HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

terabajt
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la terabajt » 22 apr 2014, 10:42

Prozovete zelju, osima ili nekog ko ima veze sa zeljom i onda kad vam se odgovri onda kukanje nastaje. Podsjecate me na nekoga :lol: :lol:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 apr 2014, 10:43

Šta vam je,**** vas Željo gledaj sebe,mi moramo uzet 3 boda na Otoci pa ćemo se tek onda okrenuti idućem kolu,ako kiksaju odnosno ne dobiju u Vrapčićima dobro nam došlo,ako dobiju jbg.idemo dalje opet ćemo ovisit sami o sebi,meni je mnogo veći problem što je Deni dobio 3 žuti karton,to će nam bit hendikep jer Deni je uteg svakoj obrani kad igra,ali nema veze stavit Basaru pa neka ih dribla sivonja :D

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 22 apr 2014, 10:44

England je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:Evo ih,poceli su kampirati i na ovoj temi.Dobro evo ja cu to reci:zeljo ce dobiti sve do kraja,ispricavamo se sto smo pomislili da mi mozemo biti prvaci(pa samo smo 2 puta bili) i ispricavam se sto imamo bolju gol razliku a unaprijed se ispricavam ako neki neupuceni igrac zabije koji gol Olimpicu jer nisu svjesni da bez obzira na sve prvak je vec poznat.Eto i sad nas pustite na miru da patimo jadni ,slabi i nemocni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto kampiram, samo malo krvi da se unese u borbu za prvaka, odgovorno tvrdim da se Olimpic moze zavrsiti, to je ko da vise, a na Otoci mogu svima uzeti bod, glupo je razmisljati o prvaku, ako nemas za kupiti bodove na Otoci, vjeruj!
Igraci su im gladni!
Hvala ali ne bih.Ja bih radije da budemo zadnji nego da kupimo titulu,takva vrsta srece nam ne treba.Ako nas Olimpic zasluzeno pobjedi svaka cast a ako ne onda.....zna se.Evo vec nekoliko kola se pricaju price o pustanjima, namjestanjima itd. ako vec znate pa uzmite lovu onda,ali ocito nista od toga.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 22 apr 2014, 10:47

amypitar je napisao/la:Samo vi uzmite Olimpica I vi ste prvaci.Zeljo ce kiksati u Mostaru I na Grbavici.Moze su tu lahko umjesati I Siroki.
Navijačima zrinjskog se izvinjavam zbog upada na temu, a tebi se ponjamke u stau, gnjido jedna.

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 22 apr 2014, 10:47

Adviser je napisao/la:
maxbet100 je napisao/la:zeljo dobiva samo bosnjacke klubove koji mu se naguze
zeljo - siroki 0:3
slavija - zeljo 1:1
radnik - zeljo 0:0
na guzove dobili mladost i nezasluzeno dobili zrinjski

od ova 4 kluba iz vrha zeljo je najslabiji..
Jel te stid ovakve gluposti pričati? Da ti ja nešto iskreno kažem, kad me već vučete za jezik, vi Olimpica možete dobiti samo ako kupite utakmicu, tj. kada Olimpic na teren izvede kadete (što imaju običaj). Samo protiv Želje je igrala najjača moguća postava! I na Koševu su izveli kadete, samo što ovi nisu znali. Toliko ...
mozemo dobit sve osim olimpica. olimpic je masina al ga vi trpate, a vas direknti konkurent za titulu trpa na grbavici :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:13

Mozda u drugim okolnostima i mozete, iako rezultati sa Otoke gdje ste 5 godina bez gola to i ne govore. Teska utakmica i u takvu se ne ulazi u rizik. Kupite! Hebo sportski aspekt u BiH.
Da se i Olimpicu igraci najedu, da ne bi bilo Smajic vas gladan dobio!
Zadnja izmjena: England, dana/u 22 apr 2014, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 apr 2014, 11:17

England je napisao/la:Mozda u drugim okolnostima i mozete, iako rezultati sa Otoke gdje ste 5 godina bez gola to i ne govore. Teska utakmica i u takvu se ne ulazi u rizik. Kupite! Hebo sportski aspekt u BiH.
Ako te već toliko zanima,kupili smo aj sad :arrow:

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 22 apr 2014, 11:18

kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor :shock: .deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:30

werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor :shock: .deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican :)
Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 22 apr 2014, 11:35

England je napisao/la:
werly je napisao/la:kvalitetniji smo od svih protivnika protiv kojig igramo do kraja,a i protiv zelje sto smo dokazali u dvije utakmice ove sezone iako smo onu drugu tekmu porazeni.krali su nas protiv njih u mostaru kad je deni dobio crveni pa smo ih opet dobili i uspjeli stvoriti 5-6 sansi sa igracem manje.a olimpic nam je veliki duznik,jos nisam zaboravio onaj penal jesenas u 87 minuti.cak je i izvodjenje nepostojeceg penala bilo neregularno jer dok je muharemovic pucao jedan igrac olimpica vec uso u kazneni prostor :shock: .deni nemoze igrat zbog kartona,ali nema veze imamo mi siroku klupu,basara bi ga trebao mijenjati a i on je jako dobar igrac samo nek bude manje sebican :)
Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron!
na kakvom to terenu moraju igrati :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:37

Da ti to vidis, krticnjak, nisu ga od kako je napravljen povaljali, beton!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 apr 2014, 11:37

Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:41

1452 je napisao/la:Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....
Ma kakvo najbolje, Zeljo nikada nije tanji bio igracki, a bori se za prvaka, liga stagnira ili cak ne napreduje u nekim segmentima. Jedina pozitivna stvar je sudjenje prema boljem, al' i to je za Zrinjski upitno jer onaj penal i crveni Delacu, to je ipak previd na stetu Zrinjskog!

