vidjet cemo šta će se desit ja osobno vjerujem u našu ekipu...
hoće li se želji velež

Željo je dvica ! drugi golman veleža se povrijedio!werly je napisao/la:ma nemogu ni oni sve stic,liga je jako zanimljiva.bitno je da ce zadnje kolo biti prijenos derbija,vjerovatno ce biti kombinovani prijenos rudar-zeljo i velez-zrinja ako bude zadnje kolo odlucujuce.olimpic jeste kvalitetna ekipa ali u jednoj losoj seriji,tesko da smo mogli odabrati bolji trenutak za gostovanje na otoci.ja imam dobar osjecaj,isti kao sto sam imao i protiv slavije kada smo pobijedili u istocnom sarajevu.valjalo bi da zeljo odigra x u vrapcicima mi dobijemo,onda bi bili na + 2,i onda iduce kolo sarajevo im otkine bod i mi osiguramo titulu pobjedom protiv mladosti,ali to su neke druge stvari mi trebamo gledat da dobijemo sve tri a ako se ostali rezultati poklope jos bolje.na otoci 0-1 stevo nikolic
1452 je napisao/la:mene je samo strah da nam familija osim ne podmetne nešto....priča se svašta.
hoće li se želji velež
Porodica Osim vam je podmetnula tako se ne trudite džaba na otoci. Pomirite se sa tim i izgubite utakmicu, mislim sto bi zapinjali kad se prica svašta.1452 je napisao/la:mene je samo strah da nam familija osim ne podmetne nešto....priča se svašta.
hoće li se želji velež
terabajt je napisao/la:Porodica Osim vam je podmetnula tako se ne trudite džaba na otoci. Pomirite se sa tim i izgubite utakmicu, mislim sto bi zapinjali kad se prica svašta.1452 je napisao/la:mene je samo strah da nam familija osim ne podmetne nešto....priča se svašta.
hoće li se želji velež
Kad se štimaju utakmice onda se to radi u sredini prvenstva kada nije toliko ofirno i obićno za to zna mali broj ljudi....čak ni svi u stručnom štabu to ne znaju....... Štimati tri kola prije kraja kad svi pričaju samo o tome i svi upiru prstom je suludu.....Evo neko napisa Željo dao igračima Čelika po 500 KM. Pa brate ko je gledao utakmicu vidio je da ljudi jedva stoje na terenu, od umora.....da si im dao po 10 000 ne bi bolje odigrali.....i jesu li vaspustili, nisu ,jednostavno nije im trebalo......E sad ako se neko sjeca utakmice Man Utd - West Ham prije par godina kad je West Ham zadnje kolo gostovao na Trafordu....niko nikad nije ni spomenuo da su ih pustili, a da je trebalo Man Utd ubili bi ih 3 razlike....ovo mi prvo pade na pamet..werly je napisao/la:taman sam mislio napisati da mislim da ipak utakmica u vrapcicima nece bit namjestena jer se o tome previse prica,nisu valjda toliko glupi i jedni i drugi,ali kada sam vidio ovo za golmana.pa jbt kod rezultata 5-1 odugovlaci.ali nema veze nismo ko sloboda da okrivimo veleza za sve lose.treba vidit kako ce utakmica u vrapcicima zavrsit,a mi ovisimo sebi **** poklone necije
zato i govorim po mom misljenju nece biti namjesteno jer cijela drzava bruji o tome,a u potpunosti se slazem kada se stimau utakmice za to zna vrlo mali broj ljudi,tek poslije utakmice par dana prosire se neke price.jos i savez vodi racuna barem par zadnjih kola o tome,jer repka ide u brazil dosta je i njima skandala.znas kako je u nasoj ligi svaka utakmica namjestena,za svaku postoje glupi komentari.liga je dosta napredovala i mislim da ce bit manje mucki.ali volio bi pogledati utakmicu u subotu preko tv pa onda mogu rec nesto,jer ovo za golmana je ipak sumnjivo,al eto mozda momak oce da bude cist protiv zrinjskogAmir81 je napisao/la:Kad se štimaju utakmice onda se to radi u sredini prvenstva kada nije toliko ofirno i obićno za to zna mali broj ljudi....čak ni svi u stručnom štabu to ne znaju....... Štimati tri kola prije kraja kad svi pričaju samo o tome i svi upiru prstom je suludu.....Evo neko napisa Željo dao igračima Čelika po 500 KM. Pa brate ko je gledao utakmicu vidio je da ljudi jedva stoje na terenu, od umora.....da si im dao po 10 000 ne bi bolje odigrali.....i jesu li vaspustili, nisu ,jednostavno nije im trebalo......E sad ako se neko sjeca utakmice Man Utd - West Ham prije par godina kad je West Ham zadnje kolo gostovao na Trafordu....niko nikad nije ni spomenuo da su ih pustili, a da je trebalo Man Utd ubili bi ih 3 razlike....ovo mi prvo pade na pamet..werly je napisao/la:taman sam mislio napisati da mislim da ipak utakmica u vrapcicima nece bit namjestena jer se o tome previse prica,nisu valjda toliko glupi i jedni i drugi,ali kada sam vidio ovo za golmana.pa jbt kod rezultata 5-1 odugovlaci.ali nema veze nismo ko sloboda da okrivimo veleza za sve lose.treba vidit kako ce utakmica u vrapcicima zavrsit,a mi ovisimo sebi **** poklone necije
England je napisao/la:Nemate izglede za titulu, sto god da se desilo nije moguce da dobijete i Olimpic i Velez! To je fantastika i ako to uspijete svaka cast! Vec na Otoci gubite bar 2 boda! Agencija Olimpic ceka kofere da pobijedite!
