Uglavnom hoću na stranu kladionicu predjem i skonto sam se da uplatim na bet365 (ako ko ima bolju preporuku bujrum), pa ako ima ko da mi objasni kratko proceduru na PP da sta neujebem i onaj bonus na prvu uplatu

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a tek westbrook ne moze napraviti skok u 4/4 postalo presmjesnoTitova-Juga je napisao/la:Otkad čekam jedan yebeni skok glupog Gasola... PUuuuuu glupane jadni 3m u tebi 7 skokova imaš za 40min.
prelazi gasol sigurnoTitova-Juga je napisao/la:Evo nam obojici prilike, overtime
jbg bolje da si i pao ne ko ja ,pogledam kreten D.Lee 0 poenaTitova-Juga je napisao/la:Čestitam!!!![]()
![]()
Koji degenerik Gasol, lopta mu u ruke ide, nije morao ni skočiti, i ispada iz ruku... Pa Bože koji sam ja peh otkad lik na 7 skokova stoji.
pa normalno da je se okanit treba nego sta drugo, najvaznije je sto spasis zivce, nije ni do para tolko koliko do zivaca... znam po sebi, ja poludim totalno... treba samo za vikend odigrat ta 2 dana i do krc-aTitova-Juga je napisao/la:Pa samo njega čekam!
I 6 faul dobije...![]()
Stvarno ću se okaniti kladionice...
27 poena razlike na poluvremenuInatSilanBosanski je napisao/la:yebo li ga Bruce Lee ..Sta je sa njim bilo pa tako malo igr'o?
I ja se nadam da walden uzima.. Radi tvog tiketa, ali i kvalitete snookera na ovogodišnjem SP-u.GazijaKalesija je napisao/la:6-3 nakon prve sesije, valjda ga uzme do kraja... Mada, kako padam u zadnje vrijeme ne bi me ništa iznenadilo![]()
Gledao sam sinoć. Do one petnaestominutne pauze je bio dobar, čak je vodio 3-1, onda ovaj uze 5 frejmova zaredombevanda4 je napisao/la:I ja se nadam da walden uzima.. Radi tvog tiketa, ali i kvalitete snookera na ovogodišnjem SP-u.GazijaKalesija je napisao/la:6-3 nakon prve sesije, valjda ga uzme do kraja... Mada, kako padam u zadnje vrijeme ne bi me ništa iznenadilo![]()
Samo nek ne uzme bez borbe, nekolicina nas na forumu čeka over 16.5 frejmova.
Sretno svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.