ce bit prvak ali nece dobit licensu.
Velez ce bit 5ti a igrace Evropu. Ha ja.

Tako je svima najbolje. :-)
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2014, 09:28

ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 apr 2014, 10:03

Kevin je napisao/la:ajmo velež !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup:
A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola. :mrgreen:
Gledajući cijelu sezonu Široki je i zaslužio da bude prvak pa eto nadam se da ćemo vam pomoći pobjedom protiv Čelsija ups Želje :lol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 apr 2014, 10:16

emil02in je napisao/la:
A nemoj ih "ložiti" živ bio kevine,evo malo su željinovci popustili vidi da su navalili pdf k'o nikad.Mi nemamo šanse,vi nemate isto jer bože moj oni su Željo tako da nema potrebe da ikako igramo ova tri kola. :mrgreen:
Gledajući cijelu sezonu Široki je i zaslužio da bude prvak pa eto nadam se da ćemo vam pomoći pobjedom protiv Čelsija ups Želje :lol:
pa ako cemo realno, igrate za sebe jer mozete do 4 mjesta (iako tesko) te ostati na 5. i eto vas u europi ako 1 klub ne dobije licencu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 23 apr 2014, 10:20

emil02in je napisao/la:
Kad su dobijali titule oni koji su zasluzi? Nikada, vec oni koji su bili spretniji...

I Zeljo je prosle godine zasluzi kup jer je sve jace protivnike izbacio, a Siroki nije jaceg do finala dobio, pa ispade Zeljo.

2003 Zeljo je zasluzio titulu pa ga Siroki naguzi. 2003 vi zasluzili opstanak pa vas Zrinjski naguzi.

Zato, **** te price ko je zasluzio a ko nije. Lopta je okrugla. Utakmica se igra 90 min. Protivnika mozes rastaviti na proste faktore, ali ako ne iskorists tu dominaciju a ako ga ne napunis kada to treba, izbugit ces sve.

A ta prica u vezi licence je smijesna. Ja bih prvi volio iskreno Velez u Evropi prije Sarajeva i Zrinjskog. (Ovo nije zlonamjerno), ali jbg, hvatate se za price koju su servirane iz FK Sarajeva po pitanju toga. Licenca Zelji uopste nije upitna niti ce biti, nego drugim.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 apr 2014, 10:21

Pozdrav za sve normalne navijače Veleža, pozdrav za pravu Mostarsku raju, nadam se da ćete biti dobri domaćini u subotu i da će utakmica pokazati sve ono što krasi derbi kola.
Dakle, 3-4 gola i nadam se jedan više u vašoj mreži. Igrate zaista lijepo, imate finu ekipu, ali j3bi ga nama treba za titule, razumite nas, moramo vas pobjediti :mrgreen:
Isto tako se nadam da sudija neće praviti greške u početnoj fazi utakmice pa se kasnije vaditi ( kompenzacija ). U prijevodu nadam se da sudiju nećemo ni primjetiti na terenu :cool:

Pozdrav za Pastrmku, nema ga ovih dana, pretpostavljam da je u Banovićima, ali kad već pišem ovdje pozdrav za veliku legendu ovog foruma :wave:

Uživajte i ignorišite ove neandertalce koji se predstavljaju kao navijači Želje. I samo da vam kažem da će Željo dobiti licencu :wave:
Ja te volim, volim Željo..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 apr 2014, 10:28

Kevin je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
pa ako cemo realno, igrate za sebe jer mozete do 4 mjesta (iako tesko) te ostati na 5. i eto vas u europi ako 1 klub ne dobije licencu
100% prijatelju,ali dosta ih ima kratkovidnih pa teško im objasniti.Sretno vam u nastavku :wave:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2014, 10:36

Rijesite te dvije utakmice i lagano u Europu, a mi titulu - svi zadovoljni. :clap:
...Život za Široki...

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 apr 2014, 10:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Rijesite te dvije utakmice i lagano u Europu, a mi titulu - svi zadovoljni. :clap:
Dogovoreno :thumbup: :wave:

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 23 apr 2014, 12:33

DRUGOVI I DRUGARICE

GLASNO I JASNO SVI NA NOGE I NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI. :bih:
slika

:tokralju:
VFC THE RELIGION

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2014, 13:36

VigorMostarac je napisao/la:DRUGOVI I DRUGARICE

GLASNO I JASNO SVI NA NOGE I NAPRIJED,NAPRIJED ROĐENI. :bih:
slika

:tokralju:

:bow: :bow: :bow:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 23 apr 2014, 13:50

ROĐENI,ROĐENI,HOĆEMO POBJEDE
ROĐENI PU PONOS NAŠ,NEK BUDU I OVAJ PUT.

