Capt_Billy je napisao/la:vm22 je napisao/la:Zato što su se skoro svake godine svirali nepostojeći penali.
Igrajte za Sarajev*o, vase guzne havere, kad vec razmisljate kao i oni...
Najgore od svega, kada ti se neko ko evropi ne moze prismrditi pocne necemo nadati kada mu Zeljo dode u goste. Mislim, generalno to nije samo vas problem, vec kompletnog drustva. Tako neka "ž" momcad se toliko nalozi protiv Zelje, pa kada dobije po usima, u svima drugim vide krivca samo ne u sebi!
E tako ti nekako dode ta tvoja konstatacija.
Evo sezone, ako ces iskreno, prvi put u posljednnjih pet godina ja vas vidim kao favorite, prvenstveno jer mi igramo toplo-hladno, tj, ne znamo dokrajciti protivnika kada to treba pa sami sebi zakomplikujemo sitvaciju. jednostavno ne znamo iskoristi ono sto nama rade ekipe u evropi. Tj, iskoriste momentum pa te nabubaju kada imaju prilike u kratkom vremenskom periodu. Upravo to nas je kostalo derbija na Kosevu (0:0) prvenstveno i derbija na Grbavici (1:1) kup, Celik (2:2) u Zenici, itd...
Yebo ga ja,koliko samo postova i to bezveznih oko ove utakmice.Stariji manijaci trezveno razmisljaju ,a ova mladja raja samo o nekim stelama,o davanjima,o urotama protiv njihovog kluba,o nabrijanosti navijaca ostalih klubova samo protiv njih i njihovog kluba i jos milion stvari
Bola moze li se ikad u nas odigrati ijedna postena utakmica narocito izmedju BH velikana

pa ko zasluzi nek pobjedi.Niti smo se mi nalozili na vas ,niti ce mo vam davati ista radi zrinjskog (ta se praksa mora prekinuti vise kakvo je vise davanje).Ko zasluzi nek pobjedi ovu utakmicu a isto tako ko zasluzi nek nosi prvenstvo.Jedina stvar ja/mi kao navijaci trazimo od Veleza da ne budu nicija filijala(ta nismo mi neki mali seljacki klub)nego da idu na pobjedu na svakoj utakmici (bez obzira o kome se radi)i da igraju muski,a fudbal je takav da se mora nekad i izgubiti.
Sretno vam protiv nas ali morat ce te oznojiti g u z i cu da nas dobijete i usput trebate imati i malo srece.Vi imate kvalitetan tim koji nas moze dobiti ,a i mi imamo za nijansu slabiji ali isto tako kvalitetan da moze svakoga dobiti(uz dozu srece)Dakle, pustimo igrace nek se oni "krve" na terenu,navijaci nek navijaju najbolje sto mogu za svoje timove,napravimo dobru atmosferu za primjer ostalima,pa ko bude pobjednik nek slavi
Mora se ova nasa PL izdici malo na veci nvo i od strane navijaca i to na takav nacin da od svog kluba traze postenu i musku borbu na svakoj utakmici uz freneticno navijaje za svoj klub ali i uz respekt za protivnicki klub i njihove navijace.Dosta je vise seljakluka po utakmicama

(bez obzira ciji su to navijaci ukljucujuci i nase)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA