RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 21 apr 2014, 20:35

Opet zatrovaše pdf. Pa ne znam zbog čega se toliko raspravljate, pa ne odlučujemo mi s foruma ko će kako odigrat i ko će kome pustit :lol: Da se mene pita, svakog dobit do kraja. Dosta je bilo sviranja nepostojećih penala, faula i crvenih kartona u Vrapčićima. :stop: Ne kažem da možemo, ali probat dobit i ove 3 tekme što su ostale pa šta bude. A i ove sarajlije ne znaju doć normalno dvojica ili trojica pa diskutovat, nego ih se 15 stvori i još krenu podjebavat nešto :crazy:

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 21 apr 2014, 22:26

Evo i mene, da malo i naša raja piše ovdje :D Sestre mi nije ovo humano kako ljudi mogu moriti, ne kontam šta imate od toga da nas ovdje molite da vas pustimo? Da se nas sa foruma pita mi bi bili prvaci :D Pošaljite na "ispuni mi želju" pa nek oni probaju skontat nešto, možda i budu ta 3 boda :D

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 apr 2014, 22:38

Samo da pitam moderatora moze li se pisati i mozemo li mi navijaci F.K Velez komentarisati na nasem pdf ,jer ovo nije humano sta pojedinci rade na temi naseg kluba.PRAVDA ZA PASTRMKU .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 apr 2014, 22:39

Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 apr 2014, 23:10

kimbo je napisao/la:Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
jest jest ovaj mvb je pravi primjer kulturne i civilizacijski napredne komunikacije :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 23:12

kontra je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Raja milina je citati vase lihepo odvagane komentare ono koliko toliko realno. Kulturna razlika ocita. Da ne kazem civilizacijska u odnosu na neke druge
jest jest ovaj mvb je pravi primjer kulturne i civilizacijski napredne komunikacije :mrgreen:
Razgovor izmedju dvije osobe uvijek se vodi na nivou one koja je manje inteligentna. ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kontra
Kontakt:

Post Postao/la kontra » 21 apr 2014, 23:15

el-fighter je napisao/la:
kontra je napisao/la:
Razgovor izmedju dvije osobe uvijek se vodi na nivou one koja je manje inteligentna. ;)
pa zamolit cu onda ove iz plavog tabora koji se raspravljaju sa njim da se spuste na njegov nivo :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2014, 23:23

Iznad se jasno vidi ko je prvi poceo komunikaciju na tom nivou sa frazama tipa "prodane duse", "isti ste kao komsije"...Momak mu je samo odgovorio na nacin na koji on razumije.

No nebitno. Tema se bez razloga prlja i nadam se da ce moderatori uskoro ovo ocistiti.

Sto se ostatka sezone tice vjerujem da ce momci odigrati posteno do kraja, pa ko bude bolji neka pobjedi. Zeljo je kvalitetna ekipa i nece biti iznenadjenje ako nas pobijede, ali cemo odmah biti optuzeni da smo im prodali.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 apr 2014, 23:24

Vidi šatro navijača :lol:
najače mi je kad kažu mrze jedni druge, vi ste nama ovo, mi smo vama ono :crazy:
De malo smanjite doživljaj nije rat, izađite vani, razmislite malo kakve bljuvotine pišete.

A ovo u vezi nekakvog puštanja Želji, pa i ako se bude puštalo niko neće navijače pitat, tako da vam rasprava nema nikakvog smisla.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 apr 2014, 23:27

Ma treba igrati za RAju ova tri kola,pa nek bude šta će biti :opaopa:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 21 apr 2014, 23:30

Neznam sta se raspravljate kad ce Siroki biti prvak ...
Anti Nakarada

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 23:30

Da se zahvalim moderatorima što su nakon 2 dana, i prijave nekih postova odlučili ako ništa pobrisati neke provokativne postove. :kafa:

Ako traže motiv za igru u bilo kojoj utakmici, sve ih treba zatjerat'. Forza !

p.s. @southboy nastavio da jaše, nisi zanimljiv momčino. Živ bio 100 godina, tvom Želji želim sve najbolje, samo ohani malo ako možeš. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 apr 2014, 23:31

Ima jos 5 dana do utakmice a ovoliko se prica sta ce biti kad bude dan ili dva. Pobijedio zeljo ili velez bice onih koji ce pricati kupio zeljo ili politika naredila da zrinjski bude prvak itd.
Nek bolji pobijedi.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 apr 2014, 23:34

Dajte ljudi, nemojte biti smijesni molim vas, kakva pustanja i pizde materine. Jos malo, pa ce te postati kao ekipa zvana "Express" tj FK SARAJEVO, sta da znam? Kada nista ne znam? :?

Hoce li jos iz prica izaci da Zeljo koji hara zadnje cetiri godine BIH ne moze Velaza uzeti u Vrapcicima a hoce titulu. Zadnje cetiri godine, vas kuci uzeli tri puta i jednom remizirali.

Ko bude bolji neka pobijedi i gotovo. Ja ocekujem od svojim da igraju kao da im ovisi o glavi, sto je jeste, fakticki. Budemo li se postavili kao curice, izgubit cemo ovaj mec. Tako, vjerujem da imate vi svoje sanse, koje nisu nista bolje niti losije.