TATA BUDI SE I TI DOSTA SMO SPAVALI, IDEMO SADA JOŠ JAČE IDEMO SADA ZAJEDNO. :njanjanja:
MOSTAR SE POLAKO BUDI....BUDE SE I OSTALI GRADOVI U KOJIMA CRVENA ZVJEZDA NA PRSIMA SIJA.

HAJMO RUKE GORE,ZAPJEVAJMO SVI...
slika
:tokralju: :tokralju: :bih: :tokralju: :tokralju:
VFC THE RELIGION

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 apr 2014, 13:54

Sad na teren izlaze naši Rođeni ... :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2014, 13:57

Starmo u srcu, ležVe do bagro :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 23 apr 2014, 14:11

Titova-Juga je napisao/la:Starmo u srcu, ležVe do bagro :!:
Zamolio bih te da jedinu i pravu stvar ne okrećeš
MOSTAR U SRCU,VELEŽ DO GROBA
VFC THE RELIGION

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 23 apr 2014, 14:16

Capt_Billy je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Kad su dobijali titule oni koji su zasluzi? Nikada, vec oni koji su bili spretniji...

I Zeljo je prosle godine zasluzi kup jer je sve jace protivnike izbacio, a Siroki nije jaceg do finala dobio, pa ispade Zeljo.

2003 Zeljo je zasluzio titulu pa ga Siroki naguzi. 2003 vi zasluzili opstanak pa vas Zrinjski naguzi.

Zato, **** te price ko je zasluzio a ko nije. Lopta je okrugla. Utakmica se igra 90 min. Protivnika mozes rastaviti na proste faktore, ali ako ne iskorists tu dominaciju a ako ga ne napunis kada to treba, izbugit ces sve.

A ta prica u vezi licence je smijesna. Ja bih prvi volio iskreno Velez u Evropi prije Sarajeva i Zrinjskog. (Ovo nije zlonamjerno), ali jbg, hvatate se za price koju su servirane iz FK Sarajeva po pitanju toga. Licenca Zelji uopste nije upitna niti ce biti, nego drugim.

možeš li mi ovo objasnit? kad i kako? može i na privatnu poruku da ljudima ne kvarim temu...

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 23 apr 2014, 14:31

BRAVO !!! :clap: :clap:

Jusufbegović: Velež neće igrati ni za Želju ni za Zrinjski!

Pobjedom kod Viteza (5:1) Velež je produžio seriju na četiri uzastopna trijumfa u proljetnom dijelu Premier lige.

Poslije Zrinjskog Velež ima najduži aktivni pobjednički niz, a baš bi u Zrinjskom željeli da njihovi rivali taj niz i nastave. Naime, u subotu Velež dočekuje Željezničar i domaćin će biti u specifičnoj situaciji, jer pobjedom ili neriješenim rezultatom bi pomogao svom najvećem protivniku.

“Svakako da želimo da taj niz što duže traje, da skupimo što više bodova i ići ćemo na pobjedu u svakoj utakmici”, ističe za Blj.esak.info Veležov trener Nedim Jusufbegović te podcrtava:

“Međutim, ne želim nositi ničiji tuđi pritisak. Ne igramo ni za koga, ni za Zrinjski ni za Željezničar. Želimo do kraja pobijediti u što više utakmica, a to znači da želimo dobiti i Zrinjski i Željezničar. Kako će se u tom slučaju rasplesti prvenstvo to nas ne zanima”.

Utakmica između Veleža i Željezničara bit će uz onu u Sarajevu, gdje igraju Olimpic i Zrinjski, jedna od najvažnijih utakmica završnice Premier lige. Sve utakmice 28. kola igrat će se u subotu u 17 sati.

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 23 apr 2014, 14:32

Capt_Billy je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

Nas 2003 nije Zrinjski izbacio nego Željo a Zrinjski je u zadnjem kolo 4 primio od ekipe koja je već bila ispala
VFC THE RELIGION

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 23 apr 2014, 14:43

Zeljo je u Sirokom popusio titulu zadnje kolo sine moj! ;) Sta te ima Zeljo izbacivati, ne igra se sezona 2 utakmice vec 32. Eto te kao oni iz Tuzle... Sve vas Zeljo izbacio...
Treba se razmisljati prije nego Zeljo dode, a ne kada isti dode pa da se vadite!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 23 apr 2014, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 23 apr 2014, 14:46

Pogledaj taj osmjeh i sretno lice dok se zastava viori a ona govori Velež je najbolji.

slika

:njanjanja:
VFC THE RELIGION

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.