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 22 apr 2014, 11:42

maxbet100 je napisao/la:
England je napisao/la:
Nisi dijete da nemas spoznaju da kvaliteta u ovakvim utakmica ne znaci nista, utakmica na Otoci je nesto sasvim drugo, a kada izadju na teren igraci Zrinjskog past ce u nesvijest kad vide na kakvom terenu moraju igrati! Meni osobno taj Olimpic pravo smijesan klub, oni svaki dan drugdje treniraju , a ne nesto drugo, odron![/

naravno,ovo su ipak psihicki teske utakmice,ali ako bude sve posteno kvaliteta bi ipak trebala izaci na vidjelo.naravno ima tu i srece.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 apr 2014, 11:44

England je napisao/la:
1452 je napisao/la:Bit ce sta bude. Ali ako dobijemo na otoci a Željo dobije u Vrapčićima bit ce da su obje tekme namještene. Ja vjerujemo da zakulisnim radnjama neće sjebat najbolje prvenstvo ikad. Željo ce jednu zijanut garant....
Ma kakvo najbolje, Zeljo nikada nije tanji bio igracki, a bori se za prvaka, liga stagnira ili cak ne napreduje u nekim segmentima. Jedina pozitivna stvar je sudjenje prema boljem, al' i to je za Zrinjski upitno jer onaj penal i crveni Delacu, to je ipak previd na stetu Zrinjskog!

Jbg ti pričaš o kvaliteti ja o neizvjesnosti. Nikad zanimljivije.....ova liga zaslužuje 12 klubova i da se igra liga za prvaka i liga za opstanak da se ne desi leotat kojeg svi uzimaju nego da igraju direktni konkurenti medjusobno

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2014, 11:49

1452 je napisao/la:
England je napisao/la:

Jbg ti pričaš o kvaliteti ja o neizvjesnosti. Nikad zanimljivije.....ova liga zaslužuje 12 klubova i da se igra liga za prvaka i liga za opstanak da se ne desi leotat kojeg svi uzimaju nego da igraju direktni konkurenti medjusobno
To je los model, protiv nogometa, pa na ligi za opstanak u cijelom krugu ne bi bilo 5000 milja ljudi! To nikoga ne zanima! To je najgori model koji se ikada igrao, mozda ja vise pratim HNL koji je vec davno imao taj sistem, los do jaja! Ligu treba presjeci na nacin da se ligaska licenca uvjetuje Uefa licencom, pa tko moze neka igra!

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 apr 2014, 12:01

Moje mišljenje je da to nije los model. Ionako prvih 6 koji bi bili u vrhu imaju nešto publike ostali nista

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 apr 2014, 13:22

England je napisao/la:
Na zalost puno je terena kao sto je Otoka ali ne moze biti gora od Pirote zimus kad smo igrali hokej a ne nogomet.Kvalitet je ipak presudan u vecini tekmi,treba imati i srece koja ce ti pomoci jednom-dvaput ali nece uvijek.Vidim kazu nismo zabilj 5 sezona na Otoci e pa po zakonu velikih brojeva vrijeme je da zabijemo i to ne samo jedan a isto tako vrijeme je da Zeljo izgubi u Vrapcicima.Sve su ovo teorije i prazne price a kad tekme pocnu sve se mijenja.Strpimo se do vikenda a ja imam dobar osjecaj.....:D:D

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 22 apr 2014, 13:25

zrinja05 je napisao/la:
England je napisao/la:
Na zalost puno je terena kao sto je Otoka ali ne moze biti gora od Pirote zimus kad smo igrali hokej a ne nogomet.Kvalitet je ipak presudan u vecini tekmi,treba imati i srece koja ce ti pomoci jednom-dvaput ali nece uvijek.Vidim kazu nismo zabili 5 sezona na Otoci e pa po zakonu velikih brojeva vrijeme je da zabijemo i to ne samo jedan a isto tako vrijeme je da Zeljo izgubi u Vrapcicima.Sve su ovo teorije i prazne price jer kad tekme pocnu sve se mijenja.Strpimo se do vikenda a ja imam dobar osjecaj.....:D:D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 apr 2014, 13:42

Ovaj vam englez šuplje baca kao što je na našoj temi prošle sedmice pa je ignorisan.Izmišlja i za teren jer kako su onda četiri gola dali kada je toliko loš teren.Sada priča lijepo o Olimpica a do neki dan on i slični njemu ismijavali isti.Vidjet će te kako ovi naši "zapinju" protiv vas za razliku protiv Želje.Većina njih.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.