Pravda za pastrmku-najbolji forumas na nasim bh prostorima

Crni gavran je napisao/la:Javlja vam se pastrmka direktno iz Neretve![]()
Pravda za pastrmku-najbolji forumas na nasim bh prostorima
Pazi samo da suzama ne izgasis to kad budeš plakao i gledao novog starog i jedinog mostarskog šampionaVigorMostarac je napisao/la:Raja,vidimo se sutra
odo u diverziju moram nešto da nam nabavim za zadnje kolo da se ugrijemo....gori vatra,gore tribine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
dečko haj fino na svoju temu, pošto rasprave na našoj temi uvijek počnu kada se javi padoranci kao što si ti.1452 je napisao/la:Pazi samo da suzama ne izgasis to kad budeš plakao i gledao novog starog i jedinog mostarskog šampionaVigorMostarac je napisao/la:Raja,vidimo se sutra
odo u diverziju moram nešto da nam nabavim za zadnje kolo da se ugrijemo....gori vatra,gore tribine.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Hvala bratozizu1991 je napisao/la:
Znam dobar je Boba bio al brate brani dobro i odjednom kiksa to je razlika izmedju njega i Ostrog , Ostri nije kiks golman mislim da je jedinu gresku imao kad je onaj drugi gol od Sarajeva primio za citavu sezonu a tog crnogorca nisam gledao al mislim da je Bob bolji golman od njegazizu1991 je napisao/la:Golmanima je najbitnija konstantnost, nije sve tako crno. Ne sjećam se tih situacija, to jesu činjenice, tu nema priče. Međutim, imao je utakmica u kojima je pokazao da ima kvalitet. Ne znam samo tu situaciju sa Crnogorcem, nije klub još ništa potvrdio, @VELEZDOGROBA izađe sa tom informacijom.
Nadat je se da ce se napokon raja probuditi,ove poslljedne igre su dovoljan poziv na tribine.Igraci takodje nemaju izgovor da su pod pritiskom,mogu igrat rastereceno za raju,dok protivnik bogami je pod velikim pritiskom.VigorMostarac je napisao/la:Grad se budi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.