Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Evo i pregled 23 kola
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako providna utakmica u Banovicima, igraci Buducnosti se micu kako bi Sloboda mogla pucati po golu
Ali dobro, idemo dalje cirkus se seli u nova sela i gradove po BiH

Ali dobro, idemo dalje cirkus se seli u nova sela i gradove po BiH

Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Znaci Mujo ide na ulazakcesc4 je napisao/la:Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine![]()

Ide Mujo na ulazak a to i objasnjava neke stvari , sutra najmanje bod vidicesfukara1919 je napisao/la:Znaci Mujo ide na ulazakcesc4 je napisao/la:Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine![]()
, samo hocel' moc sta uradit sutra u Prokosovicima ?

Svrsavas na to sadcesc4 je napisao/la:Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine![]()

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jedna ekipa jednom pa onda druga ... Al vi dva puta u isto mjesto hahahahLloriS je napisao/la:Svrsavas na to sadcesc4 je napisao/la:Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine![]()
![]()
![]()
kako god bude i vi ce te morati ovamo doci, ako mi uopste i ostanemo u ovoj ligi

bojim se da ti se zelje nece uslisiticesc4 je napisao/la:Jedna ekipa jednom pa onda druga ... Al vi dva puta u isto mjesto hahahahLloriS je napisao/la:Svrsavas na to sadcesc4 je napisao/la:Eh sad tek se nadam da Jedinstvo nece uci.... U Malesicima sinoc bio sastanak glavnih ljudi i odluceno je da udu... Ajde Boze nek nam Jedinstvo 2 puta mora doci u Gracanicu naredne godine![]()
![]()
![]()
kako god bude i vi ce te morati ovamo doci, ako mi uopste i ostanemo u ovoj ligi

-
- Moderator
- Kontakt:
Suspenzije igraca 24. kolo
http://nsfbih.ba/upload/documents/Suspe ... o%20NN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nsfbih.ba/upload/documents/Suspe ... o%20NN.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- bavariapivo
- Kontakt:
bratstvu pet igraca kartoniraniGracanicaAA je napisao/la:Suspenzije igraca 24. kolo

Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.
Ma nemoj tako, nisu oni takvi, mi smo ti kostolomcinerkolfc je napisao/la:Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.

a ovaj post je dokaz da si ti obični provokator...kostolomac bi u prevodu trebalo da znači "onaj koji lomi kosti", ne vidjeh da su igrači moje ekipe ove sezone bilo kome polomili nogenerkolfc je napisao/la:Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.

kolko je vaših nakon Gračanice ostalo polomljeno? ko će vam faliti zbog povrede nakon Gračanice?
[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899
ja ovo nikad ali fakat nikad nisam vidio u GračaniciLloriS je napisao/la:Ma nemoj tako, nisu oni takvi, mi smo ti kostolomcinerkolfc je napisao/la:Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.![]()
[youtube][/youtube]

Undici stelle - ACM 1899
Niste bili precizni sa startovima, na nasu srecu prosli smo bez ozbiljnih povreda a imali ste zelju
Nemoj bezze stavljati taj video jer ne znas cijelu pricu u vezi toga, ako zelis rado cu ti u PP napisati

Nemoj bezze stavljati taj video jer ne znas cijelu pricu u vezi toga, ako zelis rado cu ti u PP napisati
ne znam brate, na provokaciju odgovaram provokacijomLloriS je napisao/la:Niste bili precizni sa startovima, na nasu srecu prosli smo bez ozbiljnih povreda a imali ste zelju![]()

Undici stelle - ACM 1899
preciznost sa startovima,svasta....takvim rijecnikom sami na sebi stavljate teret,sledeci puta kad se sastanemo da tu preciznost popravimo i ispunimo sebi zelju....svasta ,svasta na ovom forumuLloriS je napisao/la:Niste bili precizni sa startovima, na nasu srecu prosli smo bez ozbiljnih povreda a imali ste zelju![]()
Odgovaram na provokaciju provociranjem. Brat fabregas pise gluposti pa sam i ja malo istine napisao.
Ma autonomasima treba i gore!baltazar1 je napisao/la:ja ovo nikad ali fakat nikad nisam vidio u GračaniciLloriS je napisao/la:Ma nemoj tako, nisu oni takvi, mi smo ti kostolomcinerkolfc je napisao/la:Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.![]()
[youtube][/youtube]
Ne ovo je samo dokaz da ste tigrica malog poslali u Gracanicunerkolfc je napisao/la:Ipak dokaz da su igrači Bratstva čisti kostolomci. Kako samo redom kupe po 3 kartona za suspenziju sto znaci da su na vise utakmica igrali ovako grubo kao proslo kolo. Nama iako je podjeljeno dosta kartona samo jedan igrač suspendova i to defanzivni vezni sto je onako logicno da on ima puno kartona.

koliiko smo to kostiju polomili pa "kostolomci ",... a o utakmici izmedu krajisnika
nema se sta komentaristi ,vidi se da ste pravi profesionalci

a i sam treniing dovoljno govori o vama ne mozete jedan drugig gledati,
morate se pogurati i zafuntati ,opet pravi profesionalci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.