Kojom logikom? Pa on sad jedva čeka da se vrati.. Nažalost.Sarajlijc@ je napisao/la:Keln usao u Bundesligu, vece sanse da Dzadzalo ostane
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009.
Re: Odg: FK Sarajevo
Tako je drug, ako bude prpa oko zutih kartona najbolje prebaciti odbranu u vezni red pa ako ti igraci dobiju po zuti, nije frka za derbi jer nisu bili u odbrani..tako jednostavno, ha ja..legenda siDenchiNL je napisao/la:buraz sad fakat ne kontam radovac je u juniore vraćen, osmanagić je morao očistiti to jer nije igrao ima bar 5 tekmi,cobefks je napisao/la:Prvo provjeri prije nego sto napises. Puzigaca ce igrati, takodjer i Tadejevic ako je sanirao povredu, a bio je na klupi protiv Travnika. Dva zuta imaju Vule, Cimirot, Radovac, Kovacevic i Osmanagic.amypitar je napisao/la:Ma bitno je da smo mi rijesili papire,i da smo prosli za licencu.Mislim da su i navijaci Zelje toga svjesni,ali dobro,to je njihova stvar.
Sad protiv Viteza igramo bez Dupovca,Bilbije,Tadejevica,Puzigace,a po dva zuta ima Cimirot, i trebao bi se paziti da ne daj Boze ne zaradi treci karton,i da preskoci derbi.
Najteza je ona utakmica kad se upisu tri boda,a nije ni pocela.Valjda ce igrace Dzeno razdrmati,i lagano to odraditi,pa na miru docekati derbi na Grbavici.
a mislim da je za odbranu 2 žuta pauza automatska a za vezne možda više
ima li iko da ovo objasni ? ja fakat ne kontamsreća imamo kadra

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Logikom ako se nije mogao nametnuti u cvajti, nece ga ni sad ovi htjeti. Vjerovatno ce im trebati mjesta u rosteru za nove igrace, tako da ce se rijesiti njega i jos par imena.koalem je napisao/la:Kojom logikom? Pa on sad jedva čeka da se vrati.. Nažalost.Sarajlijc@ je napisao/la:Keln usao u Bundesligu, vece sanse da Dzadzalo ostane
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Iskreno se nadam.
-----Jajalo-----Cimi----
-Dulja----Bica----Stojcev--
----------Velkoski-------

-----Jajalo-----Cimi----

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Protiv viteza ove imladince gurnut nek igraju da u derbi uđu svi svjezi. To bi bila neka logika 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Još ovde ubaciti i Saida.Sarajlijc@ je napisao/la:Iskreno se nadam.
-----Jajalo-----Cimi----
![]()

- moustapha
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro da 17. bude utakmica... Subota, lijep dan..pocetak u 18-19h.. u 22h ispred vjecne, pa do kasno slaviti

Dobro je sto je druga kod nas , tamo izvuc sto bolji rezultat po mogucnosti zabit go , onda im na Kosevu opet zabit par komada i poslat ih odakle su dosli

Vala ne slavi se kup ispred vjecneArsenalSA je napisao/la:Kako bi bilo dobro da 17. bude utakmica... Subota, lijep dan..pocetak u 18-19h.. u 22h ispred vjecne, pa do kasno slaviti![]()

S obzirom da nismo dugo nista slavili, proslavit cemo gaaS_Roma je napisao/la:Vala ne slavi se kup ispred vjecneArsenalSA je napisao/la:Kako bi bilo dobro da 17. bude utakmica... Subota, lijep dan..pocetak u 18-19h.. u 22h ispred vjecne, pa do kasno slaviti![]()

A sto nebi kojim slucajem titulu i kup skupa proslavili

- Robijas007
- Kontakt:
baš bi bio neki gušt na Koševu dignut "kantu" 

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
Bit ce ludnica u revansu ocekujem izmedju 20 000 i 25 000 ljudi 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako nas uspijete pobjediti, zasluzili ste onda podignuti pehar ni manje ni vise nego na AFHRobijas007 je napisao/la:baš bi bio neki gušt na Koševu dignut "kantu"

Ma samo je vazno da ne napravimo majice osvajaci kupa a da od kupa ne bude nista, imali smo takav primjer u komsiluku, ali uvijek smo bili pametniji tako da se za nase slavlje ne brinem.
Ooo revans na nasem stadionu- ovo mora da je Ibrakovic namjestio sa Savezom cccc
Najbolji moguci protivnik u finalu, veliki bosansko-hercegovacki klub sa tradicijom, dobrim navijacima i ocekujem dvije ekstra utakmice i veliku posjetu... Idemo bordo divovi do prvog trofeja nakon toliko vremena 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jeste tako su i ptičice iz Lukavice isto napravile pa ih Lištičani nabili, a to su i susjedi uradili pa klempa od Bojca. Prvo osvojiti ima se kad praviti.Nervoza je napisao/la:Ma samo je vazno da ne napravimo majice osvajaci kupa a da od kupa ne bude nista, imali smo takav primjer u komsiluku, ali uvijek smo bili pametniji tako da se za nase slavlje ne brinem.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
dobro je ovo sto drugu igramo kuci ,u Zenicu otici rastereceno i postici pogodak 1-1 sasvim dovoljno pa u revansu spektakl .vidim neki pisu kao da smo vec osvojili i kako cemo ih dobiti 3-4 razlike .dovoljna nam je opomena bilo prvenstvo gdje smo izgubili 1- 0 gdje su isto svi ocekivali da cemo lagano uzeti 3 boda .nemoj te se zavaravati ovo sto je čelik izgubio 4-0 od zrinjskog i 3-0 na grbavici tu su oni odmarali i nisu zapinjali ,protiv nas ce da ginu i mogu da budu jako nezgodni ako se podcjene .i ja vjerujem da cemo mi slaviti al treba biti oprezan .bice gušt gledati ove dvije utakmice i nadam se da ce se klubovi dogovoriti oko gostovanja glupo bi bilo bez gostujuci navijaca .
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mnon46, mosarajvosa83, riki46 i 63 gosta.