procitaj svoje komentare na stranicama klubova s kojim mi igramo i skontat ces o cemu pricamamypitar je napisao/la:Sta ja imam nekog loziti ,pa nije niko malouman.![]()
Procitaj sta sam napisao.Da trebaju ganjati Zvijedu,te da realno samo taj klub mogu preteci.I to pod uslovom da sutra pobjede u Gradacu.Da idu Vitezu u Zenicu kojem ne tereba nizasta,te da u Zenici mogu do 3 boda.Te da igraju u zadnjem kolu sa Zeljom, kojem mozda ne bude trebalo nizašta.
Cuj kompleksi.
super je napisao/la:procitaj svoje komentare na stranicama klubova s kojim mi igramo i skontat ces o cemu pricamamypitar je napisao/la:Sta ja imam nekog loziti ,pa nije niko malouman.![]()
Procitaj sta sam napisao.Da trebaju ganjati Zvijedu,te da realno samo taj klub mogu preteci.I to pod uslovom da sutra pobjede u Gradacu.Da idu Vitezu u Zenicu kojem ne tereba nizasta,te da u Zenici mogu do 3 boda.Te da igraju u zadnjem kolu sa Zeljom, kojem mozda ne bude trebalo nizašta.
Cuj kompleksi.
zavrsena 2 na PirotiK0MT je napisao/la:Kad bi samo Sarajevo uzelo Travnika sad, a mi bar bod Zvijezdi, kontam da bi nas spasilo. Imali bi sve u svojim rukama onda (kod kuće Travnik) i lakše gostovanje u Vizezu plus ako se riješi do zadnjeg kola titula pa neki opušteniji Željo na Gradskom to zadnje kolo.![]()
Ajmo bordo momci, ajmo Divovi sa Koševa, ajmo Malezija, aj Stojčev, Velkoski, bilo ko! Mora Pirota pasti!![]()
![]()