Stvarno su ugroženi, i oni i pitari, najugroženiji u državi. Sad mi je lijepo ono vrijeme kad smo se sa Borcem borili za titulu, i oni su jadikovali, ali ovoliko nisu, a nisu ni Širokobriježani prednjačili u teorijama zavjere.terabajt je napisao/la: Porodica Osim vam je podmetnula tako se ne trudite džaba na otoci. Pomirite se sa tim i izgubite utakmicu, mislim sto bi zapinjali kad se prica svašta.
Imaju problem da od 2009 nisu zabili na Otoci! Izgledi su im vrlo maleni, to najbolje znaju navijaci sarajeva, koliko maleni!amypitar je napisao/la:Samo vi uzmite Olimpica I vi ste prvaci.Zeljo ce kiksati u Mostaru I na Grbavici.Moze su tu lahko umjesati I Siroki.
Eto kampiram, samo malo krvi da se unese u borbu za prvaka, odgovorno tvrdim da se Olimpic moze zavrsiti, to je ko da vise, a na Otoci mogu svima uzeti bod, glupo je razmisljati o prvaku, ako nemas za kupiti bodove na Otoci, vjeruj!zrinja05 je napisao/la:Evo ih,poceli su kampirati i na ovoj temi.Dobro evo ja cu to reci:zeljo ce dobiti sve do kraja,ispricavamo se sto smo pomislili da mi mozemo biti prvaci(pa samo smo 2 puta bili) i ispricavam se sto imamo bolju gol razliku a unaprijed se ispricavam ako neki neupuceni igrac zabije koji gol Olimpicu jer nisu svjesni da bez obzira na sve prvak je vec poznat.Eto i sad nas pustite na miru da patimo jadni ,slabi i nemocni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel te stid ovakve gluposti pričati? Da ti ja nešto iskreno kažem, kad me već vučete za jezik, vi Olimpica možete dobiti samo ako kupite utakmicu, tj. kada Olimpic na teren izvede kadete (što imaju običaj). Samo protiv Želje je igrala najjača moguća postava! I na Koševu su izveli kadete, samo što ovi nisu znali. Toliko ...maxbet100 je napisao/la:zeljo dobiva samo bosnjacke klubove koji mu se naguze
zeljo - siroki 0:3
slavija - zeljo 1:1
radnik - zeljo 0:0
na guzove dobili mladost i nezasluzeno dobili zrinjski
od ova 4 kluba iz vrha zeljo je najslabiji..
Aj razguli u svoje stado...niste 4 gola sve skupa dali u pvenstvu! gledao sma na tv zadnja linija olipika kako stoji i pušta, presmješno!Adviser je napisao/la:Jel te stid ovakve gluposti pričati? Da ti ja nešto iskreno kažem, kad me već vučete za jezik, vi možete Olimpica možete dobiti samo ako kupite utakmicu, tj. kada Olimpic na teren izvede kadete (što imaju običaj). Samo protiv Želje je igrala najjača moguća postava! I na Koševu su izveli kadete, samo što ovi nisu znali. Toliko ...maxbet100 je napisao/la:zeljo dobiva samo bosnjacke klubove koji mu se naguze
zeljo - siroki 0:3
slavija - zeljo 1:1
radnik - zeljo 0:0
na guzove dobili mladost i nezasluzeno dobili zrinjski
od ova 4 kluba iz vrha zeljo je najslabiji..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.