Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
DenchiNL
-
Kontakt:
Head je napisao/la:Sto ne mogu ovih sto pisu da cemo ih razvaliti u obje utakmice a mi u Zenici nismo dobili 14 godina.Sta vam je ljudi,remi 1-1 je.

prvu nećemo gola dati ubjeđen sam, tamo će biti bunker i na kontre, udaranje , šutanje, sve osim fudbala,
kao i zadnja tekma , možda i još gore....
a kod nas će htjeti zabiti go....mada se ne bi iznenadio i da idu na penale tj. bunker i u drugoj tekmi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Head
-
Kontakt:
Pricate o sutanju i svemu a problem je jasan,imamo komplex od Bilinog.I u Travniku udaraju i teren je los pa dobijes.Jednostavno tamo ne znamo da ih dobijemo.Kako ce sad biti,ne znam al sa neriejsenim ili minimalnim porazom ja bi bio zadovoljan.Pobjeda bi vec znacila da smo osvajaci kupa bez revansa.
1946
-
stannis
-
Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:stannis je napisao/la:
Jedna prosjecna ekipa koja vas je naguzila ne tako davno. Brojem ste imali dva suta u okvir gola (mozda).. Bravo za tebe..
...ili postigla sretan go koji se rijetko viđa (1 u 1000 tekmi)???
tj. naš golman vam je poklonio...
a pogotovo OVO preporođeno Sarajevo?
pa šampion nije mogao ništa u 2 tekme , isti onaj koji vas je pomeo s terena,
malo skromnosti i s vaše strane....
Jesi ti gledao tu utakmicu mozdA ? Po tvom postu izgleda nisi. Celik je imao najmanje cetiri-pet strasni sansi, dok Sarajevo nije preslo centra.
Napisati ovo sto je ovaj, mislim stvarno..Oni vas ne mogu uzeti na Kosevu, ni kao vi njih dole..
-
GangEvil
-
Kontakt:
stannis je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:stannis je napisao/la:
Jedna prosjecna ekipa koja vas je naguzila ne tako davno. Brojem ste imali dva suta u okvir gola (mozda).. Bravo za tebe..
...ili postigla sretan go koji se rijetko viđa (1 u 1000 tekmi)???
tj. naš golman vam je poklonio...
a pogotovo OVO preporođeno Sarajevo?
pa šampion nije mogao ništa u 2 tekme , isti onaj koji vas je pomeo s terena,
malo skromnosti i s vaše strane....
Jesi ti gledao tu utakmicu mozdA ? Po tvom postu izgleda nisi.
Celik je imao najmanje cetiri-pet strasni sansi, dok Sarajevo nije preslo centra.
Napisati ovo sto je ovaj, mislim stvarno..Oni vas ne mogu uzeti na Kosevu, ni kao vi njih dole..
HAHAHAHAHAHA
-
Crni gavran
-
Kontakt:
Postao/la Crni gavran » 22 apr 2014, 16:33
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
DenchiNL
-
Kontakt:
stannis je napisao/la:
Jesi ti gledao tu utakmicu mozdA ? Po tvom postu izgleda nisi. Celik je imao najmanje cetiri-pet strasni sansi, dok Sarajevo nije preslo centra.
ta je utakmica završena, ne znam o čemu pričamo? pogodak je čista sreća/ tj.greška golmana
ti je sebi tetoviraj ako ti je toliko bitna
sada je drugi trener, drugačiji pristup, bolja forma i znamo šta da očekujemo od Čelika...
Čeliku je jedina šansa u toj gruboj, destruktivnoj igri na kontre...to je svakom jasno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
KenoRob
-
Kontakt:
ta je utakmica završena, ne znam o čemu pričamo? pogodak je čista sreća/ tj.greška golmana
ti je sebi tetoviraj ako ti je toliko bitna
sada je drugi trener, drugačiji pristup, bolja forma i znamo šta da očekujemo od Čelika...
Čeliku je jedina šansa u toj gruboj, destruktivnoj igri na kontre...to je svakom jasno...
Sarajevo je poznato po igri u kojoj izdominiraju protivnika tacnim pasovima i ekstra lijepim sutevima i centarsutevima. Daj bolan prestanimo se lagati. Jos moje oci nisu vidjele takvu ekipu u PLBiH. Ako neko igra ljepse to se mjeri u promilima sve ostalo je splet okolnosti. Sarajevo sad zna da ako ne bude igralo kako ti kazes za Celik gore da nemaju sta trazit bar u Zenici. To ce biti jedna rovovska borba u kojoj ce se sigurno vidjeti i par dobri poteza. Sto se tice zadanje utakmice u Zenici Sarajevo je napravilo jednu opasnu priliku preko Bilbije a Celik 3 opasne prilike i jedan sretan gol. Sretno svim akterima...
Ima li kartonirani kod vas za prvi mec? Hvala.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Keno hajde da budemo realni prosle i ove sezone ste zasluzeno slavili ali ste nas pretukli jbt.
Ne osporavam vase uspjehe i rezulutate nicim

