KenoRob je napisao/la:
Zavisi kako ko gleda. Da ste vi koji slucajem pobjedili to bi bilo jedno evropsko Sarajevo niko ne bih spomenuo agresivan nogomet. Nije bilo crveni kartona niti povreda igraca. Cak je jedan igrac Sarajeva trebao dobiti direktan crveni karton zbog namjernog lakta a iskreno mogo je i neki Celikovac dobiti dva zuta ne sjecam se ko. Ja licno podrzavam takvu taktiku protiv bilo koga u ovoj ligi mislim da je u granici normale. Kad god gledam Real-Barsa ljudi se propisno isaketaju tako da me ne cudi neka grublja igra u jacim utakmicama PLBiH. Veca je zalost da se neko zali i protivi tome.
ili da kojim slučajem vi imate ekipu koja zna igrati fudbal(a ne samo ragbi)
baš tako zavisi kako ko gleda ...
i sad je evropsko

iako su sad isto u zadnjoj se napatili i popili crveni i bilo svašta nešto od sudije...
ja volim da gledam fudbal, kad mi se gleda ragbi promijenim kanal, kad mi se gleda borilački sport okreneš na UFC,
itd. ja na tvom mjestu sigurno ne bih spominjao el clasico jer tu oba tima igraju fudbal i bude puno kartona za obje ekipe

no ja sam realan čovjek i shvatam da svi hoće da igraju i da pobjede nekog , da izvuku poen, itd.
a nemaš uvijek kadar za to, ozljede, kartoni, pa se ljudi služe svačim da izvuku bar nešto ...cilj opravdava sredstvo, ali opet mislim da to ne bi trebao biti stil igre koji "krasi" jedan FUDBALSKI tim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače