Hvala ali ne bih.Ja bih radije da budemo zadnji nego da kupimo titulu,takva vrsta srece nam ne treba.Ako nas Olimpic zasluzeno pobjedi svaka cast a ako ne onda.....zna se.Evo vec nekoliko kola se pricaju price o pustanjima, namjestanjima itd. ako vec znate pa uzmite lovu onda,ali ocito nista od toga.England je napisao/la:Eto kampiram, samo malo krvi da se unese u borbu za prvaka, odgovorno tvrdim da se Olimpic moze zavrsiti, to je ko da vise, a na Otoci mogu svima uzeti bod, glupo je razmisljati o prvaku, ako nemas za kupiti bodove na Otoci, vjeruj!zrinja05 je napisao/la:Evo ih,poceli su kampirati i na ovoj temi.Dobro evo ja cu to reci:zeljo ce dobiti sve do kraja,ispricavamo se sto smo pomislili da mi mozemo biti prvaci(pa samo smo 2 puta bili) i ispricavam se sto imamo bolju gol razliku a unaprijed se ispricavam ako neki neupuceni igrac zabije koji gol Olimpicu jer nisu svjesni da bez obzira na sve prvak je vec poznat.Eto i sad nas pustite na miru da patimo jadni ,slabi i nemocni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igraci su im gladni!
Navijačima zrinjskog se izvinjavam zbog upada na temu, a tebi se ponjamke u stau, gnjido jedna.amypitar je napisao/la:Samo vi uzmite Olimpica I vi ste prvaci.Zeljo ce kiksati u Mostaru I na Grbavici.Moze su tu lahko umjesati I Siroki.
mozemo dobit sve osim olimpica. olimpic je masina al ga vi trpate, a vas direknti konkurent za titulu trpa na grbaviciAdviser je napisao/la:Jel te stid ovakve gluposti pričati? Da ti ja nešto iskreno kažem, kad me već vučete za jezik, vi Olimpica možete dobiti samo ako kupite utakmicu, tj. kada Olimpic na teren izvede kadete (što imaju običaj). Samo protiv Želje je igrala najjača moguća postava! I na Koševu su izveli kadete, samo što ovi nisu znali. Toliko ...maxbet100 je napisao/la:zeljo dobiva samo bosnjacke klubove koji mu se naguze
zeljo - siroki 0:3
slavija - zeljo 1:1
radnik - zeljo 0:0
na guzove dobili mladost i nezasluzeno dobili zrinjski
od ova 4 kluba iz vrha zeljo je najslabiji..
Ako te već toliko zanima,kupili smo aj sadEngland je napisao/la:Mozda u drugim okolnostima i mozete, iako rezultati sa Otoke gdje ste 5 godina bez gola to i ne govore. Teska utakmica i u takvu se ne ulazi u rizik. Kupite! Hebo sportski aspekt u BiH.
Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican
na kakvom to terenu moraju igratiEngland je napisao/la:Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican
Ma kakvo najbolje, Zeljo nikada nije tanji bio igracki, a bori se za prvaka, liga stagnira ili cak ne napreduje u nekim segmentima. Jedina pozitivna stvar je sudjenje prema boljem, al' i to je za Zrinjski upitno jer onaj penal i crveni Delacu, to je ipak previd na stetu Zrinjskog!1452 je napisao/la:Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....
Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron![/maxbet100 je napisao/la:England je napisao/la:werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican
England je napisao/la:Ma kakvo najbolje, Zeljo nikada nije tanji bio igracki, a bori se za prvaka, liga stagnira ili cak ne napreduje u nekim segmentima. Jedina pozitivna stvar je sudjenje prema boljem, al' i to je za Zrinjski upitno jer onaj penal i crveni Delacu, to je ipak previd na stetu Zrinjskog!1452 je napisao/la:Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....
To je los model, protiv nogometa, pa na ligi za opstanak u cijelom krugu ne bi bilo 5000 milja ljudi! To nikoga ne zanima! To je najgori model koji se ikada igrao, mozda ja vise pratim HNL koji je vec davno imao taj sistem, los do jaja! Ligu treba presjeci na nacin da se ligaska licenca uvjetuje Uefa licencom, pa tko moze neka igra!1452 je napisao/la:England je napisao/la:Ma kakvo najbolje, Zeljo nikada nije tanji bio igracki, a bori se za prvaka, liga stagnira ili cak ne napreduje u nekim segmentima. Jedina pozitivna stvar je sudjenje prema boljem, al' i to je za Zrinjski upitno jer onaj penal i crveni Delacu, to je ipak previd na stetu Zrinjskog!1452 je napisao/la:Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....
Jbg ti pričaš o kvaliteti ja o neizvjesnosti. Nikad zanimljivije.....ova liga zaslužuje 12 klubova i da se igra liga za prvaka i liga za opstanak da se ne desi leotat kojeg svi uzimaju nego da igraju direktni konkurenti medjusobno
Na zalost puno je terena kao sto je Otoka ali ne moze biti gora od Pirote zimus kad smo igrali hokej a ne nogomet.Kvalitet je ipak presudan u vecini tekmi,treba imati i srece koja ce ti pomoci jednom-dvaput ali nece uvijek.Vidim kazu nismo zabilj 5 sezona na Otoci e pa po zakonu velikih brojeva vrijeme je da zabijemo i to ne samo jedan a isto tako vrijeme je da Zeljo izgubi u Vrapcicima.Sve su ovo teorije i prazne price a kad tekme pocnu sve se mijenja.Strpimo se do vikenda a ja imam dobar osjecaj.....England je napisao/la:Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican
Postano kroz Forum SportSport.ba app.zrinja05 je napisao/la:Na zalost puno je terena kao sto je Otoka ali ne moze biti gora od Pirote zimus kad smo igrali hokej a ne nogomet.Kvalitet je ipak presudan u vecini tekmi,treba imati i srece koja ce ti pomoci jednom-dvaput ali nece uvijek.Vidim kazu nismo zabili 5 sezona na Otoci e pa po zakonu velikih brojeva vrijeme je da zabijemo i to ne samo jedan a isto tako vrijeme je da Zeljo izgubi u Vrapcicima.Sve su ovo teorije i prazne price jer kad tekme pocnu sve se mijenja.Strpimo se do vikenda a ja imam dobar osjecaj.....England je napisao/la:Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor.deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican
:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.