2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
http://www.nbaserbia.com/vesti/8236/top ... ela-sezone" onclick="window.open(this.href);return false;
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Adelman se povukao nakon 23 godine u NBA-u....
dzo noa i oficijelno DPOY.Zasluzeno,ovo mu je skoro kao mvp neki,jer sigurno da je poslije dzejmsa,najvazniji igrac jednog tima u nba.Bravo DZo,napravi sjajnu karijeru,iako je prvih par sezone izgledalo da ce biti tesko.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Joakim Noah named NBA Defensive Player of the Year. ION, Ty Corbin fired as coach of Utah Jazz
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.nba.com/media/042114-2013-14 ... -Votes.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezultati glasanja i glasovi svih ljudi koji su imali pravo glasa.Vrlo zanimljivo.!
Rezultati glasanja i glasovi svih ljudi koji su imali pravo glasa.Vrlo zanimljivo.!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da mi je samo znati sta su svi ovi 'eksperti' i ljudi koji prate kosarku gledali ove sezone,pa je Igudala dobio ovoliko glasova!Strasno!

Al prosto je nevjerovatno koliko su perimeter igraci zapostavljeni u DPOY.Cast Noi,jeste zasluzeno uzeo nagradu,ali recimo prosle sezone je po meni James trebao uzeti.Plus ne znam samo kakvi "strucnjaci" su ovi koji dadoose glas olupini Hibertu,prevara od centra i igraca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dobro ,Hibbert igra u ekipi koja ima najbolju odbranu lige,a on je glavni igrac u njihovoj odbrani,pa te glasove i razumijem.Bez obzira kakav je on igrac ofanzivno,defanzivno je i dalje jedan od najboljih.BABADZO je napisao/la:Al prosto je nevjerovatno koliko su perimeter igraci zapostavljeni u DPOY.Cast Noi,jeste zasluzeno uzeo nagradu,ali recimo prosle sezone je po meni James trebao uzeti.Plus ne znam samo kakvi "strucnjaci" su ovi koji dadoose glas olupini Hibertu,prevara od centra i igraca.

-
- Kontakt:
Steve Kerr glasao za LeBrona 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma brate Hibbert je postao i defanzivno nula,i sam je to rekao cak,jedstavno covjek je grohno 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po ovome sto sam vidio,pored glasova Noahu koji su opravdani kod svih, od poznatijih cijenim jos Breena,Hubie Browna,Aldridgea i Spearsa.Simmons,Stein,Blinbury,Aschburner ,Kerr i slicni su me razocarali.Pa sta su oni gledali ove sezone?Biraju Iguodalu koji je vise presjedio nego sto je igrao ili Kerr sa Jamesom ciji MIA ima 11 najbolji defanzivni rejting u sezoni.Mislim...Uzas,povraca mi se od ovog spiska...

Pazi prve def. petorke lige po ovom:
Paul,Iggy,LeBron,Ibaka
i Noah 
Paul,Iggy,LeBron,Ibaka

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da malo statisticki poduprem igraca koji je morao imati vise glasova,bez obzira i na moju subjektivnost....
Synergy Overall Ranking Small Forwards ove sezone : Kawhi Leonard (0.75 PPP, 27th), Andre Iguodala (0.85 PPP, 145th), LeBron James (0.85 PPP, 145th), Paul George (0.85 PPP, 145th) Strasno,a sva trojica su ispred njega po ovom glasanju...
P.S.Na spisku nigdje ni Jimmy Butlera,nijedan glas!

EDIT:Za one koji ne znaju,broj u zagradi predstavlja dopusteni broj poena kad taj igrac cuva nekoga...
Synergy Overall Ranking Small Forwards ove sezone : Kawhi Leonard (0.75 PPP, 27th), Andre Iguodala (0.85 PPP, 145th), LeBron James (0.85 PPP, 145th), Paul George (0.85 PPP, 145th) Strasno,a sva trojica su ispred njega po ovom glasanju...
P.S.Na spisku nigdje ni Jimmy Butlera,nijedan glas!

EDIT:Za one koji ne znaju,broj u zagradi predstavlja dopusteni broj poena kad taj igrac cuva nekoga...
Gregg Popovich Named 2013-14 NBA Coach of the Year
Apsulutno zasluženo
Apsulutno zasluženo

#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Nebi bilo nezasluzeno da si i Hornaceku dali,ali Pop je sigurno ovo zasluzio.Covjek izvlaci zadnji atom iz svakog igraca.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hornacek po meni najzaslužniji ove godine, ali isto tako nije nezasluženo ni velikom Popu pa ni Thibsu da su dali.
Bravo.
Bravo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
http://www.nbaserbia.com/vesti/8263/eto ... -jutu-dzez" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragic MIP

Tom Lorenzo @TomLorenzo
Goran Dragic wins the Most Improved Player Award, NBA announces.
cestitke Goranu, nakon kradje za All-Star liga mu se nekako iskupilanerkolfc je napisao/la:Dragic MIP![]()
Tom Lorenzo @TomLorenzo
Goran Dragic wins the Most Improved Player Award, NBA announces.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.