Prema tome, neka bude bas praznik nogometa. Napunite stadion, napravite atmosferu pa ko koga, bice mu pruzena sportski ruka. ;)
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Nantess » 21 apr 2014, 23:37

super je napisao/la:
Nantess je napisao/la:
super je napisao/la:citati ovih dana neku normalnu raspravu vezano za tekmu koja sledi izmedju nas i veleza,normalno je da se zrinjevci ukljuce malo u diskusiju jer je i njima interesu da zeljo kiksa i oni budu blize prvom mjestu al mi fakat nisu jasni ovi iskompleksirani s koseva,pa cemu se vi nadate pobogu,hajde recimo da kojim slucajem i zeljo i zrinjski izgube u mostaru da li ste vi prvi(NE) jer ste zaboravili sirokog koji ima najbolji raspored od ove prve 3 ekipe,i za kraj desit ce se i pitarima da ih nekad poguramo a nek se upitaju zasto je zeljo zapeo da ih zaustavi(zaboravili ste sezone 84-85 kada je zeljo zaustavio hajduka i sezone 2006-07 kada je zeljo dobio vase konkurente i vi jedino dobili golom matka,preskocila lopta oba stopera)...toliko od mene,zelim dobru predstavu obje ekipe i nek pobjedi bolji(nadam se zeljo) ako vi pobjedite prvi cu cestitati.............pozzz
Ne pisem skoro pa nikad po tudjim temama ali ovo nisam mogao da presutim. Sto puta recena laz ako se ne ispravi postaje istina, a to je kod vas cesta pojava mali plavi. Kako te nije stid spominjati tu tekmu iz sezone 84/85 !? Pa ja da sam na vasem mjestu stidio bi se te tekme cijeli zivot. Ima nas koji se sjecamo svega oko toga a i ti se raspitaj ako ne znas. Sreca i znanje nase su dovele do toga pa na kraju nam nije ni trebalo od vas nista hvala Bogu. Imali smo 4 boda vise od Hajduka na kraju. Mi 48 a oni 44. Nemojte molim vas vi o postenju i nekom kao fol pomaganju nama. Neka hvala vam. Ja da se pitam od vas nebi ni zvake uzeo. Da ne duzim vise. Rodjeni igrajte za sebe i za Velez. Postujem sve i sta god da se desi u subotu ja necu promjeniti misljenje o Velezu. Jednostavno i kratko receno ikona ExYu i BiH fudbala. Na kraju samo da citiram svog kolegu s tribine. "Nije vazno kolika te sila napada nego koliku velicinu branis" :-). Vjerujem da ce dosta Mostaraca shvatiti bit ovoga.

Pozz i nek pobjedi bolji u subotu.

pricam o tekmi 3-4 kola prije kraja na kosevu kada smo igrali s hajdukom i nisu nas pobjedili a za tvoju informaciju posle te tekme je hajduk digao ruke od titule i izgubio jos jednu utakmicu i na kraju ste imali 4 boda vise,pitao bih te ja da je mesa odlucio prodati kako bi se proveli do kraja........pozzzz
To je sve u domeni Sbb Kbb isto sad da ja kazem da nije Samir Saric u kupu protiv vas imao fajt sa sudijom mi bi vas izbacili iz kupa i uzeli ga na kraju ha ja nidje veze. Nego nije to ni bitno, znam ja sve kad je tekma bila i sve ostalo kako je ko igrao sjecam se jako dobro nemoj me tjerati da ti citavu sezonu prepricam po kolima. Poenta je u ovoj zadnjoj recenici koju mi je jako drago sto si sam rekao. I oni koji mozda nisu znali neka sad znaju, jer to i jeste bio jedini razlog sto sam se javio na tvoj post. Mesetari ste uvijek bili ima jos toga ali da ne duzimo sada, srecom ima uvijek postenih kao tada Mesa nacionale :-). S obzirom da smo sve rekli molio bi te da ne peglamo vise ljudima temu. Pozz

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 apr 2014, 23:47

jos jedan peh.....golman crnogorac se povrijedio tako da u subotu prani bobic :o
nek nam je bog na pomoci

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 apr 2014, 23:49

Dobar je Boba, nemoj za*ebavat'. Dok se Oštri nije vratio, dobro je branio. Sad, nisam siguran 100 % je li on branio pod BB protiv Zrinjskog onda. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 apr 2014, 08:09

stampy je napisao/la:slika

odavno bolje slike nisam vidio svaka cast :thumbup:

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 22 apr 2014, 08:38

Eagles_OldSchool je napisao/la:Neznam sta se raspravljate kad ce Siroki biti prvak ...

jedno je želit nešto,a drugo je biti realan. đaba što će željo dobit u vrapčićima kad mi dobijamo sve 3 utakmice do kraja...

HŠKZ prvaci!!!! :tokralju:

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 apr 2014, 12:45

Southboy je napisao/la:@MVB
Haha smjesan si lik,nema sta..
O cemu pricas,tebe i vas da se bojimo..kakvo ba bacanje u Neretvu,ocito nisi terapiju uzeo..

Kako cete nam zabraniti gostovanje?cime?vas 20 da nama zabrani(u kopu vas protiv travnika toliko bilo..pa gerila glasnija bila od vas,e moj sine nezz ti sta pricas)..
Od kako je zabrana bili smo i u Bijeljini,kod komšija i otoka i koševo a da vama nedodjemo..Budi malo realan..
Al eto da znaš sprema se invazija na Mo,mnogi ce se s*ebati koliko ce brojka manijaka biti(mada nije tema al eto)..
Bezveze zapocinjes s provokacijama i prijetnjama,a u realnosti skroz druga prica :D
Vidimo se u vrapcicima poz :*
Evakuacija stanovništva iz grada će biti tog dana. Stižu strašni Manijaci. :bow:

Hajde briši mazl' o, stotinjak djece dižeš u nebesa kao da se radi o paravojnoj formaciji a ne navijačkoj grupi. :yawn:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.