Naravno sad u subotu svi na kosevo i po novu pobjedu protiv Viteza ocekujem 3-0.( Milos, Krste 2x)

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dodaj mojih + 5000 vjeruj meni.Burberry46 je napisao/la:Al kakva ce biti posjeta na Kosevu u revansu kupa, dugo se nismo borili za trofej, bice najmanje 10 000 na Kosevu
sarajlija je napisao/la:Dodaj mojih + 5000 vjeruj meni.Burberry46 je napisao/la:Al kakva ce biti posjeta na Kosevu u revansu kupa, dugo se nismo borili za trofej, bice najmanje 10 000 na Kosevu
24 maja je finale lige sampiona.pisac je napisao/la:Ako se bude igralo 17.05. onda je bolje neki raniji termin, recimo 17h bi bilo idealno.
Treba uzeti u obzir da je isti dan i finale lige prvaka i vecina onih koji ponekad dodju na Kosevo bi ostala kuci gledati tu utakmicu.
Nemojte mi molim Vas pisati kako nekog ne zanima LP.
Samo je 3, 4 000 onih kojima je Sarajevo prece od dobrog Evropskog fudbala.
Treba biti realan i pametan i postaviti satnicu koja svima odgovara i privuci sto vise "derbi" i "evropskih" navijaca.
Slazem se da ce tekme sa Celikom biti sve samo ne lagane. Kao prvo manje bi nervoze bilo da igramo protiv Sirokog ili Zelje jer bi to znacilo da garantovano prva 4 tima prvensta idu u Evropu. Ovako to jos nije sigurno, dakle pritisak. Drugo, po stilu igre oni znaju da im je jedina teoretska sansa da se bore kao nikad u zivotu i tako tvrdom i pogrubom igrom mozda zaustave nas napad i stil igre. Dakle ovaj dvomec sa Celikom ce nam biti 2 najteze tekme sezone i samo uz puno respekta i pozrtvovanja mozemo se nadati uspjehu.bordobijeli je napisao/la:dobro je ovo sto drugu igramo kuci ,u Zenicu otici rastereceno i postici pogodak 1-1 sasvim dovoljno pa u revansu spektakl .vidim neki pisu kao da smo vec osvojili i kako cemo ih dobiti 3-4 razlike .dovoljna nam je opomena bilo prvenstvo gdje smo izgubili 1- 0 gdje su isto svi ocekivali da cemo lagano uzeti 3 boda .nemoj te se zavaravati ovo sto je čelik izgubio 4-0 od zrinjskog i 3-0 na grbavici tu su oni odmarali i nisu zapinjali ,protiv nas ce da ginu i mogu da budu jako nezgodni ako se podcjene .i ja vjerujem da cemo mi slaviti al treba biti oprezan .bice gušt gledati ove dvije utakmice i nadam se da ce se klubovi dogovoriti oko gostovanja glupo bi bilo bez gostujuci navijaca .
amypitar je napisao/la:Gledajuci realno Celik je prosjecna ekipa,ali su izbacili ekipa Veleza i Sirokog i radi toga trebe piti oprezan.U prvu utakmicu uci maksimalno ozbiljno, i nece biti problema.
Ovu priliku ne smijemo propustiti.
Dobar si momaklafomamone je napisao/la:Kakav crni Celik, kad su oni znali lopte igrati. Ocekujem metlu u dvije utakmice, po svim mogucim i nemogucim parametrima nisu nam ni do koljena
Ma biče puno, puno više sigurnoesprit24 je napisao/la:Bit ce ludnica u revansu ocekujem izmedju 20 000 i 25 000 ljudi
Zivio, ja ti odbujrumisem.High je napisao/la:Odlično! Priželjkivao sam da tu drugu utakmicu igramo na Koševu. Vjerujem da smo zbog toga u prednosti. Samo mislim da će biti teško u obje utakmice. Vi najavljujete neke lahke utakmice i pobjede, a oni, bar ja tako mislim, imaju i više nego solidnu ekipu i manite se najava poniženja i sličnog koje mi trebamo njima prirediti. Finalne su utakmice i očekujem mušku igru, a njima nije teško igrati tako u ovim utakmicama. Raduje me činjenica da je zanimanje za obje utakmice na vrhuncu i da ćemo vidjeti gledalaca na stadionima više nego inače. Zeničani, bujrum u Sarajevo.
Jedna prosjecna ekipa koja vas je naguzila ne tako davno. Brojem ste imali dva suta u okvir gola (mozda).. Bravo za tebe..amypitar je napisao/la:Gledajuci realno Celik je prosjecna ekipa,ali su izbacili ekipa Veleza i Sirokog i radi toga trebe piti oprezan.U prvu utakmicu uci maksimalno ozbiljno, i nece biti problema.
Ovu priliku ne smijemo propustiti.
...ili postigla sretan go koji se rijetko viđa (1 u 1000 tekmi)???stannis je napisao/la: Jedna prosjecna ekipa koja vas je naguzila ne tako davno. Brojem ste imali dva suta u okvir gola (mozda).. Bravo za tebe..
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, r3m1, Tarapi, Venom i 40 gostiju.