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
kengur
-
Kontakt:
Denchi i lafo vi ste zaista malo neozbiljni. Jesmo primili freak gol u Zenici ali to je nebitno. Oni malo stariji znaju da su nam prije rata kada se igrao izuzetan fudbal za danasnje prilike, imali smo puno problema sa Vojvodinom iz SFRJ i Celikom iz Bosne. To su nam bili penicilini a svako je imao svog. Takodje nama stil igre Celika na granici faula NE ODGOVARA jer bi nasi mogli biti malo jaci u duelima a nismo. Dakle suludo je potcijeniti Celik a osim toga nije sramota postovati protivnika.
Prosle godine smo imali najbolji omjer u top-4 tima a Zeljo uze titulu. Naravno Osim zna da izriba usi svojim papcima da slucajno nebi potcijenili slabije ekipe. To je najveci razlog sto oni uzimaju titule a mi samo ocekujemo da gazimo a stalno prosipamo bodove protiv losijih ekipa. Izjave tipa igraci nisu bili motivisani, a u stvari su bili bezrazlozno bahati. A realan kvalitet ove lige je dno dna od rata, tako da mi nije jasno ko ima razloga biti prepotentan od rata bez obzira na pehare i cuda. Mi namamo cak ni to pa vi skontajte gdje smo.
Zato sa respektom, zagristi maksimalno i hrabro i mozemo se nadati najboljem. Ali bice tesko.
-
pisac
-
Kontakt:
Vala bi i bio red da nas dobijete na Kosevu nakon sezone 1986/87.
Ali ne nadaj se, necete ni ovaj put sigurno

-
KenoRob
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Keno hajde da budemo realni prosle i ove sezone ste zasluzeno slavili ali ste nas pretukli jbt.

Zavisi kako ko gleda. Da ste vi koji slucajem pobjedili to bi bilo jedno evropsko Sarajevo niko ne bih spomenuo agresivan nogomet. Nije bilo crveni kartona niti povreda igraca. Cak je jedan igrac Sarajeva trebao dobiti direktan crveni karton zbog namjernog lakta a iskreno mogo je i neki Celikovac dobiti dva zuta ne sjecam se ko. Ja licno podrzavam takvu taktiku protiv bilo koga u ovoj ligi mislim da je u granici normale. Kad god gledam Real-Barsa ljudi se propisno isaketaju tako da me ne cudi neka grublja igra u jacim utakmicama PLBiH. Veca je zalost da se neko zali i protivi tome.
-
DenchiNL
-
Kontakt:
KenoRob je napisao/la:
Sarajevo je poznato po igri u kojoj izdominiraju protivnika tacnim pasovima i ekstra lijepim sutevima i centarsutevima. Daj bolan prestanimo se lagati. Jos moje oci nisu vidjele takvu ekipu u PLBiH. Ako neko igra ljepse to se mjeri u promilima sve ostalo je splet okolnosti.
super.
pogledaj zadnje 3 tekme Čelika i zadnje 3 Sarajeva
pa eto baš u promilima al' BAŠ BAŠ....
-
Elegant
-
Kontakt:
Sarajevo je poznato po igri u kojoj izdominiraju protivnika tacnim pasovima i ekstra lijepim sutevima i centarsutevima
.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
DenchiNL
-
Kontakt:
KenoRob je napisao/la:
Zavisi kako ko gleda. Da ste vi koji slucajem pobjedili to bi bilo jedno evropsko Sarajevo niko ne bih spomenuo agresivan nogomet. Nije bilo crveni kartona niti povreda igraca. Cak je jedan igrac Sarajeva trebao dobiti direktan crveni karton zbog namjernog lakta a iskreno mogo je i neki Celikovac dobiti dva zuta ne sjecam se ko. Ja licno podrzavam takvu taktiku protiv bilo koga u ovoj ligi mislim da je u granici normale. Kad god gledam Real-Barsa ljudi se propisno isaketaju tako da me ne cudi neka grublja igra u jacim utakmicama PLBiH. Veca je zalost da se neko zali i protivi tome.
ili da kojim slučajem vi imate ekipu koja zna igrati fudbal(a ne samo ragbi)
baš tako zavisi kako ko gleda ...
i sad je evropsko

iako su sad isto u zadnjoj se napatili i popili crveni i bilo svašta nešto od sudije...
ja volim da gledam fudbal, kad mi se gleda ragbi promijenim kanal, kad mi se gleda borilački sport okreneš na UFC,
itd. ja na tvom mjestu sigurno ne bih spominjao el clasico jer tu oba tima igraju fudbal i bude puno kartona za obje ekipe

no ja sam realan čovjek i shvatam da svi hoće da igraju i da pobjede nekog , da izvuku poen, itd.
a nemaš uvijek kadar za to, ozljede, kartoni, pa se ljudi služe svačim da izvuku bar nešto ...cilj opravdava sredstvo, ali opet mislim da to ne bi trebao biti stil igre koji "krasi" jedan FUDBALSKI tim...
-
stannis
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:Sarajevo je poznato po igri u kojoj izdominiraju protivnika tacnim pasovima i ekstra lijepim sutevima i centarsutevima
.

Zato sto tako lijepo igrate mozete ostati bez evrope...

-
DenchiNL
-
Kontakt:
stannis je napisao/la:

dok vi čak i da pobjedite sviju u svakom takmičenju
ostajete bez evrope

-
stannis
-
Kontakt:

dok vi čak i da pobjedite sviju u svakom takmičenju
ostajete bez evrope

Ali osvajamo titulu

treci put zaredom

-
DenchiNL
-
Kontakt:
stannis je napisao/la:
Ali osvajamo titulu

treci put zaredom

ako nas premirate

-
stannis
-
Kontakt:
Ali osvajamo titulu

treci put zaredom

ako nas premirate

Potrosili smo onu cvaju od naocala nemamo vise para.

Cenera dali u Mostar.

-
Sabinho
-
Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Keno hajde da budemo realni prosle i ove sezone ste zasluzeno slavili ali ste nas pretukli jbt.

Ja druze gledam posteno 100%. Prosle sezone prelijepa utakmice sa igracem manje ste igrali dosta vremena, a taj igrac manje je plod agresivne igre. Ove sezone preslikano samo bez crvenog.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amco46, Amidzaa, Anex, Armija1987, BeYaZ, boki86, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, bvsic, Cautinho, Combattente87, Dadox, darkangel4, drzgemboadislic, Fouzi1, Fudo, fukara87, Galantni, galia95, Haksss, Hamagara, head88, Hrammm1921, HZbec, iliyaa8, insimadop, Inspiracija, James1987, JimmyPage, johntravolta123, Jurica95, Kaunas, keli, kogmagie46, kraljlavova, laznokrilo, Lecler, ledesma, MaroonWhite1946, mercurial, miguelramos, mikimaus, MokraKifla, Morgen19, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pantelija, pinki, Posejdon, Rauber33, Redfire16, relativizam, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, schalke, selver79, Serha, skoJaa, StevieG8, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, USB, Vanja8, Venom, xinxee, ZaZelju, Zeko87 i 621